ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Dur ushte se zanimavame so Nacionalisticki muabeti nikad nema da ima showw vo nasata tifoskena i dobri brojki dodeka ne se sobirame site pred ffm i da dozvolluvat gostinski navijaci,Sekoj kje osvoi liga so nivni Partii Sdsm Vmro Dui.

Вчера Вардар Шкендија , цела утакмица без националистички скандирања .
Патриотски песни да , ама без спомнување други, без вреѓање на друг етникум.

Според мене лично, топ издание на нашата група вчера.
Пред се голем поздрав за сите напатени души што едвај чекаат нешто да се случи за да се појават тука, посебно нашиот драг 110% Македонец, кој што се регистрирал на форумов стриктно да зборува анти Комити, а не да ја 'презентира' неговата.
Како во сите групи каде што има повеќе народ од повеќе страни на градот, нормално е да има и повеќе несогласувања, па Скопје не е Валандово па секој со секого да се знае и гледа секој Божји ден. Кај нас ништо ново кога има повеќе народ, и ко и се друго си се средува на крајот. Меѓу другото македонче ко македонче, се што е направено добро од другиот, не знае да го пофали пошто му е 'испод част'.
Бројката за наши услови одлична, навивањето - онака, далеку од лошо, ама и далеку од предобро, ма да и не е тајна дека увек со помалце луѓе паѓало боље навивање. За кореото нема што да се зборува веќе, мислам на тој дел веќе играта ни е оддамна свртена, само што очигледно многу луѓе тука не сфаќаат колку е тешко да се изведе она од вчера со народ како нашиов кој и нема некојаси ултра свест. Да наместиш 1.500 најлони, па и редоследот на најлоните да ти биде буквално како на слика, да пазиш некој да не искочи од делот кој е обележан до каде да се движиш и мал милион други ствари.

Вчера Вардар Шкендија , цела утакмица без националистички скандирања .
Патриотски песни да , ама без спомнување други, без вреѓање на друг етникум.
Така треба да е секогаш. Секоја македонска група да покаже дека е ПАТРИОТСКА, а не НАЦИОНАЛИСТИЧКА.
Со докажување дека љубовта кон клубот, градот и државата се посилни од омразата кон другите.

Така треба да е секогаш. Секоја македонска група да покаже дека е ПАТРИОТСКА, а не НАЦИОНАЛИСТИЧКА.
Со докажување дека љубовта кон клубот, градот и државата се посилни од омразата кон другите.
Toa e Toa sillata se pokazhuva u Brojka i u Navivanje
Da prestaneme vishe so nacionalnost i da Unapredime malce mizerija sme.
I sto po skoro da ostavat gostinski navijaci i kje dobiee golema euforia Futballot u Makedonija.
Drzavata e toa Nema da se smeni site sme u tuka i si ziveme prekrasno Samu da gi frlime partijashite i kje bide topp!!

Подршка за цела Битола и Битолчани, не се ни сомневам дека ке имаат одлична мобилизација и да,
ЧЕКАМ ВИДЕО СО СКАНДИРАЊЕ ПОМОЖИ БОЖЕ !!
Apla kazuvas deka zivees za albancite

Toa e Toa sillata se pokazhuva u Brojka i u Navivanje
Da prestaneme vishe so nacionalnost i da Unapredime malce mizerija sme.
I sto po skoro da ostavat gostinski navijaci i kje dobiee golema euforia Futballot u Makedonija.
Drzavata e toa Nema da se smeni site sme u tuka i si ziveme prekrasno Samu da gi frlime partijashite i kje bide topp!!
Се додека се пее смрт за Ш*птари и К@ури ќе има забрана. ФФМ и полицијата не се луди знаат дека ќе има макс национализам и после навечер ќе има тепачки затоа да не ги боли глава забрануваат се и сешто.
Од нас сите се зависи.

Ако мислиш дека поимот национализам е омраза грешиш.

Знаејќи у колкав број доаѓа ордата од Арачиново, Чкембари многу озбилно да ја сфатат работата и да се мобилизираат уште денес...
Ќе ја стават во Кавадарци (или Струмица), нема шанси да дозволат да се повеќе браЧата.
Ќе им ја дадат помалата трибина, Чкембоси на навивачка, поголемата за обична македонска публика.

Back
На врв Bottom