Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 45: @Menethil - Еколошките мерки треба да се финансирани/покриени исклучиво од луѓе со натпросечни примања.)

Еколошките мерки треба да се финансирани/покриени исклучиво од луѓе со натпросечни примања.

• Вкупно гласачи
    21
Броимо сфи и тој како, ти си како менструација на форум, има те спорадично, ама кд си туј, досадан си како улошка.
Признај дека те голицка следната фикција што ќе ја свртам низ форумов. Сепак, затоа ме следиш :)

Одговорот е во насловот. :toe:

Понекогаш сакам да ја имам вашава самодоверба кога зборите за нешто олку самоуверено без да знаете воопшто како функционира. Нема да објаснувам, бидејќи предлогот е да бидеме похигиенски со начин кој постои но е скап, а ти пишуваш ќе ти течеле лајна по нозе. Можеби проблемот е како седеш, ако не знаеш да седиш на шоља, без разлика дали шољата е јапанска или од пластичаркска, ќе ти течат лајна по нозе. И не само три пати што ќе се тушираш, туку и купатилото треба по три пати да го чистиш по тебе. Убаво ти реплицирав дека резултатот е ист, само е поефективен, хигиенски и ги крати другите непотребни чекори. Многу уплашени од вода да ви мие газ, се прашувам сега колку ефективни ви се и тушевите:

Истото се прашував. Какви се овие скриени стравови кај повеќето, ептен несигурно делуваат, ќе ги преобратило вода. Ако толку малку фали, имам лоши вести за вас.

Само рачно избрани таленти можат да сфатат дека биле грешка откако купиле биде, па кога им нудат истото подобрено решение да мисли не функционира и дека е нешто “шта ти тамо знаеш”. Ти си бил скептик, но друг одлучил за тебе или си го наследил во станот кога се пресели во цивилизацијата, бидејќи не верувам со твојата тврдоглавост да си одлучил сам да промениш мислење и купиш биде, па така, се додека не ти ја стават дома шољата, нема да знаеш што збориш и ќе водиш инает наоколу како е геј како што претходно било бидето муслиманска глупост или “шта ти тамо знаш”.
Не сам тдрдоглаф Вот, сакам промене, ама не јапански. За биде да напраимо у стан беше предлог на жену ми, ја се сложи. Не сам наследија ништо и не сам домазет не си га терај тј наратиф од одамна. Не си прави погрешну слику за мене, вадејки се дека ја прф почна да си праву погрешну слику за тебе.

Ти се попедерчи и се смени скроз и крај.
Жал ми е за тебе, а толко беше кул на времето, искрено.

Муслимански чист гз и сунет кур > Јапански чист гз и мал јапански кур што личи на пирошку од сфадбу од девеести.

Не сам тдрдоглаф Вот, сакам промене, ама не јапански.
А што е битно ако е јапански? Па нели 200 години беа пред нас? Адопција на муслимански обичаи немаш проблем како кабриолет кур, а тоалет измислен у Јапан е проблем? Иде голема агресија со отстранување нервни завршетоци, затоа не поминува час без некој да вреѓаш на форум. Не, мене ми е жал за тебе, те осакатиле, те направиле кабрио, и затоа ти избива агресија дури кога некој предлага нешто кое веќе делумно го правиш.

И не треба да се срамиш од мираз, но прифати дека жена ти ќе диктира дали ќе имате јапански тоалет или биде како до сега, а ти само може да имаш мислење на форум. Нормално дека сакаш нејзините стари на планина, кога е нивно не си баш дома нели?

Замолувам да дадат мислење само тие што смеат ова дома да го инсталират. Кираџии да се воздржат.

@wot сакаше да ве одведе во иднината ама вие нит се терате нит се водите.

@wot сакаше да ве одведе во иднината ама вие нит се терате нит се водите.
Начинот на хигиена на чмар дефинитивно не води во иднина. Заглавени сме во циклус на бесмислени мислења и тук таму по некој сезнаен кумановец со изваден пола мозок.

