Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 6.241
- Поени од реакции
- 10.942
Мексико гази на прва утакмица против Јужна Африка.Прегледај го приврзокот 479713
Ќе се прати малиов на светсково.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мексико гази на прва утакмица против Јужна Африка.Прегледај го приврзокот 479713
Ќе се прати малиов на светсково.
Јас си ги поштувам Шпанските коментатори, знаат да ја направат секоја утакмица интересна. Не ги поднесувам Англиските, многу се досадни.Абе и јас си го сакам и ценам јазикот, но ниту србите ниту ние немаме добри спикери. Кога ќе слушнам колку страст имаат западните спикери без глас ми се прати фудбалот на арените. Посебно кога ќе слушнам некои аматери кои гледаат само надница да истераат, страст 0 познавање 0 дури и играчите ги уткаат.
Не гази, натпреварот се игра дури вечерва во 21 часот.Мексико гази на прва утакмица против Јужна Африка.
Во Новаци да потпиши следен договор

Заборавив да ти кажам.Не гази, натпреварот се игра дури вечерва во 21 часот.
Касно е сегаЗаборавив да ти кажам.

ЖМ:Колку канали ќе одат на македонски јазик и каде ќе можат гледачите да ја следат вашата содржина?
-Каналите на локализираната Арена спорт на македонски јазик ќе одат на местото на каналите Арена спорт премиум 1,2 и 3. Нашите, македонски канали ќе се нарекуваат Арена М1 премиум, Арена М2 премиум, Арена М3 премиум, па со именувањето, како и со логоата, ќе бидеме единствени различни од централата во Белград. Тоа мене ми се допаѓа. Инаку, гледачите ќе можат да ја следат нашата програма на истите канали на коишто досега беа емитувани Арена спорт премиум 1,2 и 3 на српски јазик. Другите канали на српски ќе останат, за да можат гледачите да следат што повеќе спортски настани. Нашата програма ќе биде автономна, ќе избереме сè што сметаме дека е атрактивно и значајно за нас, но во три канали не можеме да вметнеме сè што сакаме, па тоа што не можеме да го понудиме ние, македонската публика ќе го гледа на другите канали на „Арена спорт“.