Sutra ako bude tu palim stari laptop koji je skroz prazan , spajam se na mobilnu mrezu na bonove i skidam to da vidim sta je smislioPrvi post trazis listu,drugi dajes "odlican" skener,verovatno pun virusa.
E moj zlocko nikako brate da se opametis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sutra ako bude tu palim stari laptop koji je skroz prazan , spajam se na mobilnu mrezu na bonove i skidam to da vidim sta je smislioPrvi post trazis listu,drugi dajes "odlican" skener,verovatno pun virusa.
E moj zlocko nikako brate da se opametis.
Kpot infostealer ce ti smijestit hahaaaSutra ako bude tu palim stari laptop koji je skroz prazan , spajam se na mobilnu mrezu na bonove i skidam to da vidim sta je smislio
Pozdrav, moze li i meni jedna lista? Ne mogu da ti posaljem pp. Hvala unapred!ko hoce listu nek se javi na pm
Автоматски споено мислење:
sad imas scaner samim tim i brdo listi podijeli raji nemoj biti hipokrata
ko hoce listu nek se javi na pm
Jel ima koji nalog za tvvivet aplikaciju za mene?Kpot infostealer ce ti smijestit hahaaa
100 000 za sad
Ima naravno.Jel ima koji nalog za tvvivet aplikaciju za mene?
ko hoce listu nek se javi na pm
sad imas scaner samim tim i brdo listi podijeli raji nemoj biti hipokrata
Jel u to brdo od liste si povadio ova ?Mic po mic
Zokiniko jedan je od clanova koji je najvise listi podelio,svima covek izadje u susret bez puno filozofiranja ppdeli listu i to je toJel u to brdo od liste si povadio ova ?
stari si majstor jel vadis ponekad radi stabilnost neki fresh mac koj tesko neko da iskenira od nas stalker?
Ps. Svaka cast zokiniko daje liste i ne iskoristavaju ga za razlike od neke koje daju upatstva i posle se zezne i izgube doverbu od neke zaista dobre ljudi...
Svi se mogu gledat ko stalker svi do jednog.Jel u to brdo od liste si povadio ova ?
stari si majstor jel vadis ponekad radi stabilnost neki fresh mac koj tesko neko da iskenira od nas stalker?
Ps. Svaka cast zokiniko daje liste i ne iskoristavaju ga za razlike od neke koje daju upatstva i posle se zezne i izgube doverbu od neke zaista dobre ljudi...