UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    207
  • Гласањето е завршено на .
Молим? Стефи Челзи? Стефи Атлетико? Стефи Палистер? Дали си сигурна дека сакаш да одиш по овој пат, ја не сум ти Стелтот.
Преку куро ако не си стелтот

Ама ЛШ, тоа едноставно не смееше да се дозволи. Едноставно не сакам да живеам во универзум каде што Микел Артета, Сака, Ѓојќереш, Еберече Езе, Габриел, Мартинели и Нони Мадуеке се европски шампиони. На што ќе личеше тоа!?
Не е проблемот квалитетот на играчи туку простапот на Артета.

Преку куро ако не си стелтот

Абе и преку куро нека е. Кажи сега колку психијатри пројде кога мењаше од Челзи во Патетико? Кажи ајде да те пофатам ја тебе уствари, дека ја за Јунајтед од 96та знам и навивам кога ти не си ни била во план во нечии муда во Јени Маале што се ашкале. Збори чупе ајде да те пофатиме тебе кога прво беше Челзи сетне Атлетико па којзнае утре кој стадион ќе го учип на памет дали проаѓа автопат под него.

Абе и преку куро нека е. Кажи сега колку психијатри пројде кога мењаше од Челзи во Патетико? Кажи ајде да те пофатам ја тебе уствари, дека ја за Јунајтед од 96та знам и навивам кога ти не си ни била во план во нечии муда во Јени Маале што се ашкале. Збори чупе ајде да те пофатиме тебе кога прво беше Челзи сетне Атлетико па којзнае утре кој стадион ќе го учип на памет дали проаѓа автопат под него.
Во Битола тие шо викаат СЕТНЕ по опинци шетаа на времето, така да не можам да ја продолжам дискусијата, не ми дава мојата Битолска чест

Едно сум сигурен, никогаш не би сакал Интер да игра вака, ова е тотален нон сенс, на толку скап тим и добри играчи ти да се радуваш во 30та минута на прекин, да задржаваш време во прво полувреме ми е тотален харамбол и срам за спортот. Може многу подобро Арсенал од ова, конкретно за денес, особено во продолженијата да беа похрабри ќе дадеа гол гарант. ПСЖ беше со издишана одбрана и среден ред, а и покрај тоа Арсенал дозволи они да ја диктираат играта, тотално несфатливо. Не можам да разберам во 2026 година, да имаш тим вреден милијарда евра и играта да ти се базира на прекини, бог да чува и да брани.

Доста се сложувам со ова, особено за тоа каков фудбал би сакал да гледам, иако некогаш и разбирливо да бидеш попрагматичен, но тие сезонава претераа, како што пишав, мислам дека и на нивна штета тоа се одрази.

Не се сложувам дека тие имале нешто многу тим за надигрување. За повеќе од овој обид за ништо, сигурно дека имаа. Но немаат тие играчи во напад ни приближно како ПСЖ, Баерн, Сити, Барса, Реал, па и Ливерпул.

Во Битола тие шо викаат СЕТНЕ по опинци шетаа на времето, така да не можам да ја продолжам дискусијата, не ми дава мојата Битолска чест

Ај ај те посрав сега, ќути си таму.

Браво за Псж, некои клубови со години не можат да освојат ЛШ, они 2 по ред.

Neam nisto protiv pristap sto nosi rezultat, kakva i da e igrata, ama ako se razmisluva na dolg rok, moderniot fudbal pod difolt ke go pogazi arteta ko i mnogu drugi pred nego. Cudno mi e, spanec, mentor megjudrugoto i pep, netipicno e bas vakov fudbal da igra, mora i on da evoluira a i ubeden sum deka ima kapacitet i znaenje za toa.

Gradenjeto akcii i sozdavanje sansi za gol od aktivna igra mu se prelosi u momentov, mnogu rabota gi ceka tuka arsenal letovo, ako voopsto i namerava on tuka nesto da menja. Vtoriov del od sezonata tuka se totalno razobliceni.

Back
На врв Bottom