kano
Farang
Отиде во Кина да го стегне обрачот.
ke mu poklonat digitronce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Отиде во Кина да го стегне обрачот.
Ако не знаеш што значи ад хоминем, отвори Гугл, не се срами тука пред сите.Смешно е ти да зборуваш за нормална дискусија и ад хоминем, а твојот прв аргумент беше дека Кинезите јадат мачки и кучиња. Тоа не е дискусија, тоа е некултура.
Курајбер е Ајнштајн споредбено со тебе. Барем со него може да се води дискусија.Ти знаеш ама никако да прекинеш. Дури јас и со некој трет правев муабет @курајбер.
Лепач на плакати треба да има мозок за да има блокада. Од такви како него се иселивме за жал.
Не сум под кирија.Не мора да се враќаш. Остани си таму под кирија.
Дебарца и Клинтон на апаратимаse najdoa 2cata u muabet... edniot sto seuste ne sfatil deka go dupat u zdrav mozok so shell kompanii a drugiot sto uste misli kineski brodovi plovat pod marshall island (usa) znaminja...
Прегледај го приврзокот 477633

Ако не знаеш што значи ад хоминем, отвори Гугл, не се срами тука пред сите.
Кина има фестивал за кучешко месо. Не е некаква тајна собиранка, не е црн пазар, туку буквално организиран фестивал. Тоа не е ад хоминем, туку факт.
Курајбер е Ајнштајн споредбено со тебе. Барем со него може да се води дискусија.
Да се согласувам курајбер е господин чоек за тебе. Со тебе неможе да се тера дискусија бидејќи е вртење во круг.Не е пропаганда, реалност е дека такви нешта постојат во изолирани делови на светот. Но, пропаганда е твојот обид да го претставиш тоа како секојдневие во секој кинески ресторан. Уз тоа некоја супериорност да се изиграва.
Трагично е што си го поминал океанот, а си останал со истиот ограничен поглед на светот.
И ова ти е кажано од повеќе членови на форумот. Јас само дел од нив.
Ти го разбирам јас тоа твоето: „Јас сум подобар од нив (и од тебе), бидејќи јас знам нешто што вие не знаете“.
Автоматски споено мислење:
Мислиш дека мисли нешто со сопствена глава?
Ајнштајн е тој за тебе.Да се согласувам курајбер е господин чоек за тебе. Со тебе неможе да се тера дискусија бидејќи е вртење во круг.
Шимпанзо е на повисоко еволутивно ниво од тебе. Ти давам пример за ад-хоминем бидејќи очигледно не го разбираш поимот. Кина не е човек, па не можеш да направиш ад-хоминем кон цела држава. Следен пат не користи зборови што не знаеш што значат.Ова за адхоемни, жити се немој. Обично цмиздење за да се оправда сопствен примитивизам.
не знаат каков сељак сиСо драго срце ќе ги прифатам комплимените што ги лапнав во расправијава.![]()
Кога напаѓаш цела нација со ефтини стереотипи (како тој со кучињата), ти не правиш дебата, туку покажуваш ксенофобија. Тоа што не е човек не значи дека твојот аргумент не е логичка дупка. Кога некој ќе ти каже дека имаш предрасуди, тоа е напад на твојот аргумент и твоето (не)знаење. Гледам дека поимот ад хоминем ти стана омиленото засолниште кога не знаеш што да одговориш на фактите. Да те потсетам: да му кажеш на некој дека не размислува со своја глава кога користи ефтини стереотипи е оценка на неговиот начин на аргументација а не напад на твојата личност.Ајнштајн е тој за тебе.
Шимпанзо е на повисоко еволутивно ниво од тебе. Ти давам пример за ад-хоминем бидејќи очигледно не го разбираш поимот. Кина не е човек, па не можеш да направиш ад-хоминем кон цела држава. Следен пат не користи зборови што не знаеш што значат.
Неговото гледиште е моќ без граници!Кога напаѓаш цела нација со ефтини стереотипи (како тој со кучињата), ти не правиш дебата, туку покажуваш ксенофобија. Тоа што не е човек не значи дека твојот аргумент не е логичка дупка. Кога некој ќе ти каже дека имаш предрасуди, тоа е напад на твојот аргумент и твоето (не)знаење. Гледам дека поимот ад хоминем ти стана омиленото засолниште кога не знаеш што да одговориш на фактите. Да те потсетам: да му кажеш на некој дека не размислува со своја глава кога користи ефтини стереотипи е оценка на неговиот начин на аргументација а не напад на твојата личност.
Еве ако се фаќаме за тој еден фестивал. Дали според твојата логика сите Американци се масовни убијци со автомати затоа што секоја недела имате пукање? Тоа е факт, нели? Не е тајна собиранка, на вести го има. Или твојата логика работи само кога треба да се деградира Кина?
Имаат фестивал за јадење кучешко месо, исто како што во Прилеп има Пивофест. Ако кажам мајтап за Пивофестот во Прилеп, дали тоа автоматски значи дека сум ксенофобичен кон прилепчани?Кога напаѓаш цела нација со ефтини стереотипи (како тој со кучињата), ти не правиш дебата, туку покажуваш ксенофобија. Тоа што не е човек не значи дека твојот аргумент не е логичка дупка. Кога некој ќе ти каже дека имаш предрасуди, тоа е напад на твојот аргумент и твоето (не)знаење. Гледам дека поимот ад хоминем ти стана омиленото засолниште кога не знаеш што да одговориш на фактите. Да те потсетам: да му кажеш на некој дека не размислува со своја глава кога користи ефтини стереотипи е оценка на неговиот начин на аргументација а не напад на твојата личност.

Фестивал значи прослава на нешто. Американците не организираат фестивали за славење school shooters.Еве ако се фаќаме за тој еден фестивал. Дали според твојата логика сите Американци се масовни убијци со автомати затоа што секоја недела имате пукање? Тоа е факт, нели? Не е тајна собиранка, на вести го има. Или твојата логика работи само кога треба да се деградира Кина?
Имаат фестивал за јадење кучешко месо, исто како што во Прилеп има Пивофест. Ако кажам мајтап за Пивофестот во Прилеп, дали тоа автоматски значи дека сум ксенофобичен кон прилепчани?
Ти ја корегирав сликата, си заборавил Кина да ја пишиш.
Прегледај го приврзокот 477636
Фестивал значи прослава на нешто. Американците не организираат фестивали за славење school shooters.
И Кина заслужува критика, исто како Русија, САД и секоја друга држава на светов кога прави нешто што не чини. Разликата е што ако кажеш нешто против САД и јас го сметам за точно, ќе се согласам со тебе. Тоа е здрава дискусија, а не слепа одбрана на некоја држава.