UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    207
  • Гласањето ќе се затвори: .
kakov haram od cholo denes lele majko mila, opsto cela utakmica e haram ama Arsenal si go dobi toa sto go sakase nula zamerki iam za niv, ama za cholo i atletiko auuufff, frustriracki bese ova da se gleda, gleam celo vtoro i sum so vpecatok deka ovie uste 500 minuti da igraat ne gledam kako bi dale gol. Dzabe sto mesec dena gi odmarase u liga, vakvo bezdusno izdanie na edna ekipa koja treba da brka samo 1 gol celo vtoro poluvreme ednostavno neam videno.

Grev za covestvoto e sto cholo zima 20m evra po sezona, na celo stradanje sto go ima na odredeni delovi od planetava, ae preku kur, mora nekad da odgovara za vakvi sranja, mnogu krediti mu davaat atletiko bozem sir alex fergunson e.

A za arteta dzabe jadenje gomna ako dostavi PL, ili-ili e za nego sezonava ama vakvi uspesi ni Wenger u prajmot ne bese kadaren da im dostavi, koga igraa finale pred 20 godini, united bea sampioni u liga a Arsenal zavrsija 4ti so 20 boda pozadi niv.

Венгер има Invincible сезона у прајмот. По друго му се мери успехот, успеа да го одржи Арсенал релевантен со анонимуси, и со распродажба на тимот скоро секоја сезона.

ova e samo diskutabilen moment, faul nad gabriel nemase ama stekot mi vika deka svirnal pred penalot nad Grizman, sekako zgresil tuka sudijata mnogu ako taka postapi, zatoa najverojatno i ne gledaa var. Ja dobiv vpecatok deka svirna otkako Grizman bese fauliran ama toa ako bese slucaj morase da glea var.

Ama uvek za vakvi sranja vikam deka toa e nadvoresen faktor, sudijata ne go kontroliras i nekad znae da usere i da si spremen i na toa, trgas od toa sto zavisi od tebe, a atletiko vo toj kontekst mnogu potfrlija, nemaa loso prvo poluvreme ama vtoro bea cist kriminal, ne mozes da brkas finale LS, 1 gol da ti treba za go svrtis tekot na rabotite u tvoja polza, i 45 minuti da si vakov bezdusen i katastrofalen na teren, cel tim.

Ednostavno ne e toa fudbal sto moze da ti donese bilo sto, radi toj pristap ili sto i da bese zasluzija poraz, stavija sve na edna karta, LS, i potfrlija debelo, narocito sto igraa protiv ekipa koja e primorana vo domasno prvenstvo da igra so najakite i da se ostava na teren. Namesto toa da go iskoristat, deluvase ko obratno da e, oni da se bez dusha na teren a Arsenal rutinski da se spravuva so nivnite napadi.
Грешка си, судијата не свирна пред да падни Гризман, туку откако падна, затоа вар требаше да се уклучи.
Исто и над Чоло џуниор чист пенал имаше

Па тоа што ме цитираш во полуфинале во ЛШ ти говори кој фактор сме
Ааа добро сеа пехар ќе ви дадат за полуфинале. Ќе измислат таква категорија за вас што не можете никогаш да освоите :icon_lol:

Венгер има Invincible сезона у прајмот. По друго му се мери успехот, успеа да го одржи Арсенал релевантен со анонимуси, и со распродажба на тимот скоро секоја сезона.
Pa taa sezona koga nemaa poraz imaa strasni igraci u ekipa, ama na koja osnova se pluka po Arteta ne mi e jasno sega? Wenger izvadi maksimum od strasna generacija, on ja sozdade ne velam ne ama i Arteta sega sozdava nesto drugo koe eve sezonava vroduva so plod, so Wenger na krajot stanaa 0 faktor vo fudbalot, bukvalno, go izgubija cel sjaj, Arteta pak gi vraka na fudbalska mapa, toa e za pozdrav, dali igral haram ball ili ne, ne e bitno, nosi rezultat koj ni wenger ne uspeal da im go donese u nivna istorija, a toa e da se pred osvojuvanje na PL, i igranje vo finale vo LS.

