Фан клуб - РК Вардар

znaci vikate surite se na prav pat se da si go ostvarat zivotniot son i da stanat skopjani... :lolzz:
Се утепаа од барање и молење да дошле Миркуловски, Вугринец, па молење оној Ѓоргон да влезел у маркетинг да ги врател у 21 век , пошо биле во пештера. И на крај капак на се , ние сме биле љубоморни на стариов :ROFLMAO:

Се утепаа од барање и молење да дошле Миркуловски, Вугринец, па молење оној Ѓоргон да влезел у маркетинг да ги врател и 21 век , пошо биле во пештера. И на крај капак на се , ние сме биле љубоморни на стариов :ROFLMAO:

ma site neka gi zemat, bez 5-6 pomosnici ne ja biva rabotata

so strasnite zasiluvanja od ebivetar klubovi od bosna i hrvatska definitivno ke mu pariraat na butel.

ma site neka gi zemat, bez 5-6 pomosnici ne ja biva rabotata

so strasnite zasiluvanja od ebivetar klubovi od bosna i hrvatska definitivno ke mu pariraat na butel.
Немој сега и ти да бидеш љубоморен на најракометнО тренер кој доаѓа во најракометниО град, да игра пред најракометната публика на светО. И плус има одврзани раце, има да не сотре следната сезона.

Немој сега и ти да бидеш љубоморен на најракометнО тренер кој доаѓа во најракометниО град, да игра пред најракометната публика на светО. И плус има одврзани раце, има да не сотре следната сезона.
Ќе ги праи Скопјани од наредна сезона, плаво белите дресови ќе им бидат основни.
Значи луѓето немаат визија да создадат нешто свое, туку ќе копираат од Скопје

Плус нов договор за нашиот кондиционен тренер, ајде малку да коментираме за нас доста за комшиите, патем знае некој нешто поише за левиот бек до каде се преговорите, би било добро малку да се насочат на лето на јуниорските првенства и да донесат некој талент од таму, па да се пополнат неколку позиции со млади таленти …
Автоматски споено мислење:

Vo prv tim licno Butin i Cupko radi nivni skauting promoviraat dete od skola, Necovski.
Znaete neso poveke za detevo? Ima nekoj info? Jas ne go znam
Патем со број 14 на дрес као што видов, дали тоа значи дека си заминува Танкоски ако не сум грешка он беше со дрес број 14

Vo prv tim licno Butin i Cupko radi nivni skauting promoviraat dete od skola, Necovski.
Znaete neso poveke za detevo? Ima nekoj info? Jas ne go znam
Наводно бил талентиран, генерација 2006.

Си отиде и Танкосен :(

Само овој Кавада никаде не го објавуваат или тоталка е небитен веќе.
Значи потврдено е заминување на Хориха, Марчињак, Боно, Танковски и Еспина.
Се чека ист епилог да имаат и Пинто и Кавада од тие што имаа каква-таква минутажа.

Се ослободивме од доста вишоци, проблем е што не остана ниту еден македонски бек, па макар и до две леви :D

Back
На врв Bottom