kano
Farang
najjako e sto tunis se plasira na mundijalot so 9 pobedi i 1 nereseno BEZ primen gol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брату, овие си ги увалил како нарачка од партија
Кој нормален ќе седи до 6 сабајле во недела спрема понеделник за да го гледа мега дуелот помеѓу Виктор Ѓекереш и Монтасар Талби?![]()

Па уште инсинуира демек им подариле гол на Јапонија,дегенерик ретардиран.HmmmmmmmmЗамисли ти дојде и те залапа за да просалвите гол.

Уште на прв натпревар се откажав, си гледам на стрим натпревари. Барем не тртомудат со глупости англиските коментатори.Тој коментаторот од Холандија-Јапонија е или глуп или слеп,запна првиот гол на Јапонија бил офсајд ќе бил поништен,"да да,ќе биде поништен"а не го гледа тој заспаниот холанѓанец на крај таму 2 метра пред НакамураПа уште инсинуира демек им подариле гол на Јапонија,дегенерик ретардиран.
Suzuki was born in Little Rock, Arkansas, United States, to a Ghanaian father and a Japanese mother.Мелез е овој некој. И ја се смеев кога го видов. Прво мислев чекај бе овој голман на Холандија мора да е ама гледам натаму напаѓа Холандија реков втф чекај да изгуглам. Има некој од нигерите стационирани во тоа базите калабастерот празнето.
Јамал е единствениот играч кој имал 7год на СП 2014Малку 'језиво' ми звучи фактот кога ќе ми текне дека Јамал имал 7 години за време на СП 2014...
Тропаат глупости само за хајп.Јамал е единствениот играч кој имал 7год на СП 2014
Ireal е единствениот од кајгана што во 2014 имал 64 години.Јамал е единствениот играч кој имал 7год на СП 2014
Абе какви обиди, не забегувај.Овие со Јамал отекоа, ок знаеме дека е младо детето. Цело Европско првенство со неговите години го дрвеа, сеа гледам пак некој глупи обиди.
Мене искрено ме разочарува ова светско, единствен фудбал вреден за гледање ми беше Мароко со Бразил и Американците, се друго е некако просечно до потпросечно. Некако глупиов формат си го зема данокот во комбинација со многу фенерашки екипи.