Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум Вмровец, нит членска нит ништо. Сум гласал и за едните и за другите по сопствено убедување во моментот, ама ВЕНКО ИМАМ ТАКВА ЖЕЛБА ДА ГО ШАМАРАМ ПО ОНАА НЕГОВА АНТИПАТИЧНА ОДВРАТНА ЈЕЗИВА ФАЦА. ОДАМНА ВАКВА АНТИПАТИЧНОСТ КОН ЛИК НЕ МИ СЕ СТВОРИЛА.

Венко ли е, бај Тошо ли е:toe:
Автоматски споено мислење:

Секогаш имам поголема почит кон Грците, со нив знаеш на што си, ќе те отепа, бугаринот од каде е зло па уште ќе глуми пријател, не постои ниту еден либерал дали дечев, атанасов што не е исто пореметен што е и каракачанов, и кога е таква ситуацијата нашиве политичари сакаат да прикажат некој мираж демек сме во сахара жедни за еу па ќе најдат некој прифатлив бугар, нема таков, проблемот е во еу и сад и во договорите.
Исто е и со албанците, еу и сад дозволуваат некој потурак Осман да не споредува со јужен тирол, кипар, бахреин, или швајцарија и да не заврши во обвинителство, умре Ванчо Михајлов и Хасан Приштина да им мочам на гробот, Македонија на Македонците

Последно уредено:
Тој може да тврди што сака, но не гледам начин на кој би привлекле, да речеме, еден Пакистанец во Скопје, кој не се снашол за работа или не му бил добар за живеење еден 20-милионски Карачи или еден 13-милионски Лахоре? Што ќе му понуди Скопје? За другите градови ич да не правиме муабет? Или скопските газди ќе им ги понудат своите жени, ќерки и синови, па Паките можеби и би подразмислиле малку?
Изглеа не си свесен какви утепаници земји има. Македонија е Швајцарија за нив.

Малце е специфично да ги гонат луѓето во услови на енергетска криза, за лошо тргување. Сигурно некој и опердашил нешто ама со обвинениево ќе изгореа и доста луѓе кој работеле како знаат и умеат тогаш. Мада сеа глеам дека пуцко е во игра, така да ништо чудно и да се испазарил со овие сега.

Штом и Капушевци се извадија, може комотно да констатираме: Две години власт-точно нула осудени.

Нека си седне Заев слободно на фотеља, пошто очигледно уште ја води државава.

Back
На врв Bottom