- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 495
- Поени од реакции
- 1.274
- Локација
- Ul.Vladimir Polezinovski br.9
- Веб-сајт
- www.gree.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се надоврзам повторно на темава, освен како што пишав претходно имаат исти локации, имаат и ист сопственик, подолу и линковиНема шанси но1 да дозволат некој друг да се рекламира на овој форум.
Тоа се пак нивни луѓе.
Или можеби се истите луѓе само мењаат дрес
Нели гледаш рекламите за Гри намалија а се зголемија за Мицу.
Ако сум во право ќе биде интересно![]()

не е скапа прескапа е, истото го мислам за било која марка 1300€ за клима мора да ти фали нешто за во станеви како што имаме во македонија што се 5-60м² да дадеш толку пари буквално треба 20 год. за да дојдеш на некоја 0 во споредба со евтина климаSkupa Midejkava![]()
само да прашам, дали сега стрелчо ќе ја бара мицата назад во замена за амберка или остануваме како и до сега ?Да се надоврзам повторно на темава, освен како што пишав претходно имаат исти локации, имаат и ист сопственик, подолу и линкови
Прегледај го приврзокот 477548
Прегледај го приврзокот 477549
ЕНЕРЏИ НЕТ ЕЛЕКТРИК ДОО Скопје
Друштво за производство, промет и услуги ЕНЕРЏИ НЕТ ЕЛЕКТРИК ДОО Скопје, ЕДБ 4032025566410, Category Снабдување со пареа и климатизација, Income 511,00, Expensewww.companywall.com.mk
ГРЕЕСТОРЕ ГРOУП ДОО Скопје
Друштво за производство, промет и услуги ГРЕЕСТОРЕ ГРОУП ДОО Скопје, ЕДБ 4080015554400, Category Трговија на мало со електрични апарати за домаќинствата, Incomewww.companywall.com.mk
Napisi gi modelite pa ke dobies odgovor, markata e totalno nebitna, da mozebi bi ja smenil ama za adekvatna, a toa bi bil koj Mica model adekvaten na Amberot?само да прашам, дали сега стрелчо ќе ја бара мицата назад во замена за амберка или остануваме како и до сега ?
Зимај Џони не се думај многу многу!Спушта на 120W Power Input и тогаш дава 1kW топлина. Модулација ќе има топ во преодни периоди кога е надвор над нула.
Здраво на сите.
Ве молам за ваше мислење и препорака. Реновирам спрат од викендица во околина на Скопје и размислувам да купам клима за греење на соба од 30м2. Ќе има добра надворешна изолација, но има една врата за во ходник кој нема да се грее. Викендицата ќе се користи привремено, значи греењето е потребно само неколку викенди преку зима (3-4 степени е поладно од Скопје).
Прашања:
1. дали е исплатливо да се користи клима уред?
2. како да биде димензионирана и каква внатрешна единица да се постави: стандардна или парапетна?
3. предложете модели со добар однос квалитет/цена кои би одговарале за потребите?
Ви бладогарам
Ako mozes da si dozvolis, zemi Gree konzolna, sega e na super promocija 39’999 , seriozen model za greenje, dokazan.Здраво на сите.
Ве молам за ваше мислење и препорака. Реновирам спрат од викендица во околина на Скопје и размислувам да купам клима за греење на соба од 30м2. Ќе има добра надворешна изолација, но има една врата за во ходник кој нема да се грее. Викендицата ќе се користи привремено, значи греењето е потребно само неколку викенди преку зима (3-4 степени е поладно од Скопје).
Прашања:
2. како да биде димензионирана и каква внатрешна единица да се постави: стандардна или парапетна?
3. предложете модели со добар однос квалитет/цена кои би одговарале за потребите?
Ви благодарам
Kamin, odzak i kubik drva od sumstvo.Здраво на сите.
Прашања:
Ви благодарам
Со Vivax имам добро искуство. Сега размислував за VIVAX – ACP-12CH35AERI+ R32 (29.600), а потоа налетав на нешто поскапо MIDEA GAIA MSCA1BU-12HRFN8-QRD6GW/MOX230-12HFN8-QRD6GW (42.000). Во овој ранг на цена влегуваат конзолните, на пример: Midea MFAU-12HRFNX-QRD0W(GA) / MOX230-12HFN8-QRD0W(GA). Така стигнав до 45.000 крајна цена... Не знам дали е подобро да купам конзолна? Дали ќе има предност во чувството на затопленост?Za 30m2 ovoj model
![]()
VIVAX ACP-12CH35AENI R32 по супер цена од 25.590 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 5 годиниklimi.mk
Gree е ок, не би идел со Tosot. Но, дали за 45.000 е подобро да изберам Midea MFAU-12HRFNX-QRD0W(GA) / MOX230-12HFN8-QRD0W(GA)?Ako mozes da si dozvolis, zemi Gree konzolna, sega e na super promocija 39’999 , seriozen model za greenje, dokazan.
Poeftina varijanta Tosot 12K do -25C , super cena isto na promocija 23’999
Со Vivax имам добро искуство. Сега размислував за VIVAX – ACP-12CH35AERI+ R32, а потоа налетав на нешто поскапо MIDEA GAIA MSCA1BU-12HRFN8-QRD6GW/MOX230-12HFN8-QRD6GW. Во овој ранг на цена влегуваат конзолните, на пример: Midea MFAU-12HRFNX-QRD0W(GA) / MOX230-12HFN8-QRD0W(GA). Така стигнав до 45.000 крајна цена... Не знам дали е подобро да купам конзолна? Дали ќе има предност во чувството на затопленост?
Jas ti predloziv Gree, resenieto e sepak tvoeСо Vivax имам добро искуство. Сега размислував за VIVAX – ACP-12CH35AERI+ R32 (29.600), а потоа налетав на нешто поскапо MIDEA GAIA MSCA1BU-12HRFN8-QRD6GW/MOX230-12HFN8-QRD6GW (42.000). Во овој ранг на цена влегуваат конзолните, на пример: Midea MFAU-12HRFNX-QRD0W(GA) / MOX230-12HFN8-QRD0W(GA). Така стигнав до 45.000 крајна цена... Не знам дали е подобро да купам конзолна? Дали ќе има предност во чувството на затопленост?
Автоматски споено мислење:
Gree е ок, не би идел со Tosot. Но, дали за 45.000 е подобро да изберам Midea MFAU-12HRFNX-QRD0W(GA) / MOX230-12HFN8-QRD0W(GA)?
I dvete imaat Eurovent, tamu ti pusuva 700wati e poslaba Mideata od Gree, a Mideata e i poskupa sto nema logika.Gree е ок, не би идел со Tosot. Но, дали за 45.000 е подобро да изберам Midea MFAU-12HRFNX-QRD0W(GA) / MOX230-12HFN8-QRD0W(GA)?