Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. Гејџи му ја еба кариерата на Илко,оваа макљажа ќе го прати до крај на живот. Едноставно не му поминаа комбинациите. Гејџи ги преживеа во втора рунда, се после тоа Илија немаше никакво решение. Мислам дека кој и да беше ќе паднеше после оние комбинации, ама биков Џастин не ни прокрвари. Каква борба даде човекот сосема заслужено е шампион. Не запуши сите нас кои немавме ни процент верба во него. Илија разочара и со кардио, падна човекот тотално, немаше сила за ништо. До душа и Џастин го издиша со ќутек ,ама очекував појак кардио од него.Колку само џеб удари попи, страшно..налета на секој џеб што му го лансираше Џастин. Ама и тајмингот на Џастин увек беше на време. И покрај се , Илија имаше пеколна втора рунда, очекував во трета да продолжи во исто темпо и да го реши, ама тука веќе беше непрепознатлив. Не одеше напред , не притискаше, а и Џастин одлично се постави и го сечеше секој обид. Ќе биде голем предизвик за Илија да се врати после ова.Не се пазеше и испи многу удари во глава, Гејчи стрпчиво го чекаше и го разлупа кога начека
Тоа е што е, ме разочара скроз Илија со кардио и со гардот
Илија го приметив по нозете уште во втора рунда дека е истрошенКолку само џеб удари попи, страшно..налета на секој џеб што му го лансираше Џастин. Ама и тајмингот на Џастин увек беше на време. И покрај се , Илија имаше пеколна втора рунда, очекував во трета да продолжи во исто темпо и да го реши, ама тука веќе беше непрепознатлив. Не одеше напред , не притискаше, а и Џастин одлично се постави и го сечеше секој обид. Ќе биде голем предизвик за Илија да се врати после ова.
Mi go ugasija MMASHARE. Kazete druga strana na koja mozam da gi gledam utre borbive.
Poso najverojatno nema da gi gledam live.
Епа курчот ала Мекгрегор го кошташе Топурија скапо.Братот @chef_cook како ја погоди алал вера. Гејџи му ја еба кариерата на Илко,оваа макљажа ќе го прати до крај на живот. Едноставно не му поминаа комбинациите. Гејџи ги преживеа во втора рунда, се после тоа Илија немаше никакво решение. Мислам дека кој и да беше ќе паднеше после оние комбинации, ама биков Џастин не ни прокрвари. Каква борба даде човекот сосема заслужено е шампион. Не запуши сите нас кои немавме ни процент верба во него. Илија разочара и со кардио, падна човекот тотално, немаше сила за ништо. До душа и Џастин го издиша со ќутек ,ама очекував појак кардио од него.
И боље за Илија што отпаѓа, затоа што Ислам ќе го изџигери.Катастрофа, Илија со Ислам отпаѓа по се изгледа
Ако мислиш на Ислам, многу грешиш, Топурија е само малку над просекот од просечен борецAко некој сакав да го престигне козоебот кавкаски по број на неизгубени борби, беше Топуриа. Да ти ебам спортови скапан.
Sto zboruvas bre covek.. ?Топурија е само малку над просекот од просечен борец
Елитен борец е елитен во и надвор од октагонот.Sto zboruvas bre covek.. ?
Му го зема курчотДа изгубиш е во ред ама овој gaethje му го смени личниот опис