Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе да е Влатко, синот на оној Славчо кој се сруши во Охрид изведувајки бесни глисти и однесе уште три животи со него.Не бе го гледав на флајтрадар, некое спортско говно некоја цесна на Стенковец го слета.
Тој што го погоди фичото на 28 август?Ќе да е Влатко, синот на оној Славчо кој се сруши во Охрид изведувајки бесни глисти и однесе уште три животи со него.
Не знам дали се уште посабајле изведува туристичко аеро разгледување на градот.
И јас го слушам почесто и пцујам
Тој што го погоди фичото на 28 август?
velgosti.com
Ќе да е Влатко, синот на оној Славчо кој се сруши во Охрид изведувајки бесни глисти и однесе уште три животи со него.
Не знам дали се уште посабајле изведува туристичко аеро разгледување на градот.
И јас го слушам почесто и пцујам
Можда не се сеќавам точно...Синот на Славчо не се вика Влатко. Нешто си грешка.
Можда не се сеќавам точно...
корегирај ме
Фала .... моја срамота, а колку ли само со татко му се имаме дружено, не усеруваше коа тоа варбургот во кривина го креваше на две тркала, па немаше дозвола и трки низ Скопје за да кидне од полиција. Целиот беше авантура.Стефан му е името и повеќе од десет години е пилот во АРМ.
Добро е шо не е доритос. Секогаш фокусирај се на позититивната страна на работите!Да му ебам матер на кретенот што му текна у 6 сабајле да лета пропелерец саат време над цел град. Да бог да ти откаже моторот.