СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
А не се лоши Турците, имаат добра лига, со јаки клубови, добри стадиони, пасија за фудбалот кај населението, странски играчи, тренери, стварно не знам како немаат некој успех после 2002. За споредба Хрватска нема ништо од ова и има сребро и бронза на последните 2 првенства.

Ne, bas vo Makedonija skoro nikogas nemalo takva calamska euforija kako na primer kaj srbite ili turcite. Kaj nas bas sprotivnoto, pred sekoe natprevaruvanje i pred sekoja bitna utakmica vladee pesimizam i velicenje na protivnikot.

Eve ne znam kolku si vo kontakt so turci ili pratis turski mediumi pa zatoa sporedi si so srpskite, kakva pompeznost kakva naduenost pred sekoj nastap na nivnata kosarkarska (ajde ovde imaat nekoja pricina za toa iako i tamu se serat vo posledno osven na olimpijada 2024) i nesto sto voopsto ne go razbiram nivniot hajp vo fudbal na svetskite 2018 i 2022 i evropskoto 2024, kade sto i mediumi i obicen narod pred pocetokot se gledaat i se calamat deka se top 5 favoriti (a realno spored rezultati se tret esalon evropska reprezentacija, pa da ne preteruvam ama tuka nekoj nas rang) ne znam so Brazil ke bilo samo tesno, pa svajcarija i kamerun bile smesni reprezentacii itd itd i nakraj ke osvojat eden bod i kako da ne ti e kejf sto zaebale posle 2,3 meseci mavanja vo gradi bez nikakva logika

Мене највеќе ме нервира тоа нивно ситење на соседните земји, исти кур се и Србите и Турците се гледа дека биле едно исто 500 години. Се утепаа од објавување за Хрватите и Босанците како ќе изгубеле како ова како она. Комплекси си лечат само исто и за Турците се ситеа на Грузијци на Грци итн...

Среќа па другите не се ситат кога ќе изгуби Србија. Нема у Србија нормален човек кој навива за Босна и Хрватска, као што нема Шкот што навива за Англија, Холанѓанец за Германија, и така натака...

Мене највеќе ме нервира тоа нивно ситење на соседните земји, исти кур се и Србите и Турците се гледа дека биле едно исто 500 години. Се утепаа од објавување за Хрватите и Босанците како ќе изгубеле како ова како она. Комплекси си лечат само исто и за Турците се ситеа на Грузијци на Грци итн...
Hrvatite nekako najmnogu gi postovam vo ovoj segment, bez nekoja posebna euforija, bez falenje deka ne znam nekoj igrac e najdobar vo svet (a za ova imaat pogolemo pedigre nego srbite vo kosarka) i taka nekako kjutlivo, nacija od 4 milioni ti zema 2 bronzi i 1 srebro na SP. Svaka cast im se divam iako samiot sum od po strana na majka polu-srbin

Каков заден ред има Холандија ,баш да видиме дали ќе издржат со Шведска. Да видиме до Тунис ли било или пак Шведска има капацитет за нешто повеќе во нокаут фазата. Навивам сепак за Холандија, ич не ми се свиѓа да видам прејаки репки меѓусебе уште во 1/16 финале.

wtf GIF

Не ги местат работите. Ти се местиш на пенал сега некој да те опали со вакви прашања.
Посебно за личност што не го гледала мечот.
... за да се види и негодува на ваков фаул, не мора да ја гледам цела утакмица, кој сака нека е, ваков напад одпозади со цела копачка на набрекнат мускул во движење, не му личи на најдобар светски фудбалер! :toe:

Ги заебавме ние Турците. Помислија дека се некој курац кога играа против нас а уствари имаат двајца квалитетни фудбалери и немаат никаков тимски дух. Премногу се нервозни, којзнае колку телевизории имаат фрлено од тераси :D

... за да се види и негодува на ваков фаул, не мора да ја гледам цела утакмица, кој сака нека е, ваков напад одпозади со цела копачка на набрекнат мускул во движење, не му личи на најдобар светски фудбалер! :toe:
What The Hell Wtf GIF

Доброооо ти факторот за фудбал си па ќе пресудиш. Дај бе олабај со патерниве од нигде никаде да пишуваш за нешто што немаш познавање. Иди ставај сликичиња од газиња барем за тоа не ти треба некоја експертиза.

Добро отворија Холанџаниве.

Дали звукот од теренот и коментаторите на Арена М1 е понапред од сликата или само на Xplore TV е за 10 секунди побрзо?

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.png
Автоматски споено мислење:

Ne, bas vo Makedonija skoro nikogas nemalo takva calamska euforija kako na primer kaj srbite ili turcite. Kaj nas bas sprotivnoto, pred sekoe natprevaruvanje i pred sekoja bitna utakmica vladee pesimizam i velicenje na protivnikot.

Eve ne znam kolku si vo kontakt so turci ili pratis turski mediumi pa zatoa sporedi si so srpskite, kakva pompeznost kakva naduenost pred sekoj nastap na nivnata kosarkarska (ajde ovde imaat nekoja pricina za toa iako i tamu se serat vo posledno osven na olimpijada 2024) i nesto sto voopsto ne go razbiram nivniot hajp vo fudbal na svetskite 2018 i 2022 i evropskoto 2024, kade sto i mediumi i obicen narod pred pocetokot se gledaat i se calamat deka se top 5 favoriti (a realno spored rezultati se tret esalon evropska reprezentacija, pa da ne preteruvam ama tuka nekoj nas rang) ne znam so Brazil ke bilo samo tesno, pa svajcarija i kamerun bile smesni reprezentacii itd itd i nakraj ke osvojat eden bod i kako da ne ti e kejf sto zaebale posle 2,3 meseci mavanja vo gradi bez nikakva logika
A памтиш 2018 за у Русија што све не се испосраа. Иделе у братска Русија, ќе имале поддршка и од Русите , Ми и Руси 100 миљона, химни снимија , 10 попа ги пееа пред тргање. Па Хрватите докажале дека се усташи затоа што играле со црни дресови намерно у Русија за да ги провоцирааат со црна легија.
И врвот на српското славје беше што Хрватска изгуби у финале од Франција.

Последно уредено:
Линдлоф човече, бегај у пензија што се брукаш.

Back
На врв Bottom