Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Isklucivo treba da odat edukativni postovi, se sto se odnesuva na iptv listi treba da odi na poraki,nikavi sliki od zivotinsko carstvo ne treba da se objavuvat so cel falenje i udiranje vo gradi, temava e za edukacija na clenovite, ne za samobendisani i za reklami, ima kade toa da go pravat.
Edukativni postovi objasni malo o cemu.

Не сум админ.
Nisi mi odgovorio jel znas da su vam hakirani svi nalozi od foruma i da brises neduzne ljude koji nisu ni gore.
Si ti svestan sta radite il niste..
I sta cete poduzet pod tim pitanjima sta ste izbrisali ljude sa foruma ni krive ni duzne.
A ovaj sofi snosi krivicu za nekolicinu.
Автоматски споено мислење:

I neznam kome slike smijetaju.Meni pomazeju da shvatim.Sta slika nekog kanala nekog vreda.Nije mi jasno
Автоматски споено мислење:

Edukativni postovi objasni malo o cemu.
Ja cu ti objasnit.Ucis njega kako skenirat,pokazes mu tj.das mu ulaze u gradinu,terminator.Kuzis.Ulaze.Saljes mu liste na pm izigravas njegovog magarca.
Niposto se ne hvalit al mozes natuknut svima ulaz u neki server.Znaci sve sta znas il si naucio sad ces prenjet njemu.
Ubiti to ti to.Nemoj slucajno da se hvalis da ti to znas.Mislim znas al pravi se da neznas.
Jebiga sad ni meni vise nije nista jasno.
Zaboravi sve.

Последно уредено:
Па и од слики можеш да дознаеш за некои сервери кои не си ги знаел. На кој му треба едукација нека се едуцира или нека праша.
Pa dobro, sekoj misli razlicno, prifakam, ovde slikite se postavuvaat isklucivo i samo za falenje, eve sto imam, ako vidam slika od nekoj portal vo vid na screen shot, nemam sto da naucam od taa slika, osven mozebi ako mi se interesni kanalite ili drzavite da posakam da si go imam toj portal, ama za zal od toa nisto. Koga mislam na edukacija togas mislam na bukvalna edukacija so tutorijali i takvi raboti, sopstveni iskustva i problemi na koi poedinci naiduvaat, kako gi resavaat, sto upotrebuvaat kako alatka za da gi nadminat, toa e idejata, za reklami na primer si ima oosebni mesta, za falenje nema oosebni mesta, ama eve vakvi se zloupotrebuvaat. Sekako, se sto ne e dozvoleno ne treba da odi javno, tuku preku poraki i da se zadrzat osnovnite kriteriumi na ovoj forun. Sega nekoj ke rece, na telegram ili na ne znam sto ima iljadnici listi, ima, ne velam ne, samo kolku vreme i kako rabotat. Nekoj ke rece deka ke se pogodi nekoja da raboti, pa eve povelete, zemete od telegram lista i gledajte navecer natprevar od svetsko prvenstvo vo fudbal ili nekogad liga na shampioni, pa ke vidite kakvi listi lima i kolku vredat. Jas znam deka ogromen deka od iptv e nelegalen, i izvori i distribucija i korisnici koi platile i tn. No ne treba nie ovde da go pravime uste poveke nelegalen. Na nikogo ne mu smeta nekoja slika koja ke se postira so cel da pokaze sto moze da dade nekoj portal, koja diversifikacija na kanali i grupi ima, koi tehnicki parametri gi prosleduva portslot na slikata sto ja gledame i slicni tehnikalii, ama kogs ke se naredat 10 sliki edno po drugo od rszlicni portali i platformi, toa e degutantno i se znae za sto sluzi.

Nisi mi odgovorio jel znas da su vam hakirani svi nalozi od foruma i da brises neduzne ljude koji nisu ni gore.
Si ti svestan sta radite il niste..
I sta cete poduzet pod tim pitanjima sta ste izbrisali ljude sa foruma ni krive ni duzne.
A ovaj sofi snosi krivicu za nekolicinu.
Бркај си твоја работа, ич гајле да не ти е за нас.

