- Член од
- 24 октомври 2023
- Мислења
- 214
- Поени од реакции
- 768
Не знам дали сериозно ги дискутирате спонзориве по Битолските селендри... дали Евротип пропаѓал или фрлал милион евра во Пелистер ама баш к не ме заболе. Последниве 3 сезони имаат поголем буџет, ама не губат пошо немаат пари, туку толку им е капацитетот. Тука е таа разлика, во Вардар имаш стручен штаб, има луѓе на прави позиции и има јасна замисла, точно се знае на што целиме секоја сезона
Екипа што менува тренери по 2-3 пати годишно поради притисок од публика, играчи, фејсбук експерти и кој стигне, не може да биде сериозна институција, па на работа шефот да ти го менуваат 2/3 пати годишно, знаеш дека фирмата е распад систем. Затоа и им се сруши све како кула од карти.
Замисли пациентите по фб што се бетер од партиски ботови на СДС и ВМРО, истите тие редовно плукаат по тренери и професионалци што дошле да си ја работат работата. Затоа ќе останат на муабетот “ее Пелистер на времето…“ додека витрините во Јане се полнат со трофеи. За мене се на исто ниво со бумерите што уште живеат во времето на Тито и Југославија
Екипа што менува тренери по 2-3 пати годишно поради притисок од публика, играчи, фејсбук експерти и кој стигне, не може да биде сериозна институција, па на работа шефот да ти го менуваат 2/3 пати годишно, знаеш дека фирмата е распад систем. Затоа и им се сруши све како кула од карти.
Замисли пациентите по фб што се бетер од партиски ботови на СДС и ВМРО, истите тие редовно плукаат по тренери и професионалци што дошле да си ја работат работата. Затоа ќе останат на муабетот “ее Пелистер на времето…“ додека витрините во Јане се полнат со трофеи. За мене се на исто ниво со бумерите што уште живеат во времето на Тито и Југославија
Има ли некој да ја потврди информацијата или само муабет? Ако е така значи ростерот не е затворен за следна сезонаАј за крај да се вратиме он топик, Вардар е во преговори со одличен лев бек.

?