Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ако знаете некој кој има и собира семиња од зеленчук пишете.Собирам семиња ,претпоставувам Земјоделски фак. има ама јас од приватни лица барам контакт чисто за размена.Немам социјални мрежи и ке морам изгледа да се активирам а никако да се решам .

Имаш една страна во Србија каде што продаваат staresortesemena.com а за размена пиши во групата на фб zemjodelie.mk

Контакт од QT Express? Треба од Тему нешто да ми стаса.

QT Express е шпедицијата, види како ти почнува тракинг бројот, првите 3 букви ти се поштата.

Kade vo koj market ima od ovoj tip na Varta baterii ?

74234.webp

varta-alkalne-baterije-aaa-energy-4103229491-10-1-cene.jpg

Кам има на каса. Али не се нешто посебно. Energizer мислам повише траат.

...и „Панасоник„. „Варта„ одамна не е поим за квалитетна батерија.

Обиди се во „Веро Џамбо„. Таму имам видено „Варта„ батерии.
Кам има на каса. Али не се нешто посебно. Energizer мислам повише траат.
...и „Панасоник„. „Варта„ одамна не е поим за квалитетна батерија.

Во маркетиве сега се повеќе има вакви Varta батерии
58401.jpg

res_3bbf8fadb876ad55aab7aa8555cfe661.jpg

04703101412_16422_20210315.jpg

А јас барам вакви многу се издрзливи но незнам каде има вакви ⬇⬇⬇

74234.webp

Во маркетиве сега се повеќе има вакви Varta батерии
58401.jpg

res_3bbf8fadb876ad55aab7aa8555cfe661.jpg

04703101412_16422_20210315.jpg

А јас барам вакви многу се издрзливи но незнам каде има вакви ⬇⬇⬇

74234.webp

Energy истите се, само променет е дизајнот.

Имаш една страна во Србија каде што продаваат staresortesemena.com а за размена пиши во групата на фб zemjodelie.mk
Од Србија нарачувам 3 години по ред,мислев овде кај нас.Во секој случај фала.

Кокосова вода, имаше во Кам Центар / кај дајмонд мол еднаш ама чинам не беше како редовен производ. Уште им седи на сајтот, не верувам но можеби го носат во некој Кам сеуште!? Пребарував по ценовници но не најдов.

Не се сеќавам точно, но имаше релативно ок, пристапна цена. Ретко се наоѓа на други места (не мора истиот бренд) а и таму каде што има цената е како да купуваш нектар од Олимп.

Ова ќе биде чудно ама ај каде во Скопје има нормален ресторан со македонска музика ?

Ова ќе биде чудно ама ај каде во Скопје има нормален ресторан со македонска музика ?
Тоа е до музичарите, не до ресторанот. Мислам дека подобро ти е да ја најдеш музиката и да се распрашаш каде настапуваат, зашто рестораните ги менуваат музичарите. Последен пат што сум поминал прекрасно во ресторан со музичари што свират само македонска музика и тоа овие свиреа само акустични инструменти, баш беше ко чалгиска музика да свират е во Дебар Маало, во тој ресторанот карши ресторан Дебар Маало (сега да ме отепаш нема да ми текне како се вика), ама тоа беше пред година-две. Постари беа музичарите, ама така убаво свиреа... Мераци!

Тоа е до музичарите, не до ресторанот. Мислам дека подобро ти е да ја најдеш музиката и да се распрашаш каде настапуваат, зашто рестораните ги менуваат музичарите. Последен пат што сум поминал прекрасно во ресторан со музичари што свират само македонска музика и тоа овие свиреа само акустични инструменти, баш беше ко чалгиска музика да свират е во Дебар Маало, во тој ресторанот карши ресторан Дебар Маало (сега да ме отепаш нема да ми текне како се вика), ама тоа беше пред година-две. Постари беа музичарите, ама така убаво свиреа... Мераци!
Скопски Мерак.

Back
На врв Bottom