K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 28 4,7%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,0%
  • Judo

Гласови: 11 1,8%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 71 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 195 32,6%
  • Muay Thai

Гласови: 47 7,9%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,7%
  • Ninjitsu

Гласови: 31 5,2%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 10,9%

• Вкупно гласачи
    598
Истово го мислам

Само јас мислам дека ќе се врати уште подобар
Постојат две сценарија..или ќе се врати појак (а гледајќи го неговиот карактер мислам дека ќе биде така), или ќе изгуби самодоверба и ќе биде плашлива варијанта од претходно. Мислам дека ќе биде првото , пред се дека е фајтер и душа, плус грузиец е, инает тежок се тие, и секако ќе сака на цел свет да му докаже дека ова беше само една лоша ноќ за него, и дека ја има научено лекцијата и за понизност и за дисциплина во борба.

Нема да има таква самувереност како порано, тоа сто посто.
Во која насока ќе му оди даље кариерата зависи од тоа кој ќе му биде следен противник. Ако го стават со Арман, мислам дека пак ќе јаде ќутек
Постојат две сценарија..или ќе се врати појак (а гледајќи го неговиот карактер мислам дека ќе биде така), или ќе изгуби самодоверба и ќе биде плашлива варијанта од претходно. Мислам дека ќе биде првото , пред се дека е фајтер и душа, плус грузиец е, инает тежок се тие, и секако ќе сака на цел свет да му докаже дека ова беше само една лоша ноќ за него, и дека ја има научено лекцијата и за понизност и за дисциплина во борба.

Да не беше нокаутиран воопшто - ќе одев со Холовеј.
Искрено 50-50 ми е сега борбава.

Конор колку и да е зарѓан - не верувам дека заборавил да удри јако.

Значи не пишав ништо , ама цела недела во себе си викам за кој кур се враќа распаднатиов Конор после ебани 5 години и тоа против Макс. Дури и треш талк-от не му е више на тоа ниво , целиот уплашен со тикови. Збори само заради бизнис , а се гледа дека воопшто не верува во тоа што го збори. Вика Макс и Волк не се на ниво на Мек , абе бегај не ме јеби , не можеш еден доскок да направиш, циркузант. Апла се виде дека е усран уште на претставувањето, уплашена фаца, се сопна коа ја вадеше маицата, едноставно не знаеше кај се наоѓа. Остарен у фаца, потечен, воопшто не му е местото во октагон. Ај бар сега е свесен дека е конечно крај и нека не замара више. Чиста двојка го имав на тикет ако ништо друго :)

Јас ги прелистав набрзина борбиве, и морам да признаам Витакер ме импресионираше.
Но и покрај тоа што сензационално ја поминаа оваа прва борба, се плашам за него во LHW.
Мислам дека остатокот од борбите во оваа категорија ќе се нешто спротивно од оваа.
Премал е за категоријава.
....
И мочкото Пимблет пак победи. Не знам али јас се уште го гледам како просек ликов и не можам да си поверувам дека се уште победува. Едвај чекам да го угаси некој.

Значи не пишав ништо , ама цела недела во себе си викам за кој кур се враќа распаднатиов Конор после ебани 5 години и тоа против Макс. Дури и треш талк-от не му е више на тоа ниво , целиот уплашен со тикови. Збори само заради бизнис , а се гледа дека воопшто не верува во тоа што го збори. Вика Макс и Волк не се на ниво на Мек , абе бегај не ме јеби , не можеш еден доскок да направиш, циркузант. Апла се виде дека е усран уште на претставувањето, уплашена фаца, се сопна коа ја вадеше маицата, едноставно не знаеше кај се наоѓа. Остарен у фаца, потечен, воопшто не му е местото во октагон. Ај бар сега е свесен дека е конечно крај и нека не замара више. Чиста двојка го имав на тикет ако ништо друго :)

Го сјеба коленото пред да влезе во октагонот. Како и да е лапнал 30 милиони долари.

Ќе остане запаметен по фијаската што му се десија последниве 5-7 години, ебаму пијаницата

Го сјеба коленото пред да влезе во октагонот. Како и да е лапнал 30 милиони долари.
Искрено не верувам дека ќе понудеше нешто повеќе.. видов пред да влезе у октагон кога го проверуваа, многу смешно се сопна.. генерално цел беше уплашен , делуваше како да не припаѓа тамо. Као некоја бледа сенка , правеше работи од минатото ама без самодоверба, никој не поверува ни во тоа што го збори ни во тоа што го прави. По мене нема никаква потреба за враќање, нека си гледа здравјето, бизнисите и тоа е тоа:)
Автоматски споено мислење:

Ќе остане запаметен по фијаската што му се десија последниве 5-7 години, ебаму пијаницата
Луда глава....

Уште на старт делуваше како да е под дејство на некој психоактивни супстанци, тежок блам али добра пензија си искешира.

Се изглупира со првиот потег и ја еба ногата.. Пројде неговото тоа е

Пади го чоукна ботот од Франција и се напали, мисли Махачев го чоукнал :facepalm:

Арман-Пади
Илија-Гејчи

Арман во три години се има само еднаш тепано, нема што да бара со Гејчи..

Пади го чоукна ботот од Франција и се напали, мисли Махачев го чоукнал
Чиста среќа за Педи, и несреќа/незнаење на Бенуа. Му идеше во нозе на тејкдаун, а му улета со главата под мишка и сам му се намести да го удуши.
Курчот на Педи после борбата е неверојатен ко јак кур да скршил.
Арман-Пади
Илија-Гејчи
Гејџи нема да му даде реванш на Илија, така да очекувам Арман-Илија, и нормално победа за Арман.
Само што мислам дека нема скоро да се деси тоа, Илија уште долго ќе се оправува од ќутекот што го изеде.

Гејџи нема да му даде реванш на Илија, така да очекувам Арман-Илија, и нормално победа за Арман.
Само што мислам дека нема скоро да се деси тоа, Илија уште долго ќе се оправува од ќутекот што го изеде.
Никој не го прашува дали он ќе му даде или не, не одлучува он

И Илија да се прашуваше немаше да се тепа со Макс туку ќе идеше одма на Ислам..

Илија е опраен скроз, не знам дали си видел?

Никој не го прашува дали он ќе му даде или не, не одлучува он

И Илија да се прашуваше немаше да се тепа со Макс туку ќе идеше одма на Ислам..

Илија е опраен скроз, не знам дали си видел?
Глеав подкаст со Гејџи кај шо вика дека нема да му даде реванш.
Али ако го притиснат од организацијата мислам дека пре би се пензионирал како шампион отколку да ризикува Илија да му земе реванш.

Коа сме кај Ислам, кој се твоите/вашите очекувања од борбата со Гери.

За Илија не следам)))

Ќе биде интересна Дрикус против Усман

Јас типувам на Ду Плесис

@chef_cook Ислам
Ислам е комплетен фајтер - има кардио, феноменално џудо, добар граунд гејм, борење, солидно боксува...
И најважното, тајминг.

За мене е покомплетен фајтер дури и од Хабиб.

А за лесна категорија на крај на година Гејчи против Илија, реванш
Да не речете не сум ви кажал :icon_mrgr:

Back
На врв Bottom