Jack Nicholson Sunglasses GIF by Pop TV
Леле темава

И вака имаме хемороиди, уште со весници да се бришеме ни фали.
Е што ќе ти фали? Барем на хемороидите ќе имаш нешто напечатено. Глеј само да е страница со спорт, да не е крстозбор :D

Газињата.....
Art What GIF by eszterke

@fennel имаш идеја за нова тема или да бараме друг во меѓувреме?
Не сум по отварање теми и дилеми, ама едно нешто што прво ми падна на памет кога ти ја видов твојата тема.
Дали треба да горат во пеколот капацитетите за сместување, кои пишуваат наредби мажите во тоалет да мочаат седејќи?
Осмисли наслов и постави!
Физиолошки машките треба да мочаат стоејќи, кој смислил ваква превара?

Више не отварам форум дур јадам :pov:
И тебе ти се закача газот, после бљак!
Ете јас мезам салатиче и ракииче и читам за некролози на хемороиди, нормална работа :)

Не сум по отварање теми и дилеми, ама едно нешто што прво ми падна на памет кога ти ја видов твојата тема.
Дали треба да горат во пеколот капацитетите за сместување, кои пишуваат наредби мажите во тоалет да мочаат седејќи?
Осмисли наслов и постави!
Физиолошки машките треба да мочаат стоејќи, кој смислил ваква превара?
Да избегнеме купатило на момент.

Тогаш @Гостин дали имаш хот тејк?
Влези, не се собуви.

Имам толку многу што не знам ни со кое попрво да одам. :D

Немам многу време да го составам убаво текстот, ама се надевам ќе ме разберете. Еве нека биде следново:

Државата не треба да инвестира во професионален спорт, а посебно не во мали непопуларни спортчиња.

Секојдневно гледам луѓе се жалат државата не инвестирала доволно во спортот. Па некој Петре освоил злато во аматерски турнир индиско таеквондо и слично, па читаме срамота државата не го поддржала и слични жалопојки. Се жалат и за популарни спортови како не се инвестирало доволно итн. Според мене државата не треба ич да инвестира во ПРОФЕСИОНАЛЕН спорт. Потенцирам професионален бидејќи сметам дека е добро да се има игралишта каде луѓето ќе се рекреираат со спортски активности, но тоа е сосема друга тема на која нема да разговараме и ве молам не ја носете темата дека спортот е добар за телесен развој, седења пред екрани и други вакви делумно поврзани работи. Тука зборуваме за инвестиции на државата од милиони евра во нешто што е општествено непотребно како професионален спорт т.е луксуз. Нема што моите пари од даноци да одат на спортски клубови, големи стадиони итн. Спортистите во популарните спортови земаат премногу пари, зашто јас како обичен клошар да плаќам за нивниот луксуз? Нека си градат големи стадиони клубовите од спонзорства, нека најдат начин да се продадат како што треба, а не да плачат на државата. Исклучително сум против и државни спонзорства на клубови. Највеќе па што ме нервира е моите пари да идат за некој странец. Зашто јас да давам пари за да ФК/РК/КК Дељадровце увезе некој црњо и да му плаќа илјадници евра?

Друго ова што спомнав важи и мали спортчиња што никој не ги гледа, државата да инвестирала. Што има државата да инвестира во нешто што никој жив не го боли кур? Победил во некој небитен спорт, голем ташак. Салата полу празна, роднини и другари не сакаат да го гледаат, ама бил шампион во индиско таеквондо и државата да го спонзорирала. Ова е како оние од WNBA што сакаат иста плата со ЛеБрон. Направете нешто, промоција, спонзори, инвестирајте во маркетинг, ако е интересно и гледаат луѓе ќе направите пари. Ако немате финансии и сметате дека нема да се исплати инвестицијата, не заслужува ни да постои.

Back
На врв Bottom