Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dobio je ban , niko ne zna zašto probali smo preko moderatora foruma zamoliti da ga vrate , niko ništa i Rapča se jednostavno povukao sa foruma , to je ono što ja znam ...
Автоматски споено мислење:

pozdrav drustvo da li neko zna staje sa clanon takozvani RAPCA nemaga odavno na forumu ?
Ja bi ga pozdravio ako je tu negde ?

Pozdrav svim dobrim Ljudima.imali jedna lista sa EU i EXYU za momka u Ćoşku .Hvala Ako ima

Здраво друштво, дали има некој контакт од газдата на Narodna серверот? фала многу

Dobio je ban , niko ne zna zašto probali smo preko moderatora foruma zamoliti da ga vrate , niko ništa i Rapča se jednostavno povukao sa foruma , to je ono što ja znam ...
hvala za info ,bio dussa od coveka

iptv-71

I dsukija izbacivaju svaki tjedan evo opet ga nema.

Nisi mi odgovorio jel znas da su vam hakirani svi nalozi od foruma i da brises neduzne ljude koji nisu ni gore.
Si ti svestan sta radite il niste..
I sta cete poduzet pod tim pitanjima sta ste izbrisali ljude sa foruma ni krive ni duzne.
A ovaj sofi snosi krivicu za nekolicinu.
Tacno je sve sto pises.Svi ovi sto su ,zadnjih dana, "vaskrsli" su laznjaci 100%. Pitaj "zlocka" :)

Pozdrav forumasi,imam listu u kojoj noviji strani Filmovi nemaju prevod,pa me zanima kako dodati prevod,koje app podržava LG tv
Trenutno imam aktivirane smart iptv I dupleks ali ne nalazim opcije za ubaciti titl.
Ako je uopšte moguće dodati preko app?

Pozdrav forumasi,imam listu u kojoj noviji strani Filmovi nemaju prevod,pa me zanima kako dodati prevod,koje app podržava LG tv
Trenutno imam aktivirane smart iptv I dupleks ali ne nalazim opcije za ubaciti titl.
Ako je uopšte moguće dodati preko app?
Probaj IBO Player ili IPTV Smarters Pro,ako ih podrzava tvoj model LG-a

Back
На врв Bottom