Steam.
wat
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.462
- Поени од реакции
- 624
Ваков наскоро сакам да земам, каков е?Боја ово оно?BenQ G2222HDL
Ваков наскоро сакам да земам, каков е?Боја ово оно?BenQ G2222HDL
Имам ист само што е сребрен(сив),а иначе си гледам и на лаптоп зависи што работам
Одличен монитор од сите аспекти за тие пари. Презадоволен сум.Ваков наскоро сакам да земам, каков е?Боја ово оно?
дома поголема потреба имаш од убав монитор отколку од возило?!?Значи имаш пари за да плаќаш 80 денари кило бензин, ама немаш пари за монитор?
Инаку јас имам Samsung SyncMaster 931bw, го купив пред три години, досега немало ниту најмал проблем, презадоволен сум.
п.с. обично возам точак
Да за 7000 ден. нема што некој да се жали за овој монитор, за тие пари е многу добар како што погоре некој кажа. Ако сакаш нешто подобро спреми уште ~4-5000 ден. за Dell U2311H.Ваков наскоро сакам да земам, каков е?Боја ово оно?
Е да имав пари знам да си земам бољи..Да за 7000 ден. нема што некој да се жали за овој монитор, за тие пари е многу добар како што погоре некој кажа. Ако сакаш нешто подобро спреми уште ~4-5000 ден. за Dell U2311H.
Мислиш до 5 иљади?Некој да ми препорача монитор 19" ама ВИСТИНСКИ 19" (не 18,5) сакам максимум резолуција 1440х900 до 7 иљади.
Не заебавај, за 7к имаш BenQ G2222HDLНекој да ми препорача монитор 19" ама ВИСТИНСКИ 19" (не 18,5) сакам максимум резолуција 1440х900 до 7 иљади.
Епа ништо тогаш и BenQ-то ќе биде многу добар избор со оглед на парите што ќе ги дадеш.Е да имав пари знам да си земам бољи..
Абе батали ти 22-јка да неможам игри на фулл да си ги играм..вака ќе си играм све на најако со една добра 5770-ка и господ да ме види.За тоа ми е,иначе ако ми беше за филмови за такви ствари не сум луд да не зеам 20+"Не заебавај, за 7к имаш BenQ G2222HDL
--- надополнето ---
Епа ништо тогаш и BenQ-то ќе биде многу добар избор со оглед на парите што ќе ги дадеш.
Види мониторот е инвестиција, не е ко графичка ќе купиш денеска па другата година ќе има иста/појака за дупло пониска цена... послушај ме и земи го горниот модел што го напишав, највеќе се исплати за парите, а со 5770 ќе тераш постари игри на хај на 1080п со ~30 фпс. Новите на 720п (и нема да изгледаат толку лошо на 720п како што мислиш, од лично искуство ти зборам)Абе батали ти 22-јка да неможам игри на фулл да си ги играм..вака ќе си играм све на најако со една добра 5770-ка и господ да ме види.За тоа ми е,иначе ако ми беше за филмови за такви ствари не сум луд да не зеам 20+"
Ќе те послушамВиди мониторот е инвестиција, не е ко графичка ќе купиш денеска па другата година ќе има иста/појака за дупло пониска цена... послушај ме и земи го горниот модел што го напишав, највеќе се исплати за парите, а со 5770 ќе тераш постари игри на хај на 1080п со ~30 фпс. Новите на 720п (и нема да изгледаат толку лошо на 720п како што мислиш, од лично искуство ти зборам)
Е да за жал ова е ова е единствената замерка која можам да му ја дадам на U2311H, како и на скоро сите понови монитори. 16:10 е доста подобар размер.Dell 2209WA, fuck 2311 и тапанарскиот 16:9 размер