ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Толку ли е тешко за една најава да се направи дизјан? Гледам многу групи ставате од AI генерирани
Шо е разликата од користење Фотошоп и АИ?
Не гледам проблем тука. Ова е исто ко пред 15 години да речиш:
Абе толку не знајте да користите Пеинт па сега прајте најави со фотошоп?

То шо некој не знај да користи АИ е друг муабет.Не е само пиши му нешто и да ти изгенерира шо било, па земи користи го.

Грд дизајн ќе биди грд и со фотошоп и со АИ.
АИ ќе биди алатка како и сите други до сега. (Само малце понапредна :D )

@Комита Ултрас по цел ден генерира код со АИ, па шо му фали:)

Изгледа многу глупо

Attachments

• Screenshot_20260527_001209_com_instagram_android_InstagramMainActivity.jpg
    Screenshot_20260527_001209_com_instagram_android_InstagramMainActivity.jpg
    375,5 KB · Прегледи: 144
  • Screenshot_20260527_001021_com_instagram_android_InstagramMainActivity.jpg
    Screenshot_20260527_001021_com_instagram_android_InstagramMainActivity.jpg
    524,5 KB · Прегледи: 127
  • Screenshot_20260527_001049_com_instagram_android_InstagramMainActivity.jpg
    Screenshot_20260527_001049_com_instagram_android_InstagramMainActivity.jpg
    577 KB · Прегледи: 144
  • Screenshot_20260527_001004_com_instagram_android_InstagramMainActivity.jpg
    Screenshot_20260527_001004_com_instagram_android_InstagramMainActivity.jpg
    424,6 KB · Прегледи: 146
Изгледа многу глупо
Нормално дека е глупо кога клале 1000 детали во една слика. АИ само му олесни да можат да прат вакви работи (оти со фотошоп не знат). И зато сликите се каша-попара.

А не знам зошто ја клаваш нашата слика во ист кош која шо е реална (сликана в сала) и додаен е само текст? Малце ги мешаш брзините.
IMG_9052.jpeg

Шо е разликата од користење Фотошоп и АИ?
Не гледам проблем тука. Ова е исто ко пред 15 години да речиш:
Абе толку не знајте да користите Пеинт па сега прајте најави со фотошоп?

То шо некој не знај да користи АИ е друг муабет.Не е само пиши му нешто и да ти изгенерира шо било, па земи користи го.

Грд дизајн ќе биди грд и со фотошоп и со АИ.
АИ ќе биди алатка како и сите други до сега. (Само малце понапредна :D )

@Комита Ултрас по цел ден генерира код со АИ, па шо му фали:)
Те разбирам што сакаш да кажеш дека технологијата напреднува и треба ние со неа но има стварно некој ужасни АИ слики што се приметува дека се АИ и од наша страна (индивидуални профили поврзани со Вардар) според мене фотошоп е многу поафтентично и по ултрас начин на креирање на слики отколку АИ, но секако тоа не мора да значи дека нема и добри слики. Пак ќе кажам мој личен вкус е да не се користи АИ или евентуално ако има потреба во минимални граници. Сметам дека фотошоп е помагало за да се изрази некаква креативност на свој начин, додека пак АИ можеш исто така да ја изразиш својата креативност но по начин на кој се приметува дека е користена таа алатка.
Автоматски споено мислење:

И поздрав за песната на најавата за баражот стварно вози.

Последно уредено:
Levski sofia bea u skopje pred 3 god nisto ne mozea da napravat izgubija preku 10 rekvizita i se vratija u sofia ko da nisto ne bilo izboden clen imaa nekjel salot da go dade od kola.stavija zabrana da ne se gostuva kaj niv.
Ste zele salovi od obicni fanovi i toa so noz pofali se… na ferka od huliganite na levski ke pobegnete preku jadransko more …

Гледам овие од арачиново ги молат шверцери и балисти да му се придружат во недела во Кавадарци против пелистер.Немат појма од ултрас и ривалство како племе ајде сите заедно.Треба ривалство и помеѓу вас а не заедно сите.Исто како у босна Манијаци да ги викат хорде зла заедно да навиват против борац,или сеа чкембари да ги викат комити или обратно да бидат заедно против слога.Зошто у албанија тирона не ги викне тиграт заедно да навиват против друг тим од лигата на иста трибина оти знаат за ривалство.Не лепе 0 ултрас менталитет понашање како 12 век племињата хуга буга пицаа
Shvercerat ne se so nikoja grupa od mkd zbratimeni i nema do odat na tugji utakmici osven na shkupi koga ke se vratime od bojkot.

Со среќа битолчани,браќа не душмани!

И без да биде сфатено како провокација очекувам како што бевте со лозари по улиците кога играа Вардар бараж,така и сега да бидете.
Имаа шанса и лани. Два дена по ред им гостуваа прво Арачиново (имаше над 500-600 луѓе дојдено), а потоа Илири со Башкими. Немаше напад, иако имаа арачиновци кои од сабајлето беа дојдени со некаков тип на реквизити.

Bez nas mrtva e scenava to e realnosta nemas rival u glaven grad ako ne sme nie.
Ривал треба да е некој што е достоен да се рамни со нас а тоа не сте вие добро знаат скопските улици.

И дебелата жена запеа.. МЗТ Шампион
Следна година уште појако

Attachments

• 1779872163401.png
    1779872163401.png
    566,9 KB · Прегледи: 61
  • 1779872141755.png
    1779872141755.png
    856,5 KB · Прегледи: 57
  • 1779872107391.png
    1779872107391.png
    583,7 KB · Прегледи: 61
  • 1779872085855.png
    1779872085855.png
    668,7 KB · Прегледи: 67
  • 1779872269132.png
    1779872269132.png
    1,1 MB · Прегледи: 66
Имаа шанса и лани. Два дена по ред им гостуваа прво Арачиново (имаше над 500-600 луѓе дојдено), а потоа Илири со Башкими. Немаше напад, иако имаа арачиновци кои од сабајлето беа дојдени со некаков тип на реквизити.
Што се случи со Илири, можеш ли да ме потсетиш?

вие една разлика шо ја праите
Автоматски споено мислење:

вие можете со пирати да сте ривали со нас сигурно не
Pa ako vo glaven grad nie ne sme vi rivali glavni togash ne znam koj vie pisete.

Back
На врв Bottom