Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој и пари да нуди да го потпишат за некој клуб, не верувам дека некој ќе сака ... освен ако тој некој не е Манчестер Јунајтед. Направи кариера кај нас, наредно му е некое пензионерско здружените ФК Геријатрија !!!!
Ќе се ослободиме и од овој.
Го пративме и на позајмица али шо фајде, ни го натрапи келчото.Овој и пари да нуди да го потпишат за некој клуб, не верувам дека некој ќе сака ... освен ако тој некој не е Манчестер Јунајтед. Направи кариера кај нас, наредно му е некое пензионерско здружените ФК Геријатрија !!!!
Зиркзе исто.Никогаш нема да им простам на Мбумо и Доргу ако Бруно не го сруши рекордот. Црепови
Е а пред да влезе во форма исто беше дрво.Му требаат утакмици, да влезе во ритам. Добар беше пред повредата.
Денес, ко со мозочен удар.

Единствена можност е што Пеп ќе си оди од Шити, ако остане немаме шанси со Шити за него.Андерсон го положи тестот и денес. Единствена достојна замена за Касе.
Е а пред да влезе во форма исто беше дрво.
Што да очекуваме, дека ќе му се роди преглед на игра, трчање како фудбалер.....или тоа пред повредата беше Јанузај момент?
Не те прашувам, само си правиме муабет.
Мене Доргу и Амад никад не ми личеле на фудбалери, ама може и сум грешка.
Макар што од сите проценки досега само Битнер ми беше утка![]()
Друг тип на играч е, мене многу повеќе ме потсеќа на Џерард отколку на класичен деструктивец. Ама ако можат треба да го спакуваат во иста милисекунда.Андерсон го положи тестот и денес. Единствена достојна замена за Касе.