KSC#372 Рап песна со најдобра инструменталка

• Креатор на темата Креатор на темата Гостин
  • Време на започнување Време на започнување
Напрај тема и за рап филмови/документарци или турнеи/концерти
Можеш и ти да отвориш, само отвори директно во соодветен подфорум. Конкретно темава во која пишуваме е дел од "натпревар" каде секој член објавува една песна и гласаме на крај. :) После победникот бира тема за натпреварување.

Се извинувам ама кога е во прашање рап нема една песна има повеќе што имаат добри инструменталки. Не можеш да се одлучиш туку така за една.

Добро пречки во развојот ли имаш? Ако не можеш да се одлучиш со која, не учествувај. “Се извинувам не можам да се одлучам за една” е исто како “Ја само да прашам нешто”. Сфативме дека слушаш рап и ти и другите што постирате по 40 песни, океј е. Сеа шо треба да напрај членот шо ја отворил темата? Да ви ги стави сите траки на гласање ли? Ќе земете, ќе изберете една и учествувајте, па после у темата за гласање објавувајте колку сакате.

Све е крадено :kafence:
Се молат фановите на Врчак да не јадат гомна за крадење. За семпловите си плаќаат за користење, би ти објаснил и што е семпл, што крадење, ама мислам џабе ќе биде.

prvata verzija definitivno podobra, ama edna od najdobri i najprepoznatlivi instrumentalki na balkanov.
Да но има и уште неколку добри инстументалки од балканов но ако ги редам ќе замерат дека не е по правилата.

Да но има и уште неколку добри инстументалки од балканов но ако ги редам ќе замерат дека не е по правилата.
nema /edna/ najdobra instrumentalka na svetov.

se e premnogu subjektivno i e prasanje na vkus, nekoi sakaat potemni instrumentalki, nekoi preferiraat trap instrumentalki, nekoi boom bap, i taka vo krug.

Еве една руска песна, може ја знаете, иначе многу добар женски вокал и многу добар видео спот.

Автоматски споено мислење:

Иначе Nas баш фура марама ко 2Pac.

Долги години слушам рап и признавам дека не сум запознаен со сите лични ствари меѓу раперите у УСА, и од некој документарец за Пак дознав дека оваа песна на Нас е уствари дис кон Пак.

Сеедно најбољи стих од песната е крајниот на втора строфа, несврзано за никој, онака генерално

We used to score together, Uptown copping the raw
But uh, a thug changes, and love changes
And best friends become strangers, word up

Последно уредено:
Back
На врв Bottom