- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 5.674
Моментално ПСЖ и Барен и Bodo се на друго ниво, па после идат другите како Сити, Барса, Реал...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моментално ПСЖ и Барен и Bodo се на друго ниво, па после идат другите како Сити, Барса, Реал...

Да му каже некој дека од сите што испаднаа Барса игра нај смешна одбрана со висока линија и дека Псж ако на Баерн му даде 5 они ќе примеа повеќе.
Енрике претходно го живеел еден од најтешкиот период што може да го има родител. Жално за него и за неговата фамилијата.Покажува класа од лани втората полусезона и оваа сега.
Претходно ништо особено, дури испадна и од Дортмунд во ЛШ.
Пред тоа флопна како селектор на Шпанија.
Он е свиња впрочем гнида што навива за 60 клуба. Се погоди 1 каде што изгази и ваков испрдок си остави простор да се курчи пошо сигурно бил тепан и исмејуван цел живот.Godina dena uste misli deka sudii gi ukrale lani barsa

Само ти и Филе можете после таква фудбалска ноќ вчера да ги извртите работите од контекст и да јадете банани за Барса...испаднавте, move on.Он е свиња впрочем гнида што навива за 60 клуба. Се погоди 1 каде што изгази и ваков испрдок си остави простор да се курчи пошо сигурно бил тепан и исмејуван цел живот.
Јас не мислам туку тврдам.
Еве ти разбран човек си најди го Марчињак вчера завчера што изјави.
Он ги судел фаулите амааа ВАР го корегирале.
Веќе навикнати сме и ретко се замарам друго е со Реал каде што веќе секојдневие е.
Изговорот е ако ви е ради Овербо пред 16 години а пак издркотини не гледаат 2те текми колку беа криминални сами по себе и картоните што паѓаа.
Кога некој ќе ми рече Овербо знам дека е недораснато идиотче што гледал само на reels.
Кур ме боли крај краева ама не било првпат Интер да краде. Офсајд на Милито 2010 голот само за Барса да не игра Бернабе финале па да им мочаат во Мадрид.
Седи значи, било прошло.
Оваа млада генерација факт е дека доминира Шпанија и прашање е само кога ќе почнат и во лш.
Прегледај го приврзокот 476245
Sve ti pagja vo voda so slikive, koi patem staticna slika i video sosem razlicen prikaz na rabotite davaat, zasto Inter na 2-0 trebase da ostane so igrac poveke na teren, igrac na Barsa plukna igrac na Inter, Acerbi, toa e sekogas direkten crven karton vo fudbalot.Он е свиња впрочем гнида што навива за 60 клуба. Се погоди 1 каде што изгази и ваков испрдок си остави простор да се курчи пошо сигурно бил тепан и исмејуван цел живот.
Јас не мислам туку тврдам.
Еве ти разбран човек си најди го Марчињак вчера завчера што изјави.
Он ги судел фаулите амааа ВАР го корегирале.
Веќе навикнати сме и ретко се замарам друго е со Реал каде што веќе секојдневие е.
Изговорот е ако ви е ради Овербо пред 16 години а пак издркотини не гледаат 2те текми колку беа криминални сами по себе и картоните што паѓаа.
Кога некој ќе ми рече Овербо знам дека е недораснато идиотче што гледал само на reels.
Кур ме боли крај краева ама не било првпат Интер да краде. Офсајд на Милито 2010 голот само за Барса да не игра Бернабе финале па да им мочаат во Мадрид. Па и тој Барса што го даде беше неправедно поништен.
Седи значи, било прошло.
Оваа млада генерација факт е дека доминира Шпанија и прашање е само кога ќе почнат и во лш.
Ќе дојдат и тие 5 минути и така чекаме 12 години.
Прегледај го приврзокот 476245
"Атомскиот" фудбал само во Шпанија ви поминува, за лш уште леб треба да јадете.

Па ради Енрике и го земаа Квича. Братот со папка бил прво кај Челзи дегените со план и прво засилување му бил Квича и за Челзи.ПСЖ почна да гази од лани сред сезона кога дојде Квича. Нова димензија во напад им даде грузиецот.
Лани не го вметнуваа за најдобар играч а сосема заслужи. Првин им направи огромна бодовна разлика на Наполи за да освојат Серија А, после ги крена ПСЖ ниво погоре.
Дембеле ми е преценет, на статистика лани зема најдобар играч. Квича, Дуе, Витиња се тие што ја прават разликата на терен.
Не биди така сигурна!Псж ќе изгори во Минхен, да ми го памтите зборот
Просто невероватно е како со два паса му стигаа пред гол на Псж, Кимих е играчиште, очи има топката кога ќе ја подаде