Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Се откажал овој од директорското место. Единствената причина зошто воопшто го поставиле било дека немало ниту еден вработен во универзална со високо образование, никој не сака да биде директор ниту на универзална ниту на киц. Никој воопшто не се пријавува.

Овие го назначиле Миро за директор само да им ја земе титулата за најантипатичен функционер на Бране Петрушевски и Дафина

Бујар и Димитров се караат кој протокол бил подобар, првиот или вториот :pos:
Какви гадни ликови мајка природа створила.
Албанец и бугар ни беа на чело на мнр.

Се откажал овој од директорското место. Единствената причина зошто воопшто го поставиле било дека немало ниту еден вработен во универзална со високо образование, никој не сака да биде директор ниту на универзална ниту на киц. Никој воопшто не се пријавува.
Па не се пријавува нормално, најмалце има за крадење :) Универзална не постои овој сељаков ќе дреме ќе лапа плата само (и евентуално некое измислено патно трошоче) а КИЦ е едно објектче со не верувам повеќе од 10-15 вработени :)

Али па види да земаш директорска плата +2 години за непостоечка институција, и не е за фрлање :)

Последно уредено:
:LOL:

IMG_2687.jpeg

:pos: :pos:

IMG_2688.jpeg

Сепак да признаеме, после волкот ова и не е толку дно.

Последно уредено:
Сепак да признаеме, после волкот ова и не е толку дно.
Не знам што се смеат луѓе уопште, кога Орце сељакот е градоначалник на Скопје :) што е реално бетер од Миро у секој поглед.

Бујар и Димитров се караат кој протокол бил подобар, првиот или вториот :pos:
Какви гадни ликови мајка природа створила.
Албанец и бугар ни беа на чело на мнр.

Не случајно тие ликови беа поставени за министри, оти ги болЕ „стапо‘„ за „нашата земјата„. Од друга страна, ситуацијата е „чиста„:-немакедонец ти решава за македонски прашања (???).

Koj kur e so migrantive niz Skopje, centar pocnuva da lici na kabul, ete vcera imalo incident pred Silbo so nekoj pijan crnec koj spie okolu centar.

Mora da se pokazat zabi i da pocnat da se pribriraat ovie facki nekade duri se malce i duri podrskata na NGOs vo Makedonija e na najnisko nivo, bidejki ako se nakotat i tie i levicarive ne ni bega, I can't breatne protest i kaj nas.

Ili formiranje na dobrovolni narodni patroli koi rabotat na princip donacii kako po polska, slovacka, srbija itd

Koj kur e so migrantive niz Skopje, centar pocnuva da lici na kabul
Скопје личи на Кабул од кога знам дека секој ден циганите тропаат на тарабуките на стар мост и спијат таму, а другите питаат по плоштад.

Пијан црнец пред Силбо?
tocno ima videa, istiot sto spiese na postojkata kaj la delicious pekarata, cepkal nekoj deca pred silbo vcera vecerta.

Isto edno golemo bravo za policijata dobro go spastri se nadevam ke prodolzat taka so ovie "subhumans"
Скопје личи на Кабул од кога знам дека секој ден циганите тропаат на тарабуките на стар мост и спијат таму, а другите питаат по плоштад.
da toa, no ovoj pat mislev na reonot okolu debar maalo, tamu realno osven nekoja zaletana sipurka bilo skoro sekogas makedonci i po nekoj turist, no vo posledno gledam dosta arapi i crnci koj zboruvaat arapski (pretpostavuvam od Somalia), koj iskreno ne licat na turisti

tocno ima videa, istiot sto spiese na postojkata kaj la delicious pekarata, cepkal nekoj deca pred silbo vcera vecerta.

Isto edno golemo bravo za policijata dobro go spastri se nadevam ke prodolzat taka so ovie "subhumans"

da toa, no ovoj pat mislev na reonot okolu debar maalo, tamu realno osven nekoja zaletana sipurka bilo skoro sekogas makedonci i po nekoj turist, no vo posledno gledam dosta arapi i crnci koj zboruvaat arapski (pretpostavuvam od Somalia), koj iskreno ne licat na turisti
Не знам ако имаш слики стави.
Јас само пакистанци имам видено таму.

Не знам ако имаш слики стави.
Јас само пакистанци имам видено таму.
Slikata od subhumanot bese vekje ovde stavena od nekoj user, baraj ja prethodno, legnat so pivo do nego vo trevata kaj so se secat leninova i partizanska, a video imate na patriotsko drustvo na story od incidentot i apsenjeto

Скопје одамна „звучи„ како Техеран, особено кај 17.00ч, кога ќе зинат мујазините од центарските џамии....

А вие сте се фатиле за пар Пакистанци...или ним слични.

Back
На врв Bottom