ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Кои глупсони, на куп со Силекс вадат корео против Вардар, нема да ме чуди у сабота да извадат нешто против Силекс :vozbud:

Nagradna igra pogodi koja utakmica e finale koja derbi?
Apsolutna kinematografija
Мангупаријо,дерби си е дерби барем од сите педерски профили само ти нешто паметно пишуваше...

Да сме *држава* за свирење на НАЦИОНАЛНА ХИМНА, прво ќотек у вреќа на сите, па по 10год затвор и секој ден таму да ја слушаш!
Пс некааа ви киснеееееееееее ! Браво силексссс! Браво кратовчани!!
Да живеее МАЈКА МАКЕДОНИЈА !

Мангупаријо,дерби си е дерби барем од сите педерски профили само ти нешто паметно пишуваше...
Neznam sto ne e pametno. Se slagame dvajcata deka ova momentalno e sramota, svaka cast na tie so idat uste na utakmici, samo prenesi deka pesni za mzt se peat u sala a ne u degama.

Да сме *држава* за свирење на НАЦИОНАЛНА ХИМНА, прво ќотек у вреќа на сите, па по 10год затвор и секој ден таму да ја слушаш!
Пс некааа ви киснеееееееееее ! Браво силексссс! Браво кратовчани!!
Да живеее МАЈКА МАКЕДОНИЈА !
Nie da bevme drzava sega ke nemavme takvo “malcinstvo”…da bevme narod nemase da go dadevme imeto…da zivee Makedonija!

Neznam sto ne e pametno. Se slagame dvajcata deka ova momentalno e sramota, svaka cast na tie so idat uste na utakmici, samo prenesi deka pesni za mzt se peat u sala a ne u degama.
Паметното е што после сите притисоци и сите останати глупости останале тие ентузијасти,дали 50 на финале или 300 на дерби тие се луѓето и таа е конзистентноста на групата уназад 8-9години,нема криење.Фото извештај имаш од секоја утакмица за разлика од 80% од групите. Нема што да се објаснуваме кај се пеат песни кај не,од сите профили ти си бил до негде најреален и не си ја еби калимерата со глупи муабети.

Баталете ги арнаутите небитни се нема потреба да се влага во конверзација со истите,остана уште овој само,админот нека му пресуди.
Да го поздравам потегот на зелено бел така требаше уште првиот ден кога дојде админ на темава,со племе нема разбирака.Се виде и вчера на финалето не почитуваат химна во држава во која живеат,на истата седат и ја свиркаат,за другите работи што ги правеа не коментирам.

Перманентен бан
@92' cultura art&passion

Причини:
Свирење на национална химна

Дури сум јас модератор на ова тема, од денес натаму забрана има да се спомнува името на вашатa група. Секој шо ќе постави слика ќе добие бан, зошто вие не сте навивачи а темата е за навивачи.

Перманентен бан
@92' cultura art&passion

Причини:

Дури сум јас модератор на ова тема, од денес натаму забрана има да се спомнува името на вашатa група. Секој шо ќе постави слика ќе добие бан, зошто вие не сте навивачи а темата е за навивачи.
Почнуваме да се разбираме

Перманентен бан
@92' cultura art&passion

Причини:

nema opcija na forumot za glasovni poraki inaku ostana uste da ja zapeevme zaedno abre makedonce hahahahha

Back
На врв Bottom