Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Ние сме многу покомплицирани, треба да знаеш многу математика за да не решиш.
Зошто би се ставила во група наместо да пишуваш за себе? Зошто некој би сакал да се занимава со комплицирани личности? Кои се квалитетите на комплицираните личности? Се надевам не ти пречат прашањата бидејќи математика ми е интересен предмет...

Прва категорија жени ИНФЛУЕНСЕРКИ. Не излегува од дома без шминка, кафе не пие додека не го сликне од три агли, а во кафана се нервира зошто светлото не и е естетично за објавите на story.

Втора категорија ГАНГСТЕРКИ (тука ми спаѓаат genZ). Носат оверсајз работи, косата им е во пунџа и не се замараат за ништ. Функционираат лежерно и на инат.

ЛИВАДАРКИ. Немажени жени што сакаат да имаат куче место дете.

ШАЛТЕРУШИ. Изгледа тука спаѓам јас. Слушам муабети на доктори во ходник и имам челичен нервен систем па се расправам со вас по цели денови :D

Се осеќам како @Sussaro на темава.

Ок да се насмееме :pos:

Зошто би се ставила во група наместо да пишуваш за себе? Зошто некој би сакал да се занимава со комплицирани личности? Кои се квалитетите на комплицираните личности? Се надевам не ти пречат прашањата бидејќи математика ми е интересен предмет...
Ама што да пишувам за себе?

Секако дека јас сум си нај нај нај за мене. Треба некој од страна да кажи колку не чинам. :D

...искрено, веќе кога го постави ќилимот, добар ти е и така треба сите да го имаат, а не ламинат празен, само то чергичето од страна треба да го скратиш малку, не да го остраниш, туку малку со ножици да го скратиш! ;)

C2FA5E0C-6B3F-45BD-B264-5400616042F2.png

Вака е уште подобро ја мислам.

Ама што да пишувам за себе?

Секако дека јас сум си нај нај нај за мене. Треба некој од страна да кажи колку не чинам. :D
Некој кој те познава подобро изгледа. Шалтеруша ми звучи многу едноставно отколку комплицирано...
Автоматски споено мислење:

Секако дека јас сум си нај нај нај за мене.
Тоа секој го мисли за себе.
Автоматски споено мислење:

Некој кој те познава подобро изгледа. Шалтеруша ми звучи многу едноставно отколку комплицирано...
Ако сме искрени, најлесно е сам да си се фалиш или да слушаш ласкања, ама тоа нема поента. Едните секогаш ќе ти кажат дека си супер, хејтерите ќе го кажат најлошото, а вистината е некаде на средина. Мене ми е поважно некој објективен и неутрален од страна да каже што навистина мисли, па јас да седнам и да размислам дали има поента тоа што го збори и дали има простор да го поправам тоа неубавото кај себе. А не гарантирам дека ќе го поправам. Можи ќе ме копка, ама не гарантирам дека 100% ќе се сменам.

Инаку шалтеруша може ти изгледа едноставно, ама не е воопшто едноставно. Таму има цела стратегија. Тоа е виша математика. Уствари секоја категорија жени си има свои подкатегории.

Прва категорија жени ИНФЛУЕНСЕРКИ. Не излегува од дома без шминка, кафе не пие додека не го сликне од три агли, а во кафана се нервира зошто светлото не и е естетично за објавите на story.

Втора категорија ГАНГСТЕРКИ (тука ми спаѓаат genZ). Носат оверсајз работи, косата им е во пунџа и не се замараат за ништ. Функционираат лежерно и на инат.

ЛИВАДАРКИ. Немажени жени што сакаат да имаат куче место дете.

ШАЛТЕРУШИ. Изгледа тука спаѓам јас. Слушам муабети на доктори во ходник и имам челичен нервен систем па се расправам со вас по цели денови :D

Ок да се насмееме :pos:
Duse kategorija KUFERUSA ja zaboravi :D

A што му фали на мажите што пијат смути и возат тротинет?
Не знаат да наместат хидрофор како прво :cautious:
Е сега откако завршив со тоа...
Кажи ми, Ооооо вие убер-комплицирани суштества од 2030-тите! Што би избрале попрво?

А) Идолов мој (од кој не сум далеку)
IMG_1878.jpeg

Б) рандом дебармаалец што вика мајстор за сијалица да му смени!

IMG_1879.jpeg

Не знаат да наместат хидрофор како прво :cautious:
Е сега откако завршив со тоа...
Кажи ми, Ооооо вие убер-комплицирани суштества од 2030-тите! Што би избрале попрво?

А) Идолов мој (од кој не сум далеку)
Прегледај го приврзокот 478384

Б) рандом дебармаалец што вика мајстор за сијалица да му смени!

Прегледај го приврзокот 478386
Prvo objasni mu so e hidrofor , koj znaj na so ke gi mani umot :cautious:

Инаку шалтеруша може ти изгледа едноставно, ама не е воопшто едноставно. Таму има цела стратегија. Тоа е виша математика. Уствари секоја категорија жени си има свои подкатегории.
ШАЛТЕРУШИ. Изгледа тука спаѓам јас. Слушам муабети на доктори во ходник и имам челичен нервен систем
Стратегија за прислушкување на муабети? Тогаш што спаѓа во подкатегорија на ШАЛТЕРУША? Прислушкување не е ништо посебно тешка „специјалност" всушност такво ни е скоро цело општество да не речам „балкански синдром". Велиш : „Изгледа тука спаѓам јас" што значи не си ни ти сигурна каде спаѓаш. Веројатно кога некој од овде ќе те запознае подобро може да каже за тебе штом не можеш сама да се дефинираш.
Мене ми е поважно некој објективен и неутрален од страна да каже што навистина мисли, па јас да седнам и да размислам дали има поента тоа што го збори и дали има простор да го поправам тоа неубавото кај себе. А не гарантирам дека ќе го поправам.
За да ти каже некој за тебе каква личност си ти некој кој е објективен и неутрален од страна мора и ти да покажеш интерес за таа личност за да сфатиш какви личности привлекуваш и дали вреди времето што ќе го поминеш со нив. А за тоа дали гарантираш дека нешто ќе поправиш кај тебе верувам ти се познаваш најдобро и токму ти знаеш каде треба да се „наштимаш".
Инаку шалтеруша може ти изгледа едноставно, ама не е воопшто едноставно. Таму има цела стратегија. Тоа е виша математика.
Штом има стратегија има и решение...

Back
На врв Bottom