Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Со ова се праќа индиректна порака за кој си оди,а кој не...Би сакал и Хосни да е со последен танц (не знам оти не е спомнат)
П.С не ширете премногу дезинформации, за оние од нас поупатените, потпирајте се на сигурни извори и споделете со нас тука останатите

Битолчани имаат подобар биланс во меѓусебните дуели со Охрид, а на натпреварот во четврток последниот меч во дресот на Еурофарм Пелистер ќе го одиграат Домен Тајник, Богдан Радивојевиќ, Усама Хосни, Илија Абутовиќ…

+ 7 за Пелистер

https://www.eurohandball.com/en/player/4bKpfuNi63mIQ4YQEpNu8g/Uroš-Milićević/ Интересен играч Милош од Целје, раководството на Пелистер нека го следи во иднина, би било добро да се донеси.

Во концептот на Лино повеќе нема да има имиња, ќе има млади дечки, борци кои најдоброто ќе го покажат тука. Тоа е филозофијата на Лино.
Тоа е горе долу исправна филозофија за сите клубови на балканот, со тоа што треба да се пазари и најдоброто од Македонија, како и да се има по некој поискусен/докажан играч кој ќе ја држи стабилноста.

Интересен преоден рок засега, не се донесени баш некои "имиња", малку ме плаши дека се трупаат многу играчи, ама истовремено и се гледа дека некој нешто скаутирал, донесени се играчи кои имаат шанса да експлодираат и да се покажат тука, а не само како досега испукани пушки да се носат.

Горе долу позитивно мислење имам засега (иако е нереално да се очекува дека сите ќе се погодат), само ме плаши дека со овој ростер не е реално во брз рок да се биде конкурентен на Вардар (па можеби ни Охрид ако продолжат со овој калибар на засилувања), а јавноста не сум сигурен колку е спремна на чекање.

За мене, ако се гледа квалитетна работа, напредок на играчите, вадење на максимум од тоа што се има и пред се развој на македонски играчи - задоволен ќе бидам, без разлика на крајниот исход на табелата. Ако се работи квалитетно, модерно и дисциплинирано, резултатите евентуално сами ќе дојдат.

Velika meta i igrač kojeg su želeli u Eurofarm Pelisteru potpisuje u Celju.

Дури денес почна кај нас да се шпекулира а братот понграч @slo-ve-91 пред една недела шпекулираше
Сите вакви “страници” читаат од форумот, информацијата не е точна, друг играч ќе има на таја позиција.

Сите вакви “страници” читаат од форумот, информацијата не е точна, друг играч ќе има на таја позиција.
Тешко на тој новинар шо црпи инфо оттука. На што спаднавме. цццц

Тешко на тој новинар шо црпи инфо оттука. На што спаднавме. цццц
Проблемот е шо не се новинари, си отворат страници вака, си прат забава, интересно да му биди, а има и шо да прочитат од тука.

Back
На врв Bottom