Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Дечко не се бламирај резил невиден сте, маса делевте со арачиновци и славевете против кумановци,тие што ги спомуваш од градот твој што живот дале се превртуваат во гроб од вас,исти се и другарите ваши од пелагонија.Во градот ваш ни здрава младина ништо не остана, мајмуните останаа само во золошка.
Шо имам врска јас со ова шо јаделе телешко одредени поединци?? Вие сеа вака како навивачи на Вардар исти ко КОЗАРОТ сте?
Автоматски споено мислење:

За разлика од вас комити не дозволија да им пропадне клубот. Вас ви се мочаат во фаца и не мрда те со прст. За тоа прво својот двор се гледа.
Тастатура патриоту
Комити не дозволија???
Или партијата?
Oти пред 5 години и сеа сте сосема различен клуб ако ги споредиме успесите/буџетот??

za da nekoi raboti ti stanat pojasni, ma da so ta sto maliot mozok ti e iskulecn a golemiot ne ti raboti, tesko da sftais p.s. se izvinuvam sto sme off topic

Загинати припадници според роден крај

Е ајде сеа удри % според жители. Прилеп 60 000, Скопје 600 000.

Офф топик за 2001 не треба да рачунате колку од каде починале слава им или колку беа пивредени и воени инвалиди, туку да ги објават еднаш (некогаш) процентите за одзив на редовни и резервни полициски и армиски припадници па да прајме муабет оти како директен учесник ќе кажам дека најголем одзивот беа од Пелагонискиот реон (Битола,Прилеп и Демир Хисар ) а сите други беа воено неспособни или на плажите кај јужниот сосед, се друго е приказни за мали деца шо не знаат ништо и гледаат на интеренет и википедија лажни податоци !

Офф топик за 2001 не треба да рачунате колку од каде починале слава им или колку беа пивредени и воени инвалиди, туку да ги објават еднаш (некогаш) процентите за одзив на редовни и резервни полициски и армиски припадници па да прајме муабет оти како директен учесник ќе кажам дека најголем одзивот беа од Пелагонискиот реон (Битола,Прилеп и Демир Хисар ) а сите други беа воено неспособни или на плажите кај јужниот сосед, се друго е приказни за мали деца шо не знаат ништо и гледаат на интеренет и википедија лажни податоци !

nema problem kako tebe ti odgovora taka... koj toa taka racuna? site racunaat zrtvi sto dale, primer se znae 20M zrtvi na sovetite za vtora svetska, 1M yuga, 400k amerite...

pod odziv sto podrazbiras i tie sto otisle za 1000 marki zosto nemale rabota togas pa cuvaa objekti u grad?

daj be olabevete ne so glupostite, jasno e koj ginese, gledas pogore, koj skapa u hag, koja navivacka grupa zema direktno ucestvo, koj jadese kebapi so teroristite podocna, koj sedese na masa so aracinovci, koj pozajmuvase igraci od sljoga... faktite se tie sakal ti ili ne...

Исто така факт е дека некој позајми тренер од кај терористите.

И ако оделе за 1000 марки (срам да ти е), што не бил најголем одзивот во Гевгелија да речеме или Штип? Или тие богаташи беа во 2000тите? Ебате босиот.

И вие од погорниве постови што го спасивте Вардар, што не го избркате козарот од клубот? Па ова мачкина кашлица би било со споредба со спасувањето. Реалност 0.

И кур ме боли за тие што биле со учкиве на вечера заедно, ги презирам х100 од вас.

И ако оделе за 1000 марки (срам да ти е), што не бил најголем одзивот во Гевгелија да речеме или Штип? Или тие богаташи беа во 2000тите? Ебате босиот.

И вие од погорниве постови што го спасивте Вардар, што не го избркате козарот од клубот? Па ова мачкина кашлица би било со споредба со спасувањето. Реалност 0.

И кур ме боли за тие што биле со учкиве на вечера заедно, ги презирам х100 од вас.

