СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Брату, овие си ги увалил како нарачка од партија :icon_lol:
Кој нормален ќе седи до 6 сабајле во недела спрема понеделник за да го гледа мега дуелот помеѓу Виктор Ѓекереш и Монтасар Талби? :icon_mrgr:
:pipi:

Добро е што некако брзо го решаваат ВАР-от.
Во некоја лига да беше, ова ќе се гледаше 15 минути.

Овие Тунис ми биле одвратни во сите спортови, поготово ракомет, ама и овде. И најмногу среќа имаат во квалификациите да им се паѓа бош групи.

Тој коментаторот од Холандија-Јапонија е или глуп или слеп,запна првиот гол на Јапонија бил офсајд ќе бил поништен,"да да,ќе биде поништен"а не го гледа тој заспаниот холанѓанец на крај таму 2 метра пред Накамура :tapp: Па уште инсинуира демек им подариле гол на Јапонија,дегенерик ретардиран.

Заслужен бод за Јапонија против ќумбињата,да не беше јапонското ќумбе на гол толку лошо поставено за двата гола може и победа ќе избоксуваа. Интересна група во најава со оглед и на високава победа на Шведска.

Тој коментаторот од Холандија-Јапонија е или глуп или слеп,запна првиот гол на Јапонија бил офсајд ќе бил поништен,"да да,ќе биде поништен"а не го гледа тој заспаниот холанѓанец на крај таму 2 метра пред Накамура :tapp: Па уште инсинуира демек им подариле гол на Јапонија,дегенерик ретардиран.
Уште на прв натпревар се откажав, си гледам на стрим натпревари. Барем не тртомудат со глупости англиските коментатори.

Мелез е овој некој. И ја се смеев кога го видов. Прво мислев чекај бе овој голман на Холандија мора да е ама гледам натаму напаѓа Холандија реков втф чекај да изгуглам. Има некој од нигерите стационирани во тоа базите калабастерот празнето.
Suzuki was born in Little Rock, Arkansas, United States, to a Ghanaian father and a Japanese mother.

Селекцијата се вика КУРасао, а ги води ДИК Адвокат :LOL: :lolzz:

Холандија вчера за прв пат во историјата започнува натпревар на СП без ниеден играч од домашното првенство во стартниот состав.
Иронично, кај Јапонците имаше двајца играчи кои играат во холандското првенство.

Овие со Јамал отекоа, ок знаеме дека е младо детето. Цело Европско првенство со неговите години го дрвеа, сеа гледам пак некој глупи обиди.
Мене искрено ме разочарува ова светско, единствен фудбал вреден за гледање ми беше Мароко со Бразил и Американците, се друго е некако просечно до потпросечно. Некако глупиов формат си го зема данокот во комбинација со многу фенерашки екипи.

Овие со Јамал отекоа, ок знаеме дека е младо детето. Цело Европско првенство со неговите години го дрвеа, сеа гледам пак некој глупи обиди.
Мене искрено ме разочарува ова светско, единствен фудбал вреден за гледање ми беше Мароко со Бразил и Американците, се друго е некако просечно до потпросечно. Некако глупиов формат си го зема данокот во комбинација со многу фенерашки екипи.
Абе какви обиди, не забегувај.
Споделив информација затоа што ми падна чудно на прва, што играч кој веќе неколку сезони игра на така високо ниво едвај го памети светското 2014та, што 99% од нас овде на форумов го памтиме како завчера да беше (барем јас). Или сме остареле, или он е многу млад.

Back
На врв Bottom