A i, koga zborime za anonimusi, sto pa igraci ima ovoj Arsenal, vlozeno e dosta ama nit ima klasa nekoi igraci, dokazani sampioni, nit nisto, nieden od ovie igraci ne e nekoj dokazan sampion vo karierata, nit pa imaat osvojuvano golemi trofei tie igraci, nit pa imaat strasni internacionalni karieri, statusot u fudbalov im se seuste nizok, svetlosni godini primer od statusot na Anri togas, pa i Berkamp, Vieira, Pires ( francuzive imaa EP osvoeno, i Anri mislam bese del od SP 98ma kako rezerva).

Ke vidime krajot sto ke donese, da ne im urocam sea, vikendov mnogu raboti ke stanat jasni vo PL, zatoa rekov, ili-ili e seuste za Arteta ama sega za sega, top work.

Последно уредено:
Имаше друг момент, кога Габриел го повлече Симеоне чинам. Да паднеше, пенал 100%.
Еве го тоа

Затоа реков, 2 пенали не отсвирени, ставаат хехенциња мизерииве од Барселона да не мислат случајно дека сум фан на Патетико :icon_lol:.
Тешка мизерија од клуб, но што беа оштетени, беа.

Грешка си, судијата не свирна пред да падни Гризман, туку откако падна, затоа вар требаше да се уклучи.
Исто и над Чоло џуниор чист пенал имаше
nad toj mal iritanten glusec nemase nikakov penal, idiotot duri ni korna ne uspea da iznudi tuka iako mu ja dadoa, a na taa sansa problemot e sto on odese bas na toa, penal i direkten crven, namesto da dade gol, i normalno, se posra, ko i sekoj sto vo ista vakva situacija, postapuva taka. Toa nikakov penal ne e nego glupost od igracot, a ova vtorovo ti rekov, i ja mislam deka bese penal, ama nebitno sea toa.

Овој Чоло магии им фрла на овие од Атлетико што му даваат толкава плата. 15 години им е тренер и има 3-4 тутули вкупно освоено. На таа пара што ја зема, тотален дебакл. Па Валенсија имаше конкуретен тим 3-4 години и мамето им го расплака на Реал и Барса во тој период.

nad toj mal iritanten glusec nemase nikakov penal, idiotot duri ni korna ne uspea da iznudi tuka iako mu ja dadoa, a na taa sansa problemot e sto on odese bas na toa, penal i direkten crven, namesto da dade gol, i normalno, se posra, ko i sekoj sto vo ista vakva situacija, postapuva taka. Toa nikakov penal ne e nego glupost od igracot, a ova vtorovo ti rekov, i ja mislam deka bese penal, ama nebitno sea toa.

Не за таа шанса кај што се заплетка, туку оваа

Не за таа шанса кај што се заплетка, туку оваа
ne be ne me jebi preku kur od vakvi dueli i 'rvanja, prcul ovoj metro 40, kurchalo klasicno, izgubi duel vise tuka, nit pa imase bilo kakva kontrola vrz topkata od koja bese daleku. Preku kur od fudbal ako vakvi raboti gi davaat za penal, moze da dobie tuka faul, na svoja polovina.

Овие па од Барса мизерииве, испаднаа од Атлетико еднаш во ЛШ еднаш во купот и сега ќе замараат тотално небитни на мапата, а длабоко во себе горат

ne be ne me jebi preku kur od vakvi dueli i 'rvanja, prcul ovoj metro 40, kurchalo klasicno, izgubi duel vise tuka, nit pa imase bilo kakva kontrola vrz topkata od koja bese daleku. Preku kur od fudbal ako vakvi raboti gi davaat za penal, moze da dobie tuka faul, na svoja polovina.
Каков дуел бре со две раце го оттурна во шеснаестерец, се свиреле за вакви рвања пенали

Back
На врв Bottom