ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
На времето имаше една песна за ескорт дамата Тарчуловска ,но ја имаме запоставено.
Многу скопски к*рви ебав јас
Една е и Соња Тарчуловска
Кажи Соња колку пари бараш ти
Да те еб*т сите Чкембари.
Сега ќе пишат на ФБ профилот на Комити, неќеме веќе да живееме со Битолчани- Независно Скопје :)

На времето имаше една песна за ескорт дамата Тарчуловска ,но ја имаме запоставено.
Многу скопски к*рви ебав јас
Една е и Соња Тарчуловска
Кажи Соња колку пари бараш ти
Да те еб*т сите Чкембари.
Ова го имате пеено за Маја Панчева… ама не стана хит ;)

29 коло, Осогово - брегалница

Погледнете и слушнете ги примитивците од штип, колку се безосетни и без емпатија кон луѓето од домашната трибина. Тешки неандерталци, ми се згади…

За ова треба и ќе им се ебе матер наредна сезона,не можам да поверувам како може некој да е волку примитивен,безосетлив и глуп за вакво нешто,па уште скокаат како млади мајмуни.Едвај чекам да се видиме,индијанци глупи скапани.

Погледнете и слушнете ги примитивците од штип, колку се безосетни и без емпатија кон луѓето од домашната трибина. Тешки неандерталци, ми се згади…
Поради ова и го објавив постот вчера!
Какви идиоти, ќе јајте шамари жешки!

Последно уредено:

Po mene treba koja I grupa da gostuva vo Kocani voopsto da ne naviva nego samo da se prisustvuva na utakmicata. Otvori go profilon na sejmeni I vidi gi postovite I najjavite, evrejskata grupa, ve ceka pekol, doagja kocanskoto zlo I neznam uste sto I normalno deka ke se sluci toa sto se sluci, zoso kaj nas nema tolku kapacitet da si kaze nekoj ej ovie glupaci gresat nie ke bideme popametni nego tuka ti e ej vidi gi kakvi glupaci cekaj da vidat DEKA nie sme pogolemi. Godina ipol uste ne pomina u Kocani se odi da se naviva za klub zamisli. Jebiga takov sme narod sto sve zaborava, nema da me cudi za dve tri godini da ja renoviraat taa dupkata I pak da ja napraaat diskoteka..

Dodeka vie ovde se karate za sekakvi gluposti i pesni denes na protestot se ocekuva golem broj na navicaci od nekolku grupi od alb i kos.
e ako de neka dojdat, ke se prosetaat 2 saata i pak nazad, studentive pak ke si polagaat na makedonski i taka

Што е полошо кај овие што си го бранат градот дали тоа што љочкиве им протестират или што за некоја недела ќе им шетат педери :D :D :D

Ebacite na karolina se jaki samo pijani u kafana a karolina ako im dojde u zivo ke se izmocaat u gaki zaso u zivotot imaat videno 2 zenski od koi ednata e debela a drugata grda.

A site ostanati prodolzete tuka online mangupi da se pravite i da se karate koj e pojak dodeka drzavata vi ja snemuva pred oci najmnogu poradi politicarite 30 god unazad
Vi dojdoa stranski navivaci doma vi se izmocaa u faca

УЧК на сред скопје денес, кај се еба*ите на Каролина да си го бранат градот??.И да честито и геј парада на 20ти, неможеше подобар избор на град :bravobe::bravobe::bravobe:
Се согласувам за Каролина! Правда за скопската снаа! На сите битолчанки нека им е пример каде треба да дојдат и да се омажат! Алтан мома!

И ја сум разочаран што Свињенко и играчите не го бранат градот! Како тоа пеат а сеа ги нема. Пу јзк! УЧК геј парада денес, утре друга, изглеа неможат да постигнат!

Ми се допаѓа ова ниво на тифоманија, ултра прича, само јако! :bravobe:

Back
На врв Bottom