Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 43: @Гостин - Државата да не инвестира во професионален спорт)

Државата не треба да инвестира во професионален спорт

• Вкупно гласачи
    33
Јаваскрипт. Можеш да го извршиш без некоја голема потреба од ресурси и нема type safety, ќе убие некого без разлика дали итерира права листа. :D
Сега фалат уште аутоканони како од Осми путник двојката (со маринците), да се постават на Водно во тесно грло на патеките, и да пукаат по точкашите..
:cool:

За тие ни волку код нема да треба :D

Сега фалат уште аутоканони како од Осми путник двојката (со маринците), да се постават на Водно во тесно грло на патеките, и да пукаат по точкашите..
:cool:

За тие ни волку код нема да треба :D
Може да побараме од стратешкиот партнер да ни позајми изумите на Палантир. Во Иран не покажаа некоја ефикасност, во ЈСП и на Водно ќе бидат многу подобри. :D

А што ако во автобусот има психијатар? Што ќе прави тогаш Мирко? (зошто ова неговото однесување богами потсетува на психопатологија). Дали Мирко ќе го пука психијатарот или психијатарот ќе му ја дебагира траумата пред да стигнат до рекорд?

А што ако во автобусот има психијатар? Што ќе прави тогаш Мирко? (зошто ова неговото однесување богами потсетува на психопатологија). Дали Мирко ќе го пука психијатарот или психијатарот ќе му ја дебагира траумата пред да стигнат до рекорд?
Со сета должна почит кон психијатарот...
Нека седи мирен или нека за држи за рачката со билет во џебот (што секако би го имал) и нека не мрда ;)

мАИрко е тука да го заштити од останатите.. "путници" ;)
james cameron aliens GIF by foxhorror

А не, тоа е мАИрко, не Мирко! Мирко нема да слуша предавања, академска тишина, а ако сака да се објаснува, раус, ни малото прозорче!

И ти си гласала против! Ццц.

А не, тоа е мАИрко, не Мирко! Мирко нема да слуша предавања, академска тишина, а ако сака да се објаснува, раус, ни малото прозорче!

Kjuti mozese i vozdrzana da bidi kako i obicno. Vaka protiv protiv, koj ti dava :D

P.s Mirko ke dolzi lastegarka po sluzbena dolznost ili po soopstven izbor ? :cautious:

P.s.s
Mrtva trka :D
1000006953.jpg

Kjuti mozese i vozdrzana da bidi kako i obicno. Vaka protiv protiv, koj ti dava :D

P.s Mirko ke dolzi lastegarka po sluzbena dolznost ili po soopstven izbor ? :cautious:
По службена должност, ќе биде службено лице. И капче, и униформа и сѐ. Буквата "М" ќе стане симбол на редот и поредокот!

@Zlatikevichius тебе те чекам да кажеш нешто пред да му ја дадам палкава на Вот. Знам дека едвај чека да ја прими! :D

Сега дека гласав против мАИрко изгледа ќе ме чека да се качам на рекорд. Сама си го барав јбг.

Ама мислам дека најважно е да се осигурам дека мирисам убаво.

По службена должност, ќе биде службено лице. И капче, и униформа и сѐ. Буквата "М" ќе стане симбол на редот и поредокот!

@Zlatikevichius тебе те чекам да кажеш нешто пред да му ја дадам палкава на Вот. Знам дека едвај чека да ја прими! :D
De be pa i ti, za kaj se brzas.
Tek se razboravme :sneaky:

Сега дека гласав против мАИрко изгледа ќе ме чека да се качам на рекорд. Сама си го барав јбг.

Кога ќе дознае дека си му ја саботирала неговата идеја, па и дека името не му го знаеш, нема да ти дозволи ни да се качиш, па мирисај ти и на трендафил!
De be pa i ti, za kaj se brzas.
Tek se razboravme :sneaky:
Идејата ми дојде на шоља. :love:

IMG_1750.webp

Идејата ми дојде на шоља. :love:
Kakvi idei tamu idat, pa uste i ako ne si go zemis mobilniot. Ili ke smisluvas nesto kako ova, ili ke citas so sodrzi omeksuvacot za alista, treto nema :toe:
Автоматски споено мислење:

A ako si nastinata i ti e zatnat nosot ? :cautious:

Последно уредено:
Сакаш да употребиш совест против луѓе без совест?!
хммм... ми нема некако логика :rolleyes:
Па и јас тоа и пишав, ама бев прегруб во описот :)
Има поговорка: на љута рана, љут лек!

Back
На врв Bottom