Фан клуб: РК Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата ohrid66
  • Време на започнување Време на започнување
Честито Охрид! Да го прцнете сеа и Талесен во финале :D. Иначе и ја мислев полесно ќе пројдете дома, ама младиве Словенци крлежи тешки. Е тоа се таленти на 18 години. И вие мака мачите со саглам бекови , најголема победа ви е носењето на Јапан, без него ни финале ќе видевте ни помак во МК лига. На оној Иванковиќ кој му е ѓаволот бе,??? Више не ја бараат топката на Рамос , ги бараат топкиве на Иванковиќ против Вардар и денес со Целје :ROFLMAO:
Сам неколку месеци на иста позиција, Орјоникидзе после повреда спакува куфери, Петриќ за жал не е веќе член на Охрид, Борозан утка уште од почеток го зедоа иако најголем дел не сакаа.Анте и напад и одбрана трчање 60 мин. без замена во купот, домашни и европски.Кукуловски ни 15 мин. вкупно не го истроши барем еве со Бутел и Тиквеш последните дома.

Иначе, слатка победа со упорните Словенци.Страшна школа се, секоја чест и за нив.Импресии потака, пивото да го исчистиме од организам :D

Сам неколку месеци на иста позиција, Орјоникидзе после повреда спакува куфери, Петриќ за жал не е веќе член на Охрид, Борозан утка уште од почеток го зедоа иако најголем дел не сакаа.Анте и напад и одбрана трчање 60 мин. без замена во купот, домашни и европски.Кукуловски ни 15 мин. вкупно не го истроши барем еве со Бутел и Тиквеш последните дома.

Иначе, слатка победа со упорните Словенци.Страшна школа се, секоја чест и за нив.Импресии потака, пивото да го исчистиме од организам :D
Да сфаќам дека беше оставен сам, ама онакви промашувања во вселената веруј ми ја се изнервирав и почнав да го пцујам:ROFLMAO:. Фалеше уште со пеналов да ве заебе за финале, и мислам сам ќе си обезбедеше шут карта. Да, немавте баш среќа со бековите, затоа и викам дека Јапан се најде ептен, и треба да го задржите како знаете и умеете. Ете Мате го донесовте, ако е во формата од порано, ќе имате десен кој знае да влезе и шутне, на лев ќе треба да појачате пошо само со Анте не иде. Стрмљан и Јапан ќе ви биде топ дуо на центар. Штета што ви бега Пилиповиќ, ама и Славиќ е добар голман. Така да, ќе бидете екстра ривал за следната сезона. Ептен јака ќе биде следната сезона.

Кога успеавте да се скарате со управа, или има некоја друга причина што нема Рибари на најважниот натпревар во сезоната?
непотребно, некој не си ја заврши работата ,некорекно према РИБАРИ за гостувањето во Цеље,се надевам да се заборајт ова и Рибари ке бидат присутни и во Татабања и во Бињанини извори.

pa valjda ne ocekucas da postira sliki od turisti sto gubat 20 razlika od barsa.
Не, очекувам да е писмен и да научи кој куп игра Охрид а не ЛШ заради публицитет. Умрени политичари цел живот на грб на државата 2+2 не научија колку е.

Ќе ве видиме вас кој е турист другата година како ќе помините.

Не, очекувам да е писмен и да научи кој куп игра Охрид а не ЛШ заради публицитет. Умрени политичари цел живот на грб на државата 2+2 не научија колку е.

wow kupot go zgresil be :lolzz: ... kakov piblicitet jadniku, ova kolku ke donese?

nie sekogas igrame maski sigurno nema da se cuvame za protiv nekoja mkd ekipa.

@kano ќе ги носел на тим билдинг во Тајланд ќе дупат трансџендери и ќе тепат сВе после.

wow kupot go zgresil be :lolzz:
Не го згрешил, за да згрешиш нешто треба да го знаеш првин. Овој војводата пробугарски што е цел живот на државна цицка, нема појма ни што се играло. Добро бар погодил дека е ракомет.

Не го згрешил, за да згрешиш нешто треба да го знаеш првин. Овој војводата пробугарски што е цел живот на државна цицка, нема појма ни што се играло. Добро бар погодил дека е ракомет.

ocigledno ne go poznavas antonio.

Знае, знае... Ама спинот е битен на кој му верува плебсот за кој е и наменет. Убаво спомна некој погоре, кога може да сме 4-та економска сила во Европа, може и ова. Ист е принципот на манипулација, иста е кујната од која излагаат овие работи...

@kano ќе ги носел на тим билдинг во Тајланд ќе дупат трансџендери и ќе тепат сВе после.

nemora tajland kaj tebe doma e poblisku a moze i u studentski sestrite vi se mnogu gostoprimlivi shura

Back
На врв Bottom