Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да останиме на овај и Котар не прајте тензија за џабе, ќе се донеси јак среден бек то е приоритет.
Абе нема тензија, зошто да има... Дискутираме, разменваме мислења.
ЈАс сметам дека тој не е играч за нас, немора да значи дека сум во право.
Ама ако видиш конкурентите со шо радполагат на та позиција, ние убедливо најслаби ќе сме ако остани на овај и Котар.

Треба нешто екстра а веќе се во преговори со таков калибар на играч, само треба да го одврзат ќесето и да не се срамиме поќе.

Колку поќе да го одврзат кесето, само оваа недела 5 засилувања донесовме. Мехмедович Ако е турист навистина не знам шо прајме поќе муабет за ракомет. Секако има подобри од него ама дека е турист гадно си се зафркнал.
Само едно ме плаши. Ако дојдат Мае и Ферлин, не знам за шо ќе хејтаат овие негтивциве... Ќе падни просекот.
И да плачите по Хаџич кој апсолутно воопшто не се заложи за себе, кој покажа толку незаинтересираност навистина не знам. Не ми се јасни некои работи.
Автоматски споено мислење:

На овој словенецот шо ни влезе во групата, треба да му дајме почесно граѓанство.

@Зелено Бел истиот овој словенец ништо нема погодено од трансфери не за кај нас општо сегде и овде си бери информации да објави на handballia.

Прво мислев дека некој ќираџија е ко се појави но ко видов дека преведува на словенски сватив за кој се работи.
Истиот словенец кој пред година дена врбуваше да оди Тајник за во Лајпциг.

Screenshot_2026-05-24-17-35-18-15_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpgScreenshot_2026-05-24-17-32-14-18_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpgScreenshot_2026-05-24-17-30-33-67_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg

Има некој информации но тотално неверодостојни. Тоа и го имаат потврдено мн овде.

@Green White Tega istega Slovenca niso prizadeli nobeni prestopniki, ne pri nas, na splošno, povsod, tukaj pa zbira informacije za objavo na handballia.

Najprej sem mislil, da se je pojavil kakšen najemnik, potem pa sem videl, da prevaja v slovanščino, o čemer pač gre.
Isti Slovenec, ki je pred enim letom novačil Tajnika za odhod v Leipzig.

Прегледај го приврзокот 478400Прегледај го приврзокот 478401Прегледај го приврзокот 478402

Obstajajo nekatere informacije, vendar so popolnoma nezanesljive. Mnogi ljudje tukaj so to potrdili.
Jao brate mili. Da sam ja od Handballie ne bi bio ovdje. Handballia ima informacije svuda po Evropi, zato su i poznati po tome da imaju 99% tacne informacije. Oni su nudili Deniča u Eurofarm i bili su blizu tome da potpiše Tajnika u Leipzig ali onda mu Slovan nudio bolje uvjete. Zato imaju toliko informacija vezano u slovenacki rukomet. Handballiji ne treba pratit ovakve forume jer imaju kontakt sa svim agentima u evropi. Ne trebaju oni info sa nekakvih foruma

Jao brate mili. Da sam ja od Handballie ne bi bio ovdje. Handballia ima informacije svuda po Evropi, zato su i poznati po tome da imaju 99% tacne informacije. Oni su nudili Deniča u Eurofarm i bili su blizu tome da potpiše Tajnika u Leipzig ali onda mu Slovan nudio bolje uvjete. Zato imaju toliko informacija vezano u slovenacki rukomet. Handballiji ne treba pratit ovakve forume jer imaju kontakt sa svim agentima u evropi. Ne trebaju oni info sa nekakvih foruma
Брате шта има ново рекао си да Кентин Мае е врло ,врлоо близу ?

Изгледа дека Мехмедовиќ е потпишан, или е договорено само треба да се потпиши

Исто и Филип Одак е договорен (150 голој ова сезона)

Ама она десното крило многу слабо, 30 гола преку сила ова сезона

Последно уредено:

Без минутажа колку да клај?
Некој го видел квалитетот, ќе му дај минутажа и ќе клај поќе в година кај нас.

Кај најде статистика за Одак?

Без минутажа колку да клај?
Некој го видел квалитетот, ќе му дај минутажа и ќе клај поќе в година кај нас.
Да да и јас то мислев, гледав неколку натпревари од Извиџач, играчите имат потенцијал ама многу слабо e поставена играта, дечките играт без мотивација, шутираат како ке им текне
Автоматски споено мислење:

Кај најде статистика за Одак?
Официјалната страна на Извиџач

Attachments

• IMG_5072.png
    IMG_5072.png
    822,5 KB · Прегледи: 35
  • IMG_5073.png
    IMG_5073.png
    737,7 KB · Прегледи: 35
Во Извиџач убедливо најдобри поединци ѓу се Диано Шешко левиот бек и Амер Шахинович среден бек. Овие другите шо ги поврзват со нас, незнам, ќе видиме.
Ете Томасино прати, вика дека е коректен овај Одак.
Останва да видиме дали се воопшто потпишани и каков калибар на играчи се.
Штом старио си ги носи, сигурно си има некоја замидла и знај шо прај, да не се прајме поголеми верници од папата.
Сепак се надевам дека на среден ќе има звучно име а овај Мехмедович ќе остани само шпекулација. :icon_mrgr:

Во Извиџач убедливо најдобри поединци ѓу се Диано Шешко левиот бек и Амер Шахинович среден бек. Овие другите шо ги поврзват со нас, незнам, ќе видиме.
Ете Томасино прати, вика дека е коректен овај Одак.
Останва да видиме дали се воопшто потпишани и каков калибар на играчи се.
Штом старио си ги носи, сигурно си има некоја замидла и знај шо прај, да не се прајме поголеми верници од папата.
Сепак се надевам дека на среден ќе има звучно име а овај Мехмедович ќе остани само шпекулација. :icon_mrgr:
Абе нема зијан од поќе играчи, ако иди Мехмедовиќ, сигурно и прв среден ќе дојди, нема Мехмедовиќ/Котар да е прв

Колку беа посетени вчерашните натпревари на кадетите ти е уште еден показател колку кај нас се сака ракометот. Северна беше преполна, веројатно никој не очекуваше, па ја отвараа и Јужна. Никаде во ниту еден град немаше да биди посетеноста толкава. Браво за сите.

Back
На врв Bottom