Па пратениците се теоретски власт, министри се само Сервис, технички лици, (така барем треба да биде во културна држава)Ako ne se lazam samo za pratenicite ili za tie sto se biraat na izbori.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па пратениците се теоретски власт, министри се само Сервис, технички лици, (така барем треба да биде во културна држава)Ako ne se lazam samo za pratenicite ili za tie sto se biraat na izbori.
Za pratenicite ne znam dali pomina, dali stigna do glasanje ili do kade e rabotata. Ova so clenovite na vladata i administracijata e ako ne sum greska nekoja ideja na SDSM. Clen na vlada mozi da bidi bilo koj, ne mora da e izbran na izbori, mandatarot si odlucva koj ke bidi vo negoviot kabinet.Па нема лошо, зошто не помина?
Znaci od tvoja gledna tocka, pred tebe cist sum taka ?За било кој само не за нив.
Koj toa jas gi poddrzuvam ?Значи и тие што ги подржуваш се продадени души.
јес.Znaci od tvoja gledna tocka, pred tebe cist sum taka ?
Знам бе, за ВЛЕН гласаш, ама тоа не го менува фактот дека си прв да ги браниш ДПМНЕ и ги оправдуваш нивните постапки.Za pratenicite ne znam dali pomina, dali stigna do glasanje ili do kade e rabotata. Ova so clenovite na vladata i administracijata e ako ne sum greska nekoja ideja na SDSM. Clen na vlada mozi da bidi bilo koj, ne mora da e izbran na izbori, mandatarot si odlucva koj ke bidi vo negoviot kabinet.
Автоматски споено мислење:
Znaci od tvoja gledna tocka, pred tebe cist sum taka ?
Автоматски споено мислење:
Koj toa jas gi poddrzuvam ?
Znaes ti voopsto za koj glasam ili onaka kolku da lupnis nesto.
јес.
Иначе:
Срамно е што пратениците од владејачкото мнозинство одбија да го поддржат овој предлог и власта, предводена од Мицкоски, практично призна дека нема проблем највисоки функционери во извршната власт да имаат политички и деловни врски со ДРУГИ ДРЖАВИ.![]()
Дополнително загрижува фактот што во оваа Влада веќе е воспоставен опасен безбедносен преседан – вицепремиерот АРБЕН ФЕТАИ доби безбедносен сертификат „државна тајна“, иако поседува двојно државјанство. Наместо институциите да поставуваат највисоки стандарди за заштита на националната безбедност, актуелната власт ги релативизира безбедносните ризици и ја поткопува довербата во системот.![]()
Јавноста со години сведочи за блиски политички и БИЗНИС релации на структури блиски до ВМРО-ДПМНЕ со фирми и компании во Бугарија, како и за отворање фирми од лица поврзувани со партискиот врв.![]()
Особено лицемерно е однесувањето на Христијан Мицкоски, кој претходно јавно тврдеше дека нема проблем да се укине можноста министрите да имаат двојно државјанство, а денес неговата пратеничка група одби да гласа за токму такво решение. Со ова, Мицкоски јасно ретерира од сопствените ставови само за да ја заштити својата МИНИСТЕРКА ЗА ЕНЕРГЕТИКА САЊА БОЖИНОВСКА, со која има и лични бизнис-контакти и деловни релации.![]()

A toj faktot mozes da go potvrdis so nesto ili onaka kolku da se najdime na muabet ?Знам бе, за ВЛЕН гласаш, ама тоа не го менува фактот дека си прв да ги браниш ДПМНЕ и ги оправдуваш нивните постапки.
Ооо, конечно се јави - вистина се јави.ти и @ComfortablyNumb како бугарофили многу сте загрижени кој има бугарски пасош![]()
За кое сакаш потврда? За Влен сам имаш кажано дека гласаш или за најдобрата од албанскиот блок партија. За ставовите спрема вмро нема потреба од потврда. Всушност тоа ти е целиот наратив, кога ќе ти се спротистави некој веднаш бараш потврда или пушташ некоја глупа смешка, што е јасно на каде оди работата.A toj faktot mozes da go potvrdis so nesto ili onaka kolku da se najdime na muabet ?
