Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што му должи?Јас навивам за Арсенал само за Сака, универзумот му должи после оној промашен пенал во финалето против жабарите![]()
Da promasi uste eden penal.Што му должи?

Имаш на ZDF пренос, ако си дијаспора од ГерманијаНекој салам линк за вечер од фудбалот ако можи фала унапред

Имаме јас иптв дома и на телефон клаено за друг барам а здф можи со македонска ип адреса да се гледа или само со германскаИмаш на ZDF пренос, ако си дијаспора од Германија![]()
Само за Германија е тој пренос.Имаме јас иптв дома и на телефон клаено за друг барам а здф можи со македонска ип адреса да се гледа или само со германска
Нереално колку цел свет го хејтаат Арсенал. Толку да и за арапски ПСЖ пре би се навива него ли за нив. Ко за беља, ништо чудно да тепа Арсенал и да биде општа глобална депресија.
Ајде Шалом другари нека се угоде ЛШ титула.
После лижење на ѕидот ко Меси, Нејмар, Трамп, Обама, Епштајн ...... редот е и на Артетанјаху.
Изгледа решени се да ја урнат арапската - париски султанат.
Прегледај го приврзокот 478706
Posle potroseni 1B evra i bilo iznenaduvanje hahaha smeskiНикогаш не ми биле симпатичен клуб, но ќе навивам за ПСЖ, само поради моментот што ПСЖ стана доминантен во Европа откако се ослободи од најголемите ѕвезди. Покажа дека фудбалот не е во тоа да ги имаш најдобрите играчи и се надевам некои клубови ќе извадат поука од ова.
ПСЖ со Дуе, Дембеле и Квича го постигнаа тоа што не можеше со Меси, Нејмар и Мбапе. Треба да им се честита на играчите и на Енрике пред се.
Ќе ме цитирате и ќе речете ама и овие играчи се јаки. Да, јаки се, но не се споредува со претходната гарнитура на ПСЖ. Пред 2 години никој од тука немаше да каже дека ПСЖ ќе е на праг до 2 последователни титули во ЛШ.
За мене се позитивно изненадување.
Posle potroseni 1B evra i bilo iznenaduvanje hahaha smeski
Никогаш не ми биле симпатичен клуб, но ќе навивам за ПСЖ, само поради моментот што ПСЖ стана доминантен во Европа откако се ослободи од најголемите ѕвезди. Покажа дека фудбалот не е во тоа да ги имаш најдобрите играчи и се надевам некои клубови ќе извадат поука од ова.
ПСЖ со Дуе, Дембеле и Квича го постигнаа тоа што не можеше со Меси, Нејмар и Мбапе. Треба да им се честита на играчите и на Енрике пред се.
Ќе ме цитирате и ќе речете ама и овие играчи се јаки. Да, јаки се, но не се споредува со претходната гарнитура на ПСЖ. Пред 2 години никој од тука немаше да каже дека ПСЖ ќе е на праг до 2 последователни титули во ЛШ.
За мене се позитивно изненадување.
Витиња, Жоао Невеш, Златна Топка Дембеле, најдобар млад играч Дуе, 2 од топ 5 најдобри бекови во светот во Хакими и Нуно Мендеш, Кварадона. Ова се најдобри играчи во светот, безмалку скоро сите во топ 10 играчи моментално.