мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 22.376
- Поени од реакции
- 28.848
Pak mana ti najde

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pak mana ti najde

Еднаш бе владе, скапа е струјатаA gakji i corapi ?![]()

Пффф кој погодил на женаPak mana ti najde![]()

Ризикуваш да влезеш во една посебна категорија мажи.А ние што се бањаме еднаш дневно, мењаме две блузи и само една рамбовка?!
Дали тоа комплимент ни даваш?![]()

Elka e doktor za ljubovni problemiПостојат различни видови доктори бе Дарлинг.

Затоа и ќе си останеш стара мома.zatoa sto gi sakam tie koi ne se zainteresirani za mene.
Јас многу сакав вила на Крит.zatoa sto gi sakam tie koi ne se zainteresirani za mene.
...искрено, веќе кога го постави ќилимот, добар ти е и така треба сите да го имаат, а не ламинат празен, само то чергичето од страна треба да го скратиш малку, не да го остраниш, туку малку со ножици да го скратиш!

Мажи што сигурно не возат тротинет и не пијат смути?Ризикуваш да влезеш во една посебна категорија мажи.![]()

A што му фали на мажите што пијат смути и возат тротинет?Мажи што сигурно не возат тротинет и не пијат смути?![]()
... не постои животно кога се ,,пари" да се гледаат во очи заемно, за разлика од љубовниот и сексуалниот чин кај човекот.жените со животни и да ја докаже поентата на Суси дека жените функционираат инстинктивно, генетски предодредено и без разум!

@PticaSelica kjuti I dodge the bullet tukaизлегуваат само по црни тренерки и најк патики

MenstruacijaA што му фали на мажите што пијат смути и возат тротинет?

Narodski kazano pucenkata... не постои животно кога се ,,пари" да се гледаат во очи заемно, за разлика од љубовниот и сексуалниот чин кај човекот.
...жената секогаш сака прво љубовна предигра и потоа секс најчесто да се гледаат во очи со партнерот, додека мажот најчесто сака љубовната предигра да ја прескочи поради губење драгоцено време за опстанување на ерекцијата и најчесто сексуалниот чин го сака без да ја гледа партнерката во очи, така да би рекла дека мажот повеќе наликува на посочените животински особини.![]()

Жените во колку категории се делат и во која категорија ти припаѓаш?Мажите се делат во две категории
Сликава : „На зимски чорапи ми одговара бројот на патики"@PticaSelica kjuti I dodge the bullet tuka
Прегледај го приврзокот 478369
Автоматски споено мислење:
Menstruacija
Автоматски споено мислење:
Narodski kazano pucenkata![]()
Ние сме многу покомплицирани, треба да знаеш многу математика за да не решиш.Жените во колку категории се делат и во која категорија ти припаѓаш?
Zimorliv sumСликава : „На зимски чорапи ми одговара бројот на патики"

Комплексни броеви поточно....и оној дел со ирационални броеви што се бави.Ние сме многу покомплицирани, треба да знаеш многу математика за да не решиш.