- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.738
- Поени од реакции
- 46.376
Бабунски вчера среден како да треба да иде да пее во Јужна Пруга после студио.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Толку се лоши што јенките ги направија прајм Бразил.Овие Парагвај зар до толку се лоши?![]()
Те дупи тетка ти.Имам тетка во Мелбурн, таму завршила утакмица 2-1 предвреме.
Се што е од страна на фудбал, кошарка даваат на Македонските арени, баш заприметив дека Партизан-Дубаи кошарката ја даваа на нашите АрениМалку оф топик:
Околу Арените М1,М2,М3, останатите премиум од 1 до 3 (сврпските) за стално ги тргнаја ?
Како шо видов во најавите кај нашите, не кажаја во најавата за шпанската лига, АБА лига кошарка, АТП тенис турнири и др работи.
Ако е тогаш така ова е голем удар за нас, би било ок да го даваат во ист момент тоа шо оди на тие арени, вака ем со Југо костовски и неговото ха-ха сред пренос иронично, не добиваме ништо, само сме скратени на спортски план.....
Губеа цело време и имаа многу помал посед на топка. Не можеа да сврзат подавања и така...Овие Парагвај зар до толку се лоши?![]()
Алоо, кочи малку.Najgolemi legendi koi sme gi imale toa se Lazarov vo rakometot, Lester Bo vo kosarkata i sekako Pandev fudbal.
A Pero Antic e srbin.
Darko Pancev isto taka e srbomance, igral za Jugoslavija i Crvena Zvezda.
Nisto nema izigrano za Makedonija, ako se tocni podatocite na wikipedia, nastapil sevkupno na 9 utakmici vo dresot na Makedonija, i postignal sevkupno eden edinstven gol.
Алоо, кочи малку.
Дарко по татко е од Берово, по мајка од Св.Николе, доселени од Павлешенци.
Јас ја имам купено куќата на баба му и дедо му по мајкина линија. Никако не може да биде србоман.
Вујко му му беше менаџер, го познавав човекот. Прво со Динамо имале преговори. Звезда е влезена после во игра.
Така да Даре може и не е најпаметниот Македонски фудбалер, ама дека е србоман, тешко.
Само сакам да му кажам да не тресе зелени, кога веќе не знае ништо на темата. Има луѓе што се запознаени подобро, не почнува светот со тие на кои сега им расте брада.ne mora tolku da se objasnuva. dare odbi da vleze u grcija kako jugosloven, vleze kako makedonec koga igraa so olimpiakos plus im stegna gol za shpica...
Парагвај имаат солидна екипа, ги исплескаа Бразил и Аргентина.Уште една залутана репрезентација што не припаѓа тука? Парагвај.
УСА од пред 10-20 год има голем напредок. Видете им ги играчите, сите играат во топ 4 лиги. Пред тоа Демпси, Хаувард и може уште некој од ПЛ, другото се доаѓаше од МЛС.