- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 18.833
- Поени од реакции
- 22.415
Преку куро ако не си стелтотМолим? Стефи Челзи? Стефи Атлетико? Стефи Палистер? Дали си сигурна дека сакаш да одиш по овој пат, ја не сум ти Стелтот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Преку куро ако не си стелтотМолим? Стефи Челзи? Стефи Атлетико? Стефи Палистер? Дали си сигурна дека сакаш да одиш по овој пат, ја не сум ти Стелтот.
Не е проблемот квалитетот на играчи туку простапот на Артета.Ама ЛШ, тоа едноставно не смееше да се дозволи. Едноставно не сакам да живеам во универзум каде што Микел Артета, Сака, Ѓојќереш, Еберече Езе, Габриел, Мартинели и Нони Мадуеке се европски шампиони. На што ќе личеше тоа!?
Преку куро ако не си стелтот
Во Битола тие шо викаат СЕТНЕ по опинци шетаа на времето, така да не можам да ја продолжам дискусијата, не ми дава мојата Битолска честАбе и преку куро нека е. Кажи сега колку психијатри пројде кога мењаше од Челзи во Патетико? Кажи ајде да те пофатам ја тебе уствари, дека ја за Јунајтед од 96та знам и навивам кога ти не си ни била во план во нечии муда во Јени Маале што се ашкале. Збори чупе ајде да те пофатиме тебе кога прво беше Челзи сетне Атлетико па којзнае утре кој стадион ќе го учип на памет дали проаѓа автопат под него.
Едно сум сигурен, никогаш не би сакал Интер да игра вака, ова е тотален нон сенс, на толку скап тим и добри играчи ти да се радуваш во 30та минута на прекин, да задржаваш време во прво полувреме ми е тотален харамбол и срам за спортот. Може многу подобро Арсенал од ова, конкретно за денес, особено во продолженијата да беа похрабри ќе дадеа гол гарант. ПСЖ беше со издишана одбрана и среден ред, а и покрај тоа Арсенал дозволи они да ја диктираат играта, тотално несфатливо. Не можам да разберам во 2026 година, да имаш тим вреден милијарда евра и играта да ти се базира на прекини, бог да чува и да брани.
Во Битола тие шо викаат СЕТНЕ по опинци шетаа на времето, така да не можам да ја продолжам дискусијата, не ми дава мојата Битолска чест
Ваууу у а уууу шо би рекла Ана НиколиќАј ај те посрав сега, ќути си таму.
Ваууу у а уууу шо би рекла Ана Николиќ
Сељо еден
Сузана мајкатиТвојата Битолска чест мислев нешто а у. Битолска чест бе хахаха Сузано една ќути си таму ајде.
Сузана мајкати
Бон тон и тоБитолска чест е ова?
Дупчала се сите овиеАдминиве на клубовите во последно курташак си играат