- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 81
- Поени од реакции
- 1
LG Flatron L1752S солидно мониторче :icon_bigg:icon_bigg
Неодамна продадов и им инсталирав Benq 2222HDL ЛЕД-монитор на едни пријатели.Луѓето се презадоволни.За цената од 7300 ден.(Анхоч,тууу бесплатна реклама им правам) ова е перфектен монитор.Екранот е 22 инчи,сликата ЛЕД,боите живописни,осветлување одлично,има и DVI-конекција,така да ова е за мене ТОП избор.користам веке 6 месеци
Benq 24" G2420HDB и е первектен
Не зезај,напиши CTX и број,спецификација на тој монитор на бато Google и после кликни лево од резултатот на Images и ќе најдеш слика 100%.Аман бе луѓе,до кога со овие бремениве монитори што тежат по 25 кила,неќни еден таков го преместував,ми паднаа рацете од носење.Барем сега имаш избор и одлични цени,за 5-7.500 денари можеш да си купиш нешто добро.Поздравмојов монитор е од праисториски време.. CTX дури неможам ни слика да му најдам
Не зезај,напиши CTX и број,спецификација на тој монитор на бато Google и после кликни лево од резултатот на Images и ќе најдеш слика 100%.Аман бе луѓе,до кога со овие бремениве монитори што тежат по 25 кила,неќни еден таков го преместував,ми паднаа рацете од носење.Барем сега имаш избор и одлични цени,за 5-7.500 денари можеш да си купиш нешто добро.Поздрав
Значи имаш пари за да плаќаш 80 денари кило бензин, ама немаш пари за монитор?дечко ја да имав 6 000 ке си ја регистрирав колата.. знам и ја шо е добро немај ти гајле
ај чим сакаш да се праиш толку паметен. неам 80 за кило бензин туку иам 37 за литро плин а инаку иам и монитор од пред 3 4 години и ја и фала богу добро ми служи до сега...Значи имаш пари за да плаќаш 80 денари кило бензин, ама немаш пари за монитор?
Инаку јас имам Samsung SyncMaster 931bw, го купив пред три години, досега немало ниту најмал проблем, презадоволен сум.
п.с. обично возам точак