K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 28 4,7%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,0%
  • Judo

Гласови: 11 1,8%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 71 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 195 32,6%
  • Muay Thai

Гласови: 47 7,9%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,7%
  • Ninjitsu

Гласови: 31 5,2%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 10,9%

• Вкупно гласачи
    598
Не дека Переира не е дораснат за тешка категорија, едноставно тука еден удар и готово е.
Како Аспинал со Сергеј

Илија ќе биде прв со три појаса по се изгледа

Aко некој сакав да го престигне козоебот кавкаски по број на неизгубени борби, беше Топуриа. Да ти ебам спортови скапан.

Братот @chef_cook како ја погоди алал вера :D . Гејџи му ја еба кариерата на Илко,оваа макљажа ќе го прати до крај на живот. Едноставно не му поминаа комбинациите. Гејџи ги преживеа во втора рунда, се после тоа Илија немаше никакво решение. Мислам дека кој и да беше ќе паднеше после оние комбинации, ама биков Џастин не ни прокрвари. Каква борба даде човекот сосема заслужено е шампион. Не запуши сите нас кои немавме ни процент верба во него. Илија разочара и со кардио, падна човекот тотално, немаше сила за ништо. До душа и Џастин го издиша со ќутек ,ама очекував појак кардио од него.

Не се пазеше и испи многу удари во глава, Гејчи стрпчиво го чекаше и го разлупа кога начека

Тоа е што е, ме разочара скроз Илија со кардио и со гардот

Не се пазеше и испи многу удари во глава, Гејчи стрпчиво го чекаше и го разлупа кога начека

Тоа е што е, ме разочара скроз Илија со кардио и со гардот
Колку само џеб удари попи, страшно..налета на секој џеб што му го лансираше Џастин. Ама и тајмингот на Џастин увек беше на време. И покрај се , Илија имаше пеколна втора рунда, очекував во трета да продолжи во исто темпо и да го реши, ама тука веќе беше непрепознатлив. Не одеше напред , не притискаше, а и Џастин одлично се постави и го сечеше секој обид. Ќе биде голем предизвик за Илија да се врати после ова.

Колку само џеб удари попи, страшно..налета на секој џеб што му го лансираше Џастин. Ама и тајмингот на Џастин увек беше на време. И покрај се , Илија имаше пеколна втора рунда, очекував во трета да продолжи во исто темпо и да го реши, ама тука веќе беше непрепознатлив. Не одеше напред , не притискаше, а и Џастин одлично се постави и го сечеше секој обид. Ќе биде голем предизвик за Илија да се врати после ова.
Илија го приметив по нозете уште во втора рунда дека е истрошен

Која лоша тактика, го изеде славата и тој четврт нокаут по ред
Затоа има 5 рунди а не една..

Катастрофа, Илија со Ислам отпаѓа по се изгледа

Братот @chef_cook како ја погоди алал вера :D . Гејџи му ја еба кариерата на Илко,оваа макљажа ќе го прати до крај на живот. Едноставно не му поминаа комбинациите. Гејџи ги преживеа во втора рунда, се после тоа Илија немаше никакво решение. Мислам дека кој и да беше ќе паднеше после оние комбинации, ама биков Џастин не ни прокрвари. Каква борба даде човекот сосема заслужено е шампион. Не запуши сите нас кои немавме ни процент верба во него. Илија разочара и со кардио, падна човекот тотално, немаше сила за ништо. До душа и Џастин го издиша со ќутек ,ама очекував појак кардио од него.
Епа курчот ала Мекгрегор го кошташе Топурија скапо.
Џастин не само што победи туку и го претепа како грбаво куче, уште у прва рунда му ја отвори фацата ко конзерва месен нарезак.
Му го зема курчот.
Пишав и погоре, Џастин може не е некој техничар, али има неверојатна издржливост и динамит у тупаница.
За мене ова не е изненадување.
Автоматски споено мислење:

Катастрофа, Илија со Ислам отпаѓа по се изгледа
И боље за Илија што отпаѓа, затоа што Ислам ќе го изџигери.

Aко некој сакав да го престигне козоебот кавкаски по број на неизгубени борби, беше Топуриа. Да ти ебам спортови скапан.
Ако мислиш на Ислам, многу грешиш, Топурија е само малку над просекот од просечен борец

Последно уредено:
Koj upset od karta omfg!

Znaev deka Gane e los metchup za Pereira, no ne mislev deka ke ima KO.
Dodusa Pereira bese dropnat od Adesanya so takvi meki udari, sto znaci covekot e zver ali nema brada mnogu za udari.

A Topuria - Gaethje uste pogolem upset za mene.
Ovoj Gaethje da go stavi Topuria vo takva situacija za mene bese neocekuvano.
Likot hackna colossus taktiki i stilovi kako na Volk i Holloway niti so kapka pot, a bese pretepan od awkward Gaethje... E pa jbg, dirty style ima Gaethje.
Топурија е само малку над просекот од просечен борец
Sto zboruvas bre covek.. ?
Likot e elite boxer. Ednostavno ova bese vecer na Gaethje. Styles make fights.

Да изгубиш е во ред ама овој gaethje му го смени личниот опис

Sto zboruvas bre covek.. ?
Елитен борец е елитен во и надвор од октагонот.
Елитен борец победува во елитни борби.
Победите против Волк и Макс на кој кариерата веќе им е во надолна линија не се вистинско мерило.
Ете во првата борба против сериозен панчер Топурија остана обезглавен. Андердогот Гејџи му ја искаса главата.
Арман, Ислам, Мовсар би го искинале

Г
Да изгубиш е во ред ама овој gaethje му го смени личниот опис
Му го зема курчот

Back
На врв Bottom