Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Апсолутно ако не беше текстот толку безвезе..Чија си е најубава безвремененска македонска песна. Без разлику на век и векови.
Само едн глас вредан као десет иде за њума, од мали нозе од кд слушам Орбитал, Астрал и Продиџи, исто важи и до ск кд слушам сфе и сфашта.
Респект.
Ако сакам текст, ке читам, Куељо, Зафон, Ден Браун, овој е три реда стих, ритам, проза и поезија, ке слушам нешто што е слично на Чија си.Апсолутно ако не беше текстот толку безвезе..
Демек "љубовна" а име не и знае.. па пее глупости некој симболизам, метафори, пост-модерни..
На крај скроз рандом чкљ поезија ако го анализираш без да ја знаеш песната..
A kako ke go namestat glasanjeto ako sekoj mozi da vidi koj za so glasalЕее па не сте фер кога ќе забраните да гледаме кој за кого глсал. Мислам и на евровизија сите знаеме кој за кого гласал. Не се ова избори![]()
.
Оган под ѕвездите... ама за вкусови не се дискутира..Ако сакам текст, ке читам, Куељо, Зафон, Ден Браун, овој е три реда стих, ритам, проза и поезија, ке слушам нешто што е слично на Чија си.
Нели е преубава песна Ооооо ти Птицо Преселницо.
Според тебе која е најубава Македонска песна икада, ама сериозно одговори ми.
У право си. После не можеме да се фатиме за гуша ако другарчето не шитнало за 1 глас.Еее па не сте фер кога ќе забраните да гледаме кој за кого глсал. Мислам и на евровизија сите знаеме кој за кого гласал. Не се ова избори![]()
Еее сега не сум толку нефер да ги прекршувам правилата.У право си. После не можеме да се фатиме за гуша ако другарчето не шитнало за 1 глас.
Бтв која е твоја песна и за кои песни гласаше ?

Зошто би?Еее сега не сум толку нефер да ги прекршувам правилата.
Ама за во иднина сакам транспарентно гласање.

Ти гласај за мене и уживајЗошто би?
За да видиш како си се гласаат едни исти меѓусебно? Или кој на кого ставил лајк, а на кого љубов и зошто
Ние у Велес викаме: нека тера возот![]()

Нема везе.Еее сега не сум толку нефер да ги прекршувам правилата.
Ама за во иднина сакам транспарентно гласање.