Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Друг тип на играч е, мене многу повеќе ме потсеќа на Џерард отколку на класичен деструктивец. Ама ако можат треба да го спакуваат во иста милисекунда.
Исто, Андерсон е играч за на местото на Мајну не за Каземиро,исто и Фернадез исти тип на играч, ке бидам среќен ако го земат не велам не ама мора и Тонали. Нека дадат и 200м за двајца само средината да ни е средена да имаме контрола барем 70% од мечот. Со сите што не поврзуваат ниту еден не е класичен ДМ .

22981.jpg

22983.jpg

22982.jpg

Не е класичен дефанзивен фудбалер Андерсон,али секако повеќе врши работа и дефанзивно и од Меино и од Тонали. Е сега далеку е од Казмиро.

Честитки за Бруно, се надевам нареднава утакмица ќе го сруши рекордот. Мање више тоа му е сликата на цела кариера во Јунајтед, светска класа играч, со малку среќа од играчки кадар и спортска управа. Стативи. Заслужува многу повеќе.

Исто така посебно драго ми е што завршивме 3ти, надежно наредна сезона ќе бркаме титула.

Исто така посебно драго ми е што завршивме 3ти, надежно наредна сезона ќе бркаме титула.
Брат не се зезај гледаш како се издизаат пред гол 20 шанси им треба гол да дадат, борба за титула е светлосни години од нас.

Јас да сум на местото на Бруно, би почекал да помине и последнава утакмица, и после кога ќе земам еден стап, кога ќе удрам по тоа цреповите наречени професионални фудбалери, на тацна им ги даваше сезонава, не можат ќорав гол да убодат напаѓачите јаки. Како дојде човекот до оваа бројка на асистенции со овие суруши само Господ знае. Дури и да го сруши рекордов, пак ќе му го спорат затоа што имал најмалку асистенции од отворена игра, а никој нема да каже колку шанси утнаа мисирите што му се соиграчи, ама тоа е.

Јас да сум на местото на Бруно, би почекал да помине и последнава утакмица, и после кога ќе земам еден стап, кога ќе удрам по тоа цреповите наречени професионални фудбалери, на тацна им ги даваше сезонава, не можат ќорав гол да убодат напаѓачите јаки. Како дојде човекот до оваа бројка на асистенции со овие суруши само Господ знае. Дури и да го сруши рекордов, пак ќе му го спорат затоа што имал најмалку асистенции од отворена игра, а никој нема да каже колку шанси утнаа мисирите што му се соиграчи, ама тоа е.

Ехе, уште вчера му се пуштија еден куп "експерти". Според Ширер, послабо било темпото сега, за разлика кога играле Анри и Де Брујне. Овој Агбонлахор нема ни да го спомнувам.

Ехе, уште вчера му се пуштија еден куп "експерти". Според Ширер, послабо било темпото сега, за разлика кога играле Анри и Де Брујне. Овој Агбонлахор нема ни да го спомнувам.
Po taa logika, bi trebalo mnogu povekje igraci da imaat 20+ asistencii

Po taa logika, bi trebalo mnogu povekje igraci da imaat 20+ asistencii

Нема никаква логика, гомна јадење е. Ако гледаме така, Де Брујне играше со прајм Агуеро, а Бруно со пациенти на кои им требаат 3-4 зицери за еден гол. Види примери вчера. 4-5 пати ги спои со гол, Мбеумо 2 пати, Доргу еднаш, Зиркзе еднаш.

Половина сезона помина под Аморим играјки повлечено. Многу сакам да пише уште една асистенција, и да им се измоча у уста на сите. Тек ако земе Играч на сезона, аут, тек тогаш ке почне цвилењето.

Брат не се зезај гледаш како се издизаат пред гол 20 шанси им треба гол да дадат, борба за титула е светлосни години од нас.

Си пишав надежно :) Али лани бевме 15ти со Гарначно, Хојлунд и Рашфорд напред, годинава сме трети, така да, one can only dream :) Со паметен пазар летово, и исчекор на Керик во напаѓачката игра, можно е, барем во теорија.
Автоматски споено мислење:

Мора релевантни да останат некако, исто ко нашиве бруки ко Кин, Сколс, Бат и Невил.

Си пишав надежно :) Али лани бевме 15ти со Гарначно, Хојлунд и Рашфорд напред, годинава сме трети, така да, one can only dream :) Со паметен пазар летово, и исчекор на Керик во напаѓачката игра, можно е, барем во теорија.
Имаме само теоретски шанси и да се пазари добро, пак ќе сме двоцифрена разлика од шампионот, само се надевам на помалку очобол ништо друго.

Back
На врв Bottom