Kade?Ima i na telekabel 5g od iskustvo znam vi kazuvam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kade?Ima i na telekabel 5g od iskustvo znam vi kazuvam
Ne znam.za.Tk, dajte screenshot,Kade?
5g ima avtomatski samio telefon, ama dali na telefononti pokazuva 5g ili 4g+Vo kocani imas opcija da aktiviras 5g
I kaj mene pokazuva 4g+ ama neli ako ima 5g treba da pokazuva 5g na telefon?Ne znam.za.Tk, dajte screenshot,
eve vi.od mtel pusten 5g, ja ima mrezata ama.do 4g+ raboti.....
Mtel nema 5G samo 4g+ ili na iphone LTE( 4g advance)5g ima avtomatski samio telefon, ama dali na telefononti pokazuva 5g ili 4g+
Автоматски споено мислење:
I kaj mene pokazuva 4g+ ama neli ako ima 5g treba da pokazuva 5g na telefon?
До пред година и во Охрид имаше проблем,пакетот 80/80 а навечер 2/50-60...Сега не знам како е,ама истиот проблем го имав....Ruter mercys 12g(gigabiten)
Автоматски споено мислење:
ama cekaj ovaj na Lan nema 100 tuku e zaglaven na 40/40( kolku sto e paketot) ova od sabajle a navecer 20nema.....
Izgleda kapacitetot im e nakaj 0,
vcera prijavi ke provereleni istiot odgovor isklucete modem/ruter od 220v(koe e napraveno XX pati) isto e
covekot e povozrasen samo vika zastanuva YouTube, a na lan e vrzan Tv,i so laptop probav so cat6 kable konekcija 1gbps lan pisuva ama brzinata e 20max. izgleda optickoto nesto ili pak cudno e
televizijata ne secka ,po optika u taa e
Denes e najavena ekipa vo 14h, od Bitola(vo Prilep aber nemale) bar taka po tel, kazuvaat pa ke vidime....До пред година и во Охрид имаше проблем,пакетот 80/80 а навечер 2/50-60...Сега не знам како е,ама истиот проблем го имав....
Пиши им на messenger да ти активираат 5G, кажи му дека немаш и дека ти следува со тарифата што ја имаш и ќе ти активираат.
Ова е точниот одговор, бев во салон и требало да се активира, а мислев дека е автоматски. Џабе нервози 20 дена.
Toa ne zaa korist,po default teba da ima 5g(nee pripejd Tk)Konecno nesto korisno da se procite na forumov. Se javiv i za 10 sekundi.Прегледај го приврзокот 478266
zabravas izgleda vo koja drzava zivemeToa ne zaa korist,po default teba da ima 5g(nee pripejd Tk)

5G interneto na telekabelПрегледај го приврзокот 478350

Slabo ova .....5G interneto na telekabelПрегледај го приврзокот 478350
Eve i od mtel(a1 mreza) isto Krusevo drug telefon ista lokacija