Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На време менаџер, сега на време појачувања. Може и ќе не биде.

Аман бе, толку време се изгуби во третман, зарем не можеше порано...

Сами си правиме саботажа со вакви трансфери, додека се повреди оваа сезона може беше најдобар играч али шо фајде кога го нема.

Очигледно пролонгираа ради СП, се обидуваа со третмани да го средат, ваљда не сакаше да се оперира да не пропушти СП.

Прво што ми дојде со тоа сите сме позади тебе. Видеото бате ване први 10 секунди

Ако се стабилизираме следнава сезона, Бруно мора да му продолжат до 2029-30. Човекот полека но сигурно влегува во легендите и вреди да му даде шанса околу него да се гради тимот и играта и дај боже да освои титула како круна на кариерата во Јунајтед. А после MLS не му бега.

Дај боже да си во право, и да уште 3-4 сезони вака да иде. Ама, помалку сум скептик за играчи кои пребациле преку 30-ка. Формата кај играчи во ПЛ по 31 години знае преку ноќ да падне како во амбис.

Се надевам дека нема да биде уште една изгубена сезона со Керик, јас појма неам што да мислам за него, од една страна ми се допаѓа, од друга страна мислам дека треба step up да направи, Слабо пробуваше работи а тоа го прави доста vulnerable , знам дека другата сезона нема да е како оваа, тој ќе биде тренер и дека треба многу работи да се усогласат, му посакувам успех и титули.

Има време пред светското да се земе Тонали на пример не игра европа со Њукасл ниту оди на светското првенство со Италија, плус 26 години е, но наместо на него ке дадеме 90 - 100 м за Балеба.

Какрик можеби ке биде претставен утре како нов менаџер, му посакувам се најдобро но не очекувам нешто wow ако завршиме со Балеба или некој друг во средината ако не екласа играч што ке има импакт врз играта.

Ако бега Пеп од Сити можеме да направиме приказна за Андерсон.
Сакам и Гарнер да влезе во приказната за среден ред, да го продадеме Угарте и да доведеме уште еден за средината.

Нека го донесат Лева на фри трансфер како бекап шпиц, воедно ќе му е и ментор на Шешко.

Back
На врв Bottom