UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    207
  • Гласањето е завршено на .
Јас навивам за Арсенал само за Сака, универзумот му должи после оној промашен пенал во финалето против жабарите :love:

Никогаш не ми биле симпатичен клуб, но ќе навивам за ПСЖ, само поради моментот што ПСЖ стана доминантен во Европа откако се ослободи од најголемите ѕвезди. Покажа дека фудбалот не е во тоа да ги имаш најдобрите играчи и се надевам некои клубови ќе извадат поука од ова.

ПСЖ со Дуе, Дембеле и Квича го постигнаа тоа што не можеше со Меси, Нејмар и Мбапе. Треба да им се честита на играчите и на Енрике пред се.

Ќе ме цитирате и ќе речете ама и овие играчи се јаки. Да, јаки се, но не се споредува со претходната гарнитура на ПСЖ. Пред 2 години никој од тука немаше да каже дека ПСЖ ќе е на праг до 2 последователни титули во ЛШ.
За мене се позитивно изненадување.

Имаш на ZDF пренос, ако си дијаспора од Германија :)
Имаме јас иптв дома и на телефон клаено за друг барам а здф можи со македонска ип адреса да се гледа или само со германска

Имаме јас иптв дома и на телефон клаено за друг барам а здф можи со македонска ип адреса да се гледа или само со германска
Само за Германија е тој пренос.

Тука барај иначе стримови

Нереално колку цел свет го хејтаат Арсенал. Толку да и за арапски ПСЖ пре би се навива него ли за нив. Ко за беља, ништо чудно да тепа Арсенал и да биде општа глобална депресија.
Ајде Шалом другари нека се угоде ЛШ титула.
После лижење на ѕидот ко Меси, Нејмар, Трамп, Обама, Епштајн ...... редот е и на Артетанјаху.
Изгледа решени се да ја урнат арапската - париски султанат.

Прегледај го приврзокот 478706

Никогаш не ми биле симпатичен клуб, но ќе навивам за ПСЖ, само поради моментот што ПСЖ стана доминантен во Европа откако се ослободи од најголемите ѕвезди. Покажа дека фудбалот не е во тоа да ги имаш најдобрите играчи и се надевам некои клубови ќе извадат поука од ова.

ПСЖ со Дуе, Дембеле и Квича го постигнаа тоа што не можеше со Меси, Нејмар и Мбапе. Треба да им се честита на играчите и на Енрике пред се.

Ќе ме цитирате и ќе речете ама и овие играчи се јаки. Да, јаки се, но не се споредува со претходната гарнитура на ПСЖ. Пред 2 години никој од тука немаше да каже дека ПСЖ ќе е на праг до 2 последователни титули во ЛШ.
Posle potroseni 1B evra i bilo iznenaduvanje hahaha smeski

Posle potroseni 1B evra i bilo iznenaduvanje hahaha smeski

timot sto vi pukna petarda lani go platija kolku samo neymar i mbappe pred nekolku sezoni hahahaha

Ова не е супер тим како тој што беше. Со играчки даунгрејд дојдоа до успех.

Витиња, Жоао Невеш, Златна Топка Дембеле, најдобар млад играч Дуе, 2 од топ 5 најдобри бекови во светот во Хакими и Нуно Мендеш, Кварадона. Ова се најдобри играчи во светот, безмалку скоро сите во топ 10 играчи моментално.

Колку убаво ќе си гледаме ЛШ во 18 часот за да можат Арапите и Индијците да гледаат во Прајм Тајм. Ајде наредна година во 2 часот по полноќ за на Американците да им угодат.

Витиња, Жоао Невеш, Златна Топка Дембеле, најдобар млад играч Дуе, 2 од топ 5 најдобри бекови во светот во Хакими и Нуно Мендеш, Кварадона. Ова се најдобри играчи во светот, безмалку скоро сите во топ 10 играчи моментално.

Ама дел од овие сега ги гледаме како топ10, а не пред да потпишат со ПСЖ. Дали на почеток, без да им ги знаеш резултатите, би ги ставил во конкуренти за титула лани и годинава?
Стариот ПСЖ играчки беше далеку поатрактивен од овој сега.

Трансформацијата од Мбапе, Нејмар, Меси, Верати во Дуе, Дембеле, Квича, Витиња сама по себе беше чекор назад и нов почеток.
Еве во последно време и Сафонов брани одлично, му зема место и на Шевалие кој требаше да е замена за Донарума. Ама, реално и на голманската позиција ПСЖ иницијално излезе ослабнат. Во секоја компарација Донарума е пред двајцава.

Тоа што Енрике го постигна со ПСЖ и овие играчи е што изгради контакт меѓу нив на терен и успеа талентот да им го искористи максимално. Има игра, има соработка, има динамика на терен. Делуваат како тим.

Мислам ми ја разбираш поентата.

Спремни се да победат после одиграното оро :icon_mrgr:
ттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттт.png

Back
На врв Bottom