Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
bitka i dva brata su komplicirana za vadit, kao i ott global. zato sam se odlucio za pet šest servera nasih koje mogu povadit sve a ove cu batalit. previse vremena oduzima a vrijeme je dragocijeno

bitka i dva brata su komplicirana za vadit, kao i ott global. zato sam se odlucio za pet šest servera nasih koje mogu povadit sve a ove cu batalit. previse vremena oduzima a vrijeme je dragocijeno
Nis nije komplicirano samo moras uc u panel ne skenirat.Nemozes ti uc na server od m3u,nazivi domene su malo kul.Sve se nade samo se treba igrat i pratit.
Recimo dva brata su liste ko i maci na 1 kon.
Znaci kad gazda gleda ti nemozes.Zato moras imat barem 3 liste uvijek neka slobodna.
Isto ti i sa dobra zabava na 1 kon zauzeta kad gazda gleda.Bitka vis nije.
A kad skeniras art,dva brata,dobra zabava na krivi user il mac lupi ban.
Al nade se rijesenje uz vpn i AI fina skriptica i eto.

Последно уредено:
ući u panel? ti pišeš kao da je to moj panel. nije nemoguće ali nije to tako ni jednostavno ući.
u koji ti to panel udješ kao da nema lozinke

ući u panel? ti pišeš kao da je to moj panel. nije nemoguće ali nije to tako ni jednostavno ući.
u koji ti to panel udješ kao da nema lozinke
Pa nisam ja rekao da netreba lozinke.
Sta ti mislis one liste razne od 2019 pa na gore da ih neko iskenirao na user pass.
Al da se uslo na user pass e to da.
Primjer art jasno ko............
Mozes ti i skenirat macice recimo diogen rastura se i to i to bez proxy.Samo uporan moras bit, vis na sliku 2 dana i kusur al se nakutilo.

Attachments

• IMG_20260615_134338_823.jpg
    IMG_20260615_134338_823.jpg
    189,2 KB · Прегледи: 65
Imam ja to sve od ranijih godina. U gradinu sam sam upao i u brdo stalkera od ministre. Cijele baze. Ali sad je druga prica. Ja sam naveo koji serveri. Npr bitka. Nikad nisam cuo da je bilo tko upao u panel njihov.

Дали може некој да ми сподели листа која добро работи и не сецка. Ми треба за спортски канали (фудбал, формула претежно арена)
Не ме интересираат серии филмови и слично фала однапред

ПС пожелно да има можност за две конекции

neigra meni to ako ima samo jednu konekciju , svejedno mi , još nemam url iport od diogena može li ko poslati na pm

neigra meni to ako ima samo jednu konekciju , svejedno mi , još nemam url iport od diogena može li ko poslati na pm
Sta ti ne vidis sliku sta sam postavio.
weltweit.ltd:80
Автоматски споено мислење:

Ma te su isto na jednu konekciju
Pa sta smeta jedna konekcija ja dva brata godinama gledam na 1 konekciju.Ok imam 6 kom gore listi uvijek po 3 slobodne svako vece.

Pa nisam ja rekao da netreba lozinke.
Sta ti mislis one liste razne od 2019 pa na gore da ih neko iskenirao na user pass.
Al da se uslo na user pass e to da.
Primjer art jasno ko............
Mozes ti i skenirat macice recimo diogen rastura se i to i to bez proxy.Samo uporan moras bit, vis na sliku 2 dana i kusur al se nakutilo.
Druze jesu ovo hitovi za m3u ili mac kada je diogen u pitanju?U svakom slucaju kapa dole za ovoliko pogodaka.

Back
На врв Bottom