FANTASY FIFA WORLD CUP 2026

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Немав у план да го играм и ова, ама ај нека иде.
Screenshot-2026-06-11-17-38-19-811-com-brave-browser-edit.jpg
Очоа можеби само на првиот меч ќе брани, инаку ќе биде измена. Инаку многу интересен состав, доста уникатен.

Го сменив Очоа со Сузуки. Има најава дека ќе е резерва.

Па и Сантијаго Гименез не ти е во стартниот состав.
Раул Хименез стартува. Имаш време да си промениш.
Ако веќе менуваш, стави си капитен од Мексико па ако не си задоволен од поените од тој играч тогаш утре или сабота ќе си ставиш друг капитен што треба да ти игра.

Исто така место Очоа можеш друг голман да земеш што сигурно ќе стартува.

Што е финтата што имам 0 поени на табелата кога на играта имам 7?

abbastefan, зашто бе сега -3?
Имаш wild card booster, ако више ти треба трет трансфер да имаш, боље да си лупнал wild card.
Тој booster сега се игра, или у трето коло.

Последно уредено:
abbastefan, зашто бе сега -3?
Имаш wild card booster, ако више ти треба трет трансфер да имаш, боље да си лупнал wild card.
Тој booster сега се игра, или у трето коло.
А што се случува кога ќе отпаднат репрезентации?

Над каков број поени не би смениле капитен? Со Дест направив 24 и се чудам сеа дали да го мењам дека има уште доста натпревари..

А што се случува кога ќе отпаднат репрезентации?
Ако имаш играчи од репрезентација што отпаднала играчите ќе имаат 0 поени, затоа пред секое коло имаш период за трансфери.
Сега пред следната фаза ќе има безконечен број на трансфери.
IMG_8399.jpeg

Над каков број поени не би смениле капитен? Со Дест направив 24 и се чудам сеа дали да го мењам дека има уште доста натпревари..

Ако имаш играчи од репрезентација што отпаднала играчите ќе имаат 0 поени, затоа пред секое коло имаш период за трансфери.
Прегледај го приврзокот 480370

Од кај бе 12 Дест? :D

Колово би ризикувал, но да видам стартери прво за Бразил, Шпанија, Франција, Португалија... да не останам со поен.

Ќе има повеќе шанси за обид за некој што ќе се истури од голови.

Од кај бе 12 Дест? :D

Колово би ризикувал, но да видам стартери прво за Бразил, Шпанија, Франција, Португалија... да не останам со поен.

Ќе има повеќе шанси за обид за некој што ќе се истури од голови.
IMG_8400.jpeg

Прегледај го приврзокот 480370
Се поебав што не искористив сега. Првата рунда па скроз утнав, не знаев ич како иде, го поебав и ова со капитенот. Јас над 15 не би го сменил т.е 30 вкупно, за 24 би го мењал, ама па јас сум нуб во ова. :D

Ова скаутинг бонус би го вовел и на ФПЛ.
Колку толку добро е за разбирање темплејти

Ова chip го играте бе и јас растурам иако пропуштив денови или никој не го ебава?

Клин шит шилд чипот не се игра во 1/8 финале Даниеле :facepalm:

Клин шит шилд чипот не се игра во 1/8 финале Даниеле :facepalm:
Јас за следна го чувам. Сега рокнав 12ти играч, после нема да ми врши работа, а не го изиграв првите кола.

Back
На врв Bottom