Pa dobro, sekoj misli razlicno, prifakam, ovde slikite se postavuvaat isklucivo i samo za falenje, eve sto imam, ako vidam slika od nekoj portal vo vid na screen shot, nemam sto da naucam od taa slika, osven mozebi ako mi se interesni kanalite ili drzavite da posakam da si go imam toj portal, ama za zal od toa nisto. Koga mislam na edukacija togas mislam na bukvalna edukacija so tutorijali i takvi raboti, sopstveni iskustva i problemi na koi poedinci naiduvaat, kako gi resavaat, sto upotrebuvaat kako alatka za da gi nadminat, toa e idejata, za reklami na primer si ima oosebni mesta, za falenje nema oosebni mesta, ama eve vakvi se zloupotrebuvaat. Sekako, se sto ne e dozvoleno ne treba da odi javno, tuku preku poraki i da se zadrzat osnovnite kriteriumi na ovoj forun. Sega nekoj ke rece, na telegram ili na ne znam sto ima iljadnici listi, ima, ne velam ne, samo kolku vreme i kako rabotat. Nekoj ke rece deka ke se pogodi nekoja da raboti, pa eve povelete, zemete od telegram lista i gledajte navecer natprevar od svetsko prvenstvo vo fudbal ili nekogad liga na shampioni, pa ke vidite kakvi listi lima i kolku vredat. Jas znam deka ogromen deka od iptv e nelegalen, i izvori i distribucija i korisnici koi platile i tn. No ne treba nie ovde da go pravime uste poveke nelegalen. Na nikogo ne mu smeta nekoja slika koja ke se postira so cel da pokaze sto moze da dade nekoj portal, koja diversifikacija na kanali i grupi ima, koi tehnicki parametri gi prosleduva portslot na slikata sto ja gledame i slicni tehnikalii, ama kogs ke se naredat 10 sliki edno po drugo od rszlicni portali i platformi, toa e degutantno i se znae za sto sluzi.
Тука има и газди и препродавачи и со сликите ги нервираме.
Иначе за фудбал, за пајтон има милион тутуријали и скрипти. Гледаш на сталкер без сецкање.

Тука има и газди и препродавачи и со сликите ги нервираме.
Иначе за фудбал, за пајтон има милион тутуријали и скрипти. Гледаш на сталкер без сецкање.
Ne e toa tolku ednostavno kako sto go kazuvas, vistinski stalker e vrzan za mac adresata na uredot i nemas nikakvi moznosti da go gledas, seto toa sto se gleda preku stalker e so dozvola na gazdite i dilerite i so nivno znaenje, s stalkeri koi se dolna klasa ne gi ni spomenuvam.

Ne e toa tolku ednostavno kako sto go kazuvas, vistinski stalker e vrzan za mac adresata na uredot i nemas nikakvi moznosti da go gledas, seto toa sto se gleda preku stalker e so dozvola na gazdite i dilerite i so nivno znaenje, s stalkeri koi se dolna klasa ne gi ni spomenuvam.
Kako stalkera ne gledas ti je panelrazarac ovdje slikao da sve radi ko stalker.
I da sve servere mozes gledat ko stalker.O cemu ti pricas.Jel su ti pisali ovdje decki da sve ide preko mac adrese.
Pricas nesto sto ne razumijes I drugo sta ti misli da ce ti zokiniko,panel il drugi dat alate za te stvari.Moras sam naucit nitko ti ovdje nista vrijedno osim liste nece dat.To zaboravi.
Meni ako neka slika il nesto se ne vidi ja ju ni ne gledam.
Neznam sta stvarate paniku zbog slika..
Fokusirajte se rade na vredanje.Da je sve u granicama ukusa.A nek se hvali ko sta hoce.
Jel vam cime cini kakvo zlo time.
Najgore je kad se dvojica zabavljaju i onda treci gurne nos i komentira njihovo dopisivanje.
Brate sta se guras ako ne poznas ni jednog i sta te briga sta oni raspravljaju ako je u granici tolerancije bez psovanja.
Nadi si drugara gore i komentirajte ne upadajte u tude razgovore.
Cemu gurat nos takve bi trebalo banovat odmah a ne one koji se trude da forum malo zivne da se nesto dogada.
Pa nije ovo sahrana.
Alo skockajte se malo pojedinci pocnite od sebe.

