Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
A sta tebi treba? Koja?
Pun si kao brod. Haha.
Ja imam samo ove stare. Nemam ove nove nadobudne servere
Автоматски споено мислење:

Samo se sa dimce cujem tamo.
ima i mene ale ja neznam sal si ti na mene sad nesto ljut pisem ti i ma pm pozdrav svima staru drustvo

nadam se, da ce @zokiniko sada svima poslati liste
Nekad si iskenirao listu i podijelio ona je radila svuda.Danas je drugacije.Visekonekcijska nije full ima i full al taj mora bit lud dijelit nepoznatim.
Ako ti posalje na 1 kon mozda ima blokadu da kad gleda vlasnik liste ti nemozes,mozda ima geo po drzavi il trece.
Moze ti i dat sa 2 il 3 kon recimo kod mene radi od tebe nece.
Tu se onda lista testira i provjerava kako reagira u tim uvjetima prije nego se podijeli.
E tu su i gazde koji vise na serveru i op ip adresa nepoznata znaci stigo lopov gore gasim ju.Il trece pokupi javnu i udijeli tebi a ti se divis.Puno faktora je tu.

Nekad si iskenirao listu i podijelio ona je radila svuda.Danas je drugacije.Visekonekcijska nije full ima i full al taj mora bit lud dijelit nepoznatim.
Ako ti posalje na 1 kon mozda ima blokadu da kad gleda vlasnik liste ti nemozes,mozda ima geo po drzavi il trece.
Moze ti i dat sa 2 il 3 kon recimo kod mene radi od tebe nece.
Tu se onda lista testira i provjerava kako reagira u tim uvjetima prije nego se podijeli.
E tu su i gazde koji vise na serveru i op ip adresa nepoznata znaci stigo lopov gore gasim ju.Il trece pokupi javnu i udijeli tebi a ti se divis.Puno faktora je tu.
znaci da se i dalje drzim neta, ok

Последно уредено:
Back
На врв Bottom