- Член од
- 11 октомври 2022
- Мислења
- 494
- Поени од реакции
- 905
A реално 6/7 на 1 а и наочарите му ги скрши на тој што прв му се лети најкурпулетен од шверцери. Дечко муда покажа да им отиде сам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
4 на 1 и пак не можете да го истепате па вие сте стварно таленти, се глеа зашо само ножеби носите ама ај, само Јохан е спасот за вас хехе.Deckoto vash go jadeshe I toa kako, skinat ko Karolina goceva hahahahahah
Bravo Shvercerat
Normallno kapa dole, skinat I na stanica sega isto tamu skinat daj boze za takov provokator, gledal Rambo mnogu na tv maliot.A реално 6/7 на 1 а и наочарите му ги скрши на тој што прв му се лети најкурпулетен од шверцери. Дечко муда покажа да им отиде сам...
Normallno kapa dole, skinat I na stanica sega isto tamu skinat daj boze za takov provokator, gledal Rambo mnogu na tv maliot.
Кај му се наочарите на педерон?појше пати се удривте меѓу себе отколку него торлаци едниdeckoto ne bese sam , sea ostaj so go jadese, kazuvate deka ne znaele da go tepat , a drugite ni flash ne e blisku do tie, manipulatorski seljaci
Toa se evropski utakmici normalno ima zelki a vie po parkovi kako hijeni imate napadnato na nekolku navrati 20 na 2, dupnati gumi i crtanje krstovi na kolite so te registracii. Sve drugo e prikazna za mali deca.A koga vie ste dosle bez policija? Nakrcaj se u avtobus te siminjaaat na poligon dobivas sendvic odis 90 minuti I te vrakaaat u tetovi pa use 40 minuti do okolnite sela za doma da stignes. Koja akcija na grupa ocekuvas?
Minato e toa I gi nema tie generacii malo vise sega, I prikaznata e zavrsena, pisuvale ovde nekolku pati clenovi za slucajot I toa e toa. Normalno ke Kazam bravo sverceri na kraj kraeva ista krv sme, isto kako eve siti.park bojsot odma advokat na komiti skoknal. Hehe.Откако ве смирија имамите и оџите, викаш браво за Шверцери, во случајов.
Вие се знаете, не ме интересира, не се мешам, можеш само да ги погледнеш соседните држави, ете вклучително и Босна, каде што има и Муслимани, двете групи, големи ривали, изгледа дека само кај Албанците, овде, не смее да има ривалство, дека имамите рекле така, ако мислиш дека е Ултрас ок, пак ќе кажам. Дел од ривалството кое го имавте, тоа што имав инфо, почна добро, не беше све на форум и интернет, ви даоѓаа Шверцери и во Тетово и навечер и со коли и разни напади, и вие враќавте. Све додека е до граница на кодекс, поштувам, друго не, без разлика кој е.
Toa se evropski utakmici normalno ima zelki a vie po parkovi kako hijeni imate napadnato na nekolku navrati 20 na 2, dupnati gumi i crtanje krstovi na kolite so te registracii. Sve drugo e prikazna za mali deca.
kolku tepacki imame Shvercerat Komiti a ti zboruvas za naocari, ti nemas vlakno vo kosata, puni 1000 dizel sefe.Кај му се наочарите на педерон?појше пати се удривте меѓу себе отколку него торлаци едни
Браќава ваши пампурат или како и да се викаат гледам паднале мајци јужна трибина и четници север.. Инфо некое од срби на косово се земани или како ?deckoto ne bese sam , sea ostaj so go jadese, kazuvate deka ne znaele da go tepat , a drugite ni flash ne e blisku do tie, manipulatorski seljaci
Ne si Greshka malku? Da te potsetam na invazijata nasha protiv gjorce u kup 2006, ako se sekavash dupnati gumi I krsenje stakla na koli od vasha strana posle utakmicata na kolite so tetovski registracii ali ajde neka bide ti kako kazhesh shefe.Само да те потсетам, дека со бушење гуми, почна у Тетово, некаде 2010та година, на Вардар Тетекс, и Вардар - Ренова, кога на неколку коли беа исечени гумите, на членови на Комити, ако си одел тогаш, може се сеќаваш, Иначе не оправдувам такво нешто, нити правам.
Брцањето со нож и бегањето од договерена ферка ги важиш за тепачки???kolku tepacki imame Shvercerat Komiti , ti nemas vlakno vo kosata, puni 1000 dizel sefe.
Лик шо прашва на чат гпт:Ако му го цицам на Миленко треба да одам на 20ти на парада?Се согласувам за Каролина! Правда за скопската снаа! На сите битолчанки нека им е пример каде треба да дојдат и да се омажат! Алтан мома!
И ја сум разочаран што Свињенко и играчите не го бранат градот! Како тоа пеат а сеа ги нема. Пу јзк! УЧК геј парада денес, утре друга, изглеа неможат да постигнат!
Ми се допаѓа ова ниво на тифоманија, ултра прича,
nemame bratstvo so Pampurat imame samo drustvo megju sebe so detalni pricini, inace tie se segde i mnogu rekfiziti i drugi stvari zimat od razlicni grupiБраќава ваши пампурат или како и да се викаат гледам паднале мајци јужна трибина и четници север.. Инфо некое од срби на косово се земани или како ?
kakva beganje, dali si prisuten na nekoja tepacka ili samo llaga llaga na forum, koj bese tamu znae, ne me zamarajБрцањето со нож и бегањето од договерена ферка ги важиш за тепачки???