Последно уредено:
Kako stalkera ne gledas ti je panelrazarac ovdje slikao da sve radi ko stalker.
I da sve servere mozes gledat ko stalker.O cemu ti pricas.Jel su ti pisali ovdje decki da sve ide preko mac adrese.
Pricas nesto sto ne razumijes I drugo sta ti misli da ce ti zokiniko,panel il drugi dat alate za te stvari.Moras sam naucit nitko ti ovdje nista vrijedno osim liste nece dat.To zaboravi.
Meni ako neka slika il nesto se ne vidi ja ju ni ne gledam.
Neznam sta stvarate paniku zbog slika..
Fokusirajte se rade na vredanje.Da je sve u granicama ukusa.A nek se hvali ko sta hoce.
Jel vam cime cini kakvo zlo time.
Najgore je kad se dvojica zabavljaju i onda treci gurne nos i komentira njihovo dopisivanje.
Brate sta se guras ako ne poznas ni jednog i sta te briga sta oni raspravljaju ako je u granici tolerancije bez psovanja.
Nadi si drugara gore i komentirajte ne upadajte u tude razgovore.
Cemu gurat nos takve bi trebalo banovat odmah a ne one koji se trude da forum malo zivne da se nesto dogada.
Pa nije ovo sahrana.
Alo skockajte se malo pojedinci pocnite od sebe.
Pa ete se gleda kolku znaes. Samo bez navredi te molam. Koj kolku znae i kako go koristi znaenjeto e negova rabota. Prikazni za deca se slikite koi se postirani od bilo kogo za gledanje stalkeri ili platformi. Tocno se znae sto moze i od stalkeri i od platformi da se gleda i zosto moze da se gleda. Daleku od umot e da pomislis deka nekoj koj saka, eve na primer yettel, oficijalna platforma na telekom srbija, ako saka ne moze da se zastiti. Ke gledas sano ako platis, inaku ne. Na sekoja najava ke ispratam kod na mobilen telefon od 6 brojki i ako ne potvrdis ne mozes da otvoris. Isto e i za stalker, ako e stalkerot vrzan za mac adresata na uredot, ti ostaniva samo da gledas vo crn ekran ili da mu go ukrades uredot na toj sto platil, karikiram se razbira. Moze i da e vrzan preku isp, sto znaci ako ne si na toj provajder i so taa ip adresa pak ne mozes da gledas. Ona sto mozes da gledas i na stalker i na m3u i bilo sto e so dobra volja na gazdite, zaradi nivna delumna reklama, sekoj seriozen gazda moze vo realno vreme so najobicna python skripta da vidi koj, kolku , koga i od kade se zakacil na lista sto ne ja platil. Taka da prikaznite se ubavi da se slusaat i da se falime, koj kako, ama vistinata e sosema podruga. A za alatite koi postojat ne sakam nitu da zboruvam, da postojat, ama i tie naodjaat i fakaat listi preku dobrata volja na onie koi se stitat ili poslabo se stitat. I denes ima portali koi odat na exploit, nesto sto e aspolvirano i zastareno poveke od 10 godini, ama toa ne znaci deka nekoj e majstor za iptv, toa e samo znak deka na nekogo ne mu e gajle dali mu gledas listata ili ne. Nemam nisto protiv nikogo, ovde diskusijata na ovaa tema ja zavrsuvam, so dobra namera, site sakame da mozeme da imame i da poglednem nesto besplatno, ama ponekogas slavinite se zatvoreni ili se zatvaraat

Последно уредено:
site sakame da mozeme da imame i da poglednem nesto besplatno, ama ponekogas slavinite se zayvoreni ili se zatvaraat
Готово. Се е затворено. Почнува фудбал, фала на газдата што ми дозволува да гледам без сецкање.

2026-30=1996, iu kojoj si drzavi tada poceo da skeniras ili radis bilo sta u vezi sa iptv-om? koje je godine nastao prvi panel za iptv? pitam za uzeg clana porodice.. njega sramota..
Sta ti nije jasno 1996 cardsaring,a iptv piratski od 2009.Samo pitaj sta neznas.
A 2020 su bili hakirani svi paneli ubiti sve zivo.
To je bilo zlatno doba od 2020-2024 za panele
A od 2014 su poceli stalkeri.
Masovno javno 2017 se polako sirilo maci i to radi slika sta se naslikavalo.

Na net jos javno se objavjuju astre, statuse, flusove., stalkere...itn.. i opet sve radi..ali aj mi sto slikamo i nerveramo gazde i reselere i one koji nemaju popametne rabote i otvaraju spojlere gde stavam slike,...od nase slike sve staje ...terajte...

Sta ti nije jasno 1996 cardsaring,a iptv piratski od 2009.Samo pitaj sta neznas.
A 2020 su bili hakirani svi paneli ubiti sve zivo.
To je bilo zlatno doba od 2020-2024 za panele
A od 2014 su poceli stalkeri.
Masovno javno 2017 se polako sirilo maci i to radi slika sta se naslikavalo.
Malo pretjerujemo. 1996. godine niste imali ni internet, a o digitalnoj satelitskoj da ne pričamo. Znači, odvadite malo ljudi. Sredinom 90-tih su napredni hakeri modificirali kartice. Tek 2002-2003 pojavljuju se digitalni sistemi kodiranja i pomalo počinje razbijanje kodova. Tek negdje 2005. godine pojavom DreamBox 500 sve to dobija neki zamah. Tada na našim prostorima dolazi do malo većih brzina interneta koje su prijeko potrebne za cardsharing.

Back
На врв Bottom