Победа ви ја уништија, затоа што тоа им беше целта од стартот. Да не беше Харалампие никогаш немаше да освоите ништо. Така да вие најмалку имате право да зборувате за регуларност на првенство. Ве закопаа СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ со своите партиски приврзаници кои пумпаа пари кои беа наменети за Победа, а на крајот не завршија за клубот. Клубовите кои се под општинска капа секогаш биле предмет за партиско поткусурување. Јас посакувам што побрзо Победа да се врати и да се нормализира и да се тргнат од нејзина близина крадците и оние кои сакаат да ја искористат за своите финансиски придобивки. Само треба и навивачите да се потрудат и да направат притисок.

Во врска со бранителите. Јас како син на бранител можам отворено да ти кажам колку земале. Имале дневница од 500 денари и никој нема отидено поради парите да стави глава во торба. Некои се пријавиле како доброволци, а други имаат добиено покана за мобилизација.

sedlo nema vrska so teroristi i 2001va ama deka e majmun majmun e i ne mu e mesto vo vardar, nikad ne bil nash.

da, posebno gevgelija bea i seuste se vegas za vas u pelagonijata pogotvo vo toj period na tat i pred marijan i vmro da go sredat pp.

zosto da go izbrkame? ni donese kup i titula. ne sme site protiv milenko, mene primer ne mi smeta.

znam deka ne te boli zatoa olabavi malku so glumenje patriotizam, i sredete si go sopstveniot dvor pred da prodavate muda za bubrezi.

Хаха комити не биле заслужни за тоа што Вардар не згасна. Свашта

sedlo nema vrska so teroristi i 2001va ama deka e majmun majmun e i ne mu e mesto vo vardar, nikad ne bil nash.

da, posebno gevgelija bea i seuste se vegas za vas u pelagonijata pogotvo vo toj period na tat i pred marijan i vmro da go sredat pp.

zosto da go izbrkame? ni donese kup i titula. ne sme site protiv milenko, mene primer ne mi smeta.

znam deka ne te boli zatoa olabavi malku so glumenje patriotizam, i sredete si go sopstveniot dvor pred da prodavate muda za bubrezi.
Ами и Скопје бил маде голо во минатото ако гледаш така пред 80 години, пред комуњарата да одлучи да го форсира тој град.

Ами и Скопје бил маде голо во минатото ако гледаш така пред 80 години, пред комуњарата да одлучи да го форсира тој град.

Глупости.
Скопје секогаш бил значаен град.
Да не бил, немало римјаните аквадукт да градат, толкаво кале да има, најголемата чаршија во модерна Македонија, крунисувањето на Душан и многу други настани.

Да, ама сега е 100 пати позначаен град отколку пред 100 години. Форсиран со години. Тоа е муабетот. А не дека бил помал од Мралино.

Последно уредено:

druze skopje e skopje... od antika pa navaka bil najgolem i glaven. poplavi, pozari, zemjotresi nas nisto ne srushi. ne daj boze kaj vas edna pogolema nesreka da ima ke kukate so vekovi...

ne bese toa poentata, dosta so toa kako 2001va samo vie ste se borele smesno e toa, ocigledno ne e taka.

na temava kolku i da sakate da serete fakt e deka komiti go odrzaa vardar vo zivot i fakt e deka sekogas ke ima nekoj da pomogne, sepak sme klubot na narodot i makedonija se asocira so nas. drugite ste manje vise nebitni, mikro vazni u maalo ili mestovo kaj sto figurirate i toa e se...

Да, ама сега е 100 пати позначаен град отколку пред 100 години. Форсиран со години. Тоа е муабетот. А не дека бил помал од Мралино.

i pred 100 godini pak bil najgolem i glaven... toa mu doaga nekade srpsko i start na shs...

neznam sto podrazbiras pod forsiran ama imame edna izreka crvot ubavoto jabolko go jade...

"Нашата порака и главниот апел е политиката да ги тргне рацете од спортот, бидејќи прашањата од фудбалот можат да се рефлектираат и во други сфери од животот со потешки последици. " Добро бе до кога на козариве ќе им се дозволува вакви закани? Во секоја нормална држава за вакви закани за безбедноста на државата се иде во затвор одма.

Нашата порака и главниот апел е политиката да ги тргне рацете од спортот
На спортски натпревар исвиркуваат химна, исвиркуваат едно минутно молчење за жртвите во Кочани..

Back
На врв Bottom