Да не е обратно? Сега кога ве фатија во тесно некако многу тивки, па се обидувате со обратна психологија да го заташкате ова.ти и @ComfortablyNumb како бугарофили многу сте загрижени кој има бугарски пасош![]()
Абе слушај да не има повик за молитва доста ми реплицираш глупости.Tie se prodaeni dusi i kako takvi treba da se tretiraat i kraj na muabetot. Ne si praj bajram so umot, ke gi stavel toj vo sluzba protiv bugarija. Tie ne mozis za glasanje tuka da gi donesis, vo sluzba ke gi klaval![]()
Za stavovite de, valjda postoi nekoj pisan zapis za toa so go tvrdis. Vie mesate babi i zabi, posebno sarenokurtoncite. Ako ne vi gi poddrzi coek idiotskite stavovi po avtomatizam si za vlsta ili pojma nemam tamu so vi se mota niz toa tikvite. Ete ti si ziv primer za toa. Za VMRO sum ama pojma nemas niti zosto, niti imas dokaz osven deka sarenokurtoncite ili po novo levicarite ne mozam da gi smislam i posto tolku ti e kapacitetot, za tebe toa e sosem dovolno. I toa e se so treba da se znae okolu kapacitetite i moznostite na random levicar.За кое сакаш потврда? За Влен сам имаш кажано дека гласаш или за најдобрата од албанскиот блок партија. За ставовите спрема вмро нема потреба од потврда. Всушност тоа ти е целиот наратив, кога ќе ти се спротистави некој веднаш бараш потврда или пушташ некоја глупа смешка, што е јасно на каде оди работата.
Odi be legnisi, ne se rezili. Dete od trigodisna vozrast ima povekje tezina vo muabetot od tvojte gluposti so redovno gi tresis tuka.Абе слушај да не има повик за молитва доста ми реплицираш глупости.
Хахаха, класичен владе кога нема што да каже. Навреди, шаренокуртонци, левичари..Za stavovite de, valjda postoi nekoj pisan zapis za toa so go tvrdis. Vie mesate babi i zabi, posebno sarenokurtoncite. Ako ne vi gi poddrzi coek idiotskite stavovi po avtomatizam si za vlsta ili pojma nemam tamu so vi se mota niz toa tikvite. Ete ti si ziv primer za toa. Za VMRO sum ama pojma nemas niti zosto, niti imas dokaz osven deka sarenokurtoncite ili po novo levicarite ne mozam da gi smislam i posto tolku ti e kapacitetot, za tebe toa e sosem dovolno. I toa e se so treba da se znae okolu kapacitetite i moznostite na random levicar.
Jas ne ni tvrdev, ti pocna prv so etiketi, pa ko ti pobarav nekoj dokaz, pocna da verglas i da filozofiras.Хахаха, класичен владе кога нема што да каже. Навреди, шаренокуртонци, левичари..
Ти можеш да потврдиш дека сум левичар и шаренокуртонец? Или со тоа што те напаѓам по автоматизам сум тоа?

И јас се надевам, иако тоа ќе биде последниот ден на постоењето на државава, за повеќето празник.Па нема лошо, зошто не помина?
Значи и тие што ги подржуваш се продадени души. Обичниот народ извадил за да работи, од што немал, од мака извадил. Зошто пратениците би ваделе и згора на тоа, лажат дека немаат и се обвинуваат меѓусебе. Се надевам дека Бугарија ќе ги објави сите македонци со бугарски. Против ќе бидат само тие што им е страв, што го видовме и сега во собрание.
Zosto ?И јас се надевам, иако тоа ќе биде последниот ден на постоењето на државава, за повеќето празник.
Нема поента да постои држава со малцинство македонци.Zosto ?