мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 22.678
- Поени од реакции
- 29.368
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...немаш појма колку добра фотографија си направил!
Sekogas ko ke sum pod gas , se budi ona umetnickoto vo mene...немаш појма колку добра фотографија си направил!![]()

Ја шеташ во природа, дека доби?Dobro, dobro znajme za tebe, Majka Tereza pa Ti , pa deset prazni mesta i posle monahinjite od Sveta Gora
Aj da ne vi sum off topik
Прегледај го приврзокот 480692
Ako mi go racunas dvorot priroda, togas da, 24/7 vo priroda eЈа шеташ во природа, дека доби?

Kaj vi se cigarite na masa a, a a a![]()

Da mi e da znam kakva dopirna tocka ima toploto vreme so cigariteТопло е времето, на жешково време само уште цигари требало.
На работа веќе скоро една година откако средив со претпоставените да нема цигари, и раат сум од чадот.
А еве и на форумов демонка и другите членови без цигари, браво.
Сепак сме нација која има меѓу најголем процент конзуматори на цигари и тутун и во Европа и во светот.
.
Da mi e da znam kakva dopirna tocka ima toploto vreme so cigarite.
P.s ne mu si bas omilen na kolegite i koleskite, bas naprotiv ,taka mi lici mene . Odvaj cekat odmor ili bolovanje da zemis, 5 min rajat da vidat. Jas da sum na nivno mesto, ke ti izrendam od onie cokoladata za proliv so se vo kafeto ili nesto slicno. Da vidis kako e cel den so proliv da sedis![]()
Kolegijalnost treba druze, kolegijalnost. Ne si sam tamu.Баш ми е гајле дали сум популарен или не доколку е условот да трпам цигари и чадот од никотинот или да трпам мизерни разговори за менструации и циклуси и несакани бремености, или пак разговори со рамковни швалери и ороспии од другарки кои исто се плескаат со рамковни.
Сето тоа е сега забрането.
А на кого не му се допаѓа нека оди во бордели да работи.
А кафе не конзумирам, на топлово време ретко пијам и какао, капучино и топло чоколадо, во есен и зима пијам скоро секој ден нешто од тие трите, сега на жешко време поретко пијам. Жешко време па избегнувам топли напитоци.
Внимавам јас на змиите, не сум наивен.
.
.Типичен пример на асоцијален човек, колегијалноста нема врска. Никому не посакувам таков колега да има.Kolegijalnost treba druze, kolegijalnost. Ne si sam tamu.
Stvarno uste ne mi e jasno kako uste nikoj ne ti izrendal cokolado ili nesto slicno. Taman sakas sam da bidis, pa da ti udovolat.
Vojska da bese dosega kojznaj kolku pati ke te kebovaja , a tocak ke imase vozeno minimum dva pati.
Imame i nie eden takov na rabota, ene go sam sedi ko utka po cel den.
Prijatelite sam si gi biras, rodninite , komsite i kolegite gospo ti gi davaТипичен пример на асоцијален човек, колегијалноста нема врска. Никому не посакувам таков колега да има.

Имај убав и пријатен одмор, кремче обавезно ако си бела. Немој да се срамиш ако ти пријде некој згоден момак. Паковај го и стај уште едно кафе.
На здравје и тебе среќо. Следен пат заедно одиме@Aceso наздравје нека ти е... Земи ме и мене, сестро слатка
Еве од мене со цигараааа една додушаПрегледај го приврзокот 480791