Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ми се огадија Невил, Сколс, Кин, Бат…во каква стока сељачка се претворија. Да сум САФ би искочил јавно да ги испердашам со сите нивни слабости што он ги знае.

Еден Андерсон кој делува како лудак на интервјуто кај Рио дава понормални изјави од овие. Реално се изгубија целосно...дали не заработувале доволно како играчи па да се бламираат вака не знам....

Па да парите си го праат своето. Неможат да се помират дека Руни заработувал колку сите нив заедно. Кој ги ебе, сега ќе билдаат гледаност на оверлап со вакви токсични глупости, ќе си го прашам дали пак ќе ги гледам.

Невил ми е најлигав, со години јадеме бантер од Карагер за утнати трансфери, овој кути како ќурка цела сезона нема кохонес да критикува играч на скаусерите.

Невил ми е најлигав, со години јадеме бантер од Карагер за утнати трансфери, овој кути како ќурка цела сезона нема кохонес да критикува играч на скаусерите.

Ете му го мртви Салфорд у четврта лига и другата година.

Невил е курвиче за пари. И сака да глуми нешто објективен, и од што се труди повеќе од што треба, на крај секогаш завршува јадејќи гомна за Јунајтед.

Кин од друга страна знае да биде интересен и забавен кога се заебава. Ама некогаш претерува. Чист пример сега со Бруно и со Керик кога го назначија. За некои работи за Бруно е во право, и сите се сложуваме. Ама тука направи голем лапсус при цитирањето и сега место да се извини, тој продолжува со навредите. Глупо и скроз беспотребно.

Карагер иначе си е ултра Ливерпул и константно си тера таква агенда. Пред некој ден напиша статија дека Ферги не е ни блиску до Пеп, а пред некоја сезона, кога токму Пеп се натпреваруваше со неговите за ПЛ и ЛШ, се обидуваше да го дискредитира, викајќи дека се додека не освои Гвардиола нешто со помал клуб (како стариот со Абердин, Мурињо со Порто, Клоп со Дортмунд), за него Фергусон секогаш ќе биде подобар.

Како наеднаш се смени тоа, не знам, ама не сум изненаден таков безкичмењак да си ја врти како му одговара. Сепак, на крај се заеба самиот на твитер, бидејќи кога му го спомнаа освојувањето на Ферги на КПК, со Абердин против Реал во финале, кажа дека во тоа време било многу полесно да освоиш европска титула од сега. И индиректно им дискредитираше 4 од шесте ЛШ титули на Ливерпул. :icon_lol:

Убаво тоа али 40 мил за играч кој за 12 месеца е слободен.
Не сум против да се донесе,против сум ако оставиме тој да биде замена за Каземиро,ептен е неопходно некој од Чуамени или Тонали ,сепак тие двајца според мене се неколку класа погоре од Едерсон.

Не сум против да се донесе,против сум ако оставиме тој да биде замена за Каземиро,ептен е неопходно некој од Чуамени или Тонали ,сепак тие двајца според мене се неколку класа погоре од Едерсон.
Уште еден сигурно зимаме, секако мора да имаме резерви за ротација.
Е сега колку ќе биде добар тој ќе видиме.

Ајде сеа шопинг на попуст
Наздравје стригот во втора лига
FB_IMG_1779785903220.jpg

Back
На